Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Üdvözlet.
Az új net előfizetésnél a T-home-nál választottunk egy laptop+internet kombó csomagot.
A laptop a egy Toshiba Satellite L300-as.2 napja küldték meg a laptopot előtelepítős Vista Home Premium OP rendszer van(volt) rajta.
Feltelepítette magát a rendszer, én még tettem fel egy winrar-t, egy MSN-t, egy Kaspersky-t, és egy Firefox-t.
Első nap nem is volt vele gond. Aztán elkezdett kékhalálozni a gép.
Vista már el se indult normál indításon, csak csökkentettbe.memtest 3X futott le, nem talált memória hibát.
Először próbálkoztam a laptophoz kapott Recovery DVD-vel. (hibát ír ki az elején)
Na mondom jöjjön az öreg XP akkor. A telepítés elején, kék ablak, végzetes hiba miatt leállt.
Aztán egy Win7 beta 7000-es 64bit (ez volt kéznél hirtelen) csodák csodája felmászott a winyóra és el is indult. De aztán bedobott egy újraindításnál ő is egy kékhalált.Aztán egy "végleges" win 7 32bit-el próbálkoztam. Az is beadta a kulcsot már az elején telepítés megkezdése előtt.
Nekem nagyon úgy tűnik valami hardware hiba lett vagy én nem tudom.
Ne is kísérletezzek semmivel, hanem vegyem fel a kapcsolatot az illetékesekkel és mehet a szervizbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10875H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 2019 - i9 / 16gb RAM és 1tb SSD + GARANCIA
- Thinkpad L16 Gen1 16" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest