- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagaba1
tag
Sziasztok!
Jónéhány hónapja egy hibával küzdök már, azonban sehogysem sikerül megoldanom. Remélem ti tudtok adni pár tippet.
Adott egy Hp Pavilion g6 1306sh típusú laptop. Jelenleg közel 4 éves már.
- AMD A6 processzor
- dedikált AMD 7400-as videókártya
- 2x4GB RAM(Gyári mellé tettem még egy 4GB-os Kingstont, az alaplap 8gigát kezel maximum)
- 1 éve kapott egy Kingston V300, 240GB-os SSD-t. Ezt a gyári HDD helyére tettem, utóbbit pedig egy beépítőkeret segítségével az optikai meghajtó helyére.Először csak tükröztem a HDD-t az SSD-re, így nem telepítettem újra a Win 8.1-et. Különböző PH-s leírások alapján csináltam, minden rendben ment. Leellenőriztem HDD Sentiellel is, semmi probléma nem votl vele. Működött is a dolog néhány hónapig, amikor a bekapcsolás kezdett egyre több időbe telni. A WIN logó megjelenése után ~1-2 percig fekete a kijelző, majd csak utána kezdi el a bejelentkezést. Ezt gyakran még hibernált és alvó módból való visszatéréskor is csinálja.
Próbáltam BIOS és grafikus driver frissítéssel, azonban egyik sem segített. Nyáron WIN10-et telepítettem rá, azonban ennél már az első indulásnál is ugyanez a probléma jelentkezett.
A gép egyébként teljesen hibamentes, ezen kívül minden rendben vele. A problémát nem tudtam semmilyen hardveres cseréhez kötni, amikor megjelent már jónéhány hónapja gondmentesen működött a rendszer.
Van ötletetek hogy hol érdemes keresgélni a probléma forrását?
Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
- iPhone topik
- PlayStation 5
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- BTO/CLEVO X170KM-G DTR i9-11900K/64GB/RTX3070 Gamer/Workstation
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest