- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aaa3
csendes tag
Hy!,
msi pr200 (c2d@2; 12.1''), házilag cseréltünk 'törött' lvds kábelt, és közben egyszer csak két random szál összeért, zárlatos lett, égés stb. ami ennél rosszabb, h új kábel megérk, beszerel, ugyan úgy melegszik mint atom, csak másodperc(ek)ig hagytam úgy, fel voltam készülve h egyből kikapcs ha kicsit is meleg. külső moncsival tökéletes.szal pár kérdés. mennyire esélyes, hogy a -- szintén új -- panelt is szétbassza akár az első, akár a második(ak)? ha lapot cserélek, megoldja? megéri ha 13 itt a bontott lap, és az egészet nem lehetne csak kb 25-40ért eladni? mit kéne a lapon cs, hisz myilván nem az egész hibás, mennyire egyszerű ezt otthon, (kurva rondán forrasztok), el lehet-e vinni szakihoz viszonylag olcsón? (bp), mondjuk 4k alatt
( olvasgattam gg(lvds cable short burnt), de nem lettem sokkal okosabb, kivéve talán ezt, itt úgy tűnik kapcsolási rajzot valahonnan szerzett emberek írkálnak, és komponensre tudják, mit kell multiméterrel kimérni rajtuk, úgy tűnik tehát, hogy csak valami védő árramkör alkr csere megoldja? btw, nekem nem backlight ofc.:http://advancedreworks.com/forum/showthread.php/820-3023-backlight-problem-331.html
http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?s=388e917b2327e4a19a15d773c8f75167&t=36802&page=2 = HP M6 Blown transistor on LVDS circiut )
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest