Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
Sziasztok!
Családban van egy Samsung NP350E5X-S01HU laptop, 5 éve, akkor lett rá telepítve Windows 7 Pro, ami a mai napig rajta van. Körülbelül 3 év után sokszor elment a WiFi és általában csak a router újraindítás oldotta meg. Majd fél év elteltével megadta magát az akkumulátor, ezért azt kivettük belőle és hálózatról ment 1 éven keresztül (ez idő alatt nem volt gond a WiFi-vel), miután tavaly vettem bele egy új akkumulátort. Csak 1 napra raktam bele, hogy kipróbáljam, mert ajándékba lett véve, utána ki is vettem, majd másnap, amikor be lett kapcsolva (már akku nélkül), megint nem volt WiFi. Szokásos router újraindítás, megint minden jó volt 1 hónapig, amíg ismét bele nem került az akku. Pár hónapra kivettük belőle, majd vissza és mindig ugyan az a jelenség.
Energiagazdálkodásnál átállítottam még 4 hónapja, hogy akkuról működtetve se legyen energiamegtakarítás (Vezeték nélküli csatoló beállításai - Energiatakarékos mód - Működés telepről: Legnagyobb teljesítmény), de semmi se változott.
Legutóbb, pár napja is egy napon belül jelentkezett, ahogy bekerült az akku és még a telefonokról is elment a WiFi, akkor néztem, hogy lefagyott a router. Nem minden alkalommal, de többször volt, hogy ilyenkor mindenhol elment a WiFi, vagy mint legutóbb is, hogy kifektette a routert.
Újra lesz majd rakva a Windows, de csak pár hónap múlva, nem tudom az megoldja-e.
Mi lehet a gond? Számomra érthetetlen, hogy csak akkor jön elő, amikor az akku benne van és főleg az fura, hogy legutóbb a routert is kifektette. Utóbbinál nem értem az összefüggést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- !! MacBook Air M3, 15,3", 8/256 GB, Midnight Black, 2027.11-ig garanciás. Hibátlan!! Mint az ÚJ!!
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx