Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy olyan probléma kapcsán, ami korábban már felvetődött itt a fórumon. Adott egy Dell Inspiron M5010 (AMD-s), amit két hete sincs hogy vettem használtan. Amikor megvettem, kipróbáltam és nem volt semmi gondja, majd eltettem karácsonyi ajándéknak a gyereknek. Az ajándékozás után még az este folyamán a frissítéseket követően azonban már nem lehetett bekapcsolni, mert ütemesen 7 sípolást adott ki magából, és ennyi. Azt már sejtem, hogy valami alaplap gondja van, de ez most egyenlő az alaplap cserével, vagy csak valami forrasztási probléma ez, ami egyszerűbben is orvosolható?
Megköszönném, ha segítenétek, mert így még sosem égtem be ajándékkal. Még egy kérdés: szerintetek az eladó lehet ludas az ügyben, magyarán tudhatott erről, vagy sem, és egyszerűen csak ez nálam jött elő?Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx