- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
COUSIN
csendes tag
válasz
Kadi Laci #1685 üzenetére
Hú.Bocsi.
Asus A 6000 a laptop amiről szó van és Win Xp Pro van rajta.
Egy bekapcsolás utáni hangjelzésnél(olyan mint amikor leveszed az USB-t és két különböző hangot ad ki.Egy magasat és egy mélyet.Na amikor bedugom az USB-t akkor a mély hangot kezdi el gyorsan egymásután ismételgetni, mintha levenném épp.
Aztán amikor megnyitom a meghajtóknál nem jelzi, hogy rajta van.De a gép tudja, hogy ott van, mert amikor kihúzom, akkor megint adja a hangot, hogy levettem, de ilyenkor a normál hangot, amikor USB-t távolítassz el.
A baj nem is ez, csak az, hogy néha csinálja és néha meg nem, és a múltkor a legrosszabbkor csinálta.
Fotózással foglalkozom, és a laptopon szállítom a félkész anaygokat, ha megmutatom valakinek, és nem tudtam semmit prezentálni.Erre gyorsan haza a másik gépért.De pl tegnap este teljesen jól működött minden újra.Egyszer csinálja, egyszer meg nem.Az egeret mind a négy USP port-ba bedugtam, azt megtalálta.De a DVD-t az uSB-t a külső HD-t egyszerűen nem találja.A fényképezőmet sem találja ami azért bajos, mert ha épp S.O.S.-ben kell, akkor szívok vele.
Nem tudom nagyon elmagyarázni mit csinál, mert nem értek a gépekhez annyira.
De ha van ötlet azt nagyon szívesen fogadom.Esetleg megoldás!?!?!?!Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Dell Inspiron 15 5502 i5-1135G7 /8gb ddr4 3200mhz/ 256gb ssd/ 87%-os akku / töltő
- Dell Inspiron 5402 i5-1135G7 / 8gb ddr4 / 512gb nvme ssd / jó akku / Töltővel
- ASUS ROG Zephyrus G GA502DU Gamer Laptop
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest