- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kadi Laci
tag
Szia!
Hibaüzenetet USB akkor szokott kiírni leválasztáskor, ha az eszköz még használatban van. Pl.:betöltöttél róla egy képet és még szerkeszted, vagy file kezelő program azon "maradt". A hibáról annyit, hogy a jó pap is holtig tanul...(azért is olvasok hasonló fórumokat, hogy tanuljak)
Üdv: Laci -
albi31
aktív tag
..sajnos az USB-d haldoklik az alaplapon,a nagyobb teljesitmenyu eszkozoket ezert nem kezeli...az eger ezert megy...a bill.cserere kaptal 120Euros ajanlatot?..hat en szerintem megszerzem neked a felebol....de utana kell neznem...
Az USB-ket ki tudod helyetesiteni egy PCMCIA-s kartyaval,ha van ilyen foglalatod,de most neztem neked van ilyened...szoval en nem tokoresznek vele..kb 4eFt-bol megvan..de ha van ra lehetoseged,akkor vidd magaddal a notit meg egy eszkozt pl:hdd..es a boltba proba..jobb helyeken van lehetoseg ra...
...ha a bill. erdekel,keress meg pu.-be! -
Kadi Laci
tag
Szia!
Az USB-s HDD és ODD külön tápegységük van? (kis fekete adapter amit konnektorba dugunk)vagy az USB porton kap villanyt? Tapasztaltam korábbi alaplapokkal ilyesmit. Pl.: ha a rácsatlakoztatott fényképezőgép akkumulátorai merülőben voltak sokszor leakadt, vagy ha több USB-s "fogyasztó" is rá volt kapcsolva instabilan működött. Léteztek alaplapok (ASUS) amiken jumperral változtatható volt az USB 5 V- os ága. 2 javaslatom van:
-mikor használod a kártyaolvasót más USB-s eszközt ne csatlakoztass a gépre
-ha több eszközt használsz szerezz be aktív USB HUB -ot.
Szoftveresen, pedig az eszközkezelő->Nézet fül rejtett eszközök megjelenítése beállítással-> Tároló kötetek és USB-Vezérlők alatti bejegyzéseket óvatosan!!! kitakarítani.
Ezeket a tippeket tudom adni remélem segítenek ! Fejleményeket várom !
Üdv: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest