- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
Dell XPS #12742 üzenetére
Az már biztos, ha sikerülne életre kelteni, meg is válnék tőle, de az ezzel kapcsolatos kiadásokat nem lenne rossz viszonylag reálisan a "föld felett" tartani. Nézegettem alaplapot a géphez, és hát bevallom, ez lenne a legutolsó út amit járni szeretnék. 25-28e körül volna, ami majdhogy nem a készülék árával lenne azonos (45e-ért vettem). Mindenesetre köszi szépen a választ
én meg keresem a megoldást tovább, mert valahogy meg kellene oldani a problémát!
-
paolinho
őstag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy olyan probléma kapcsán, ami korábban már felvetődött itt a fórumon. Adott egy Dell Inspiron M5010 (AMD-s), amit két hete sincs hogy vettem használtan. Amikor megvettem, kipróbáltam és nem volt semmi gondja, majd eltettem karácsonyi ajándéknak a gyereknek. Az ajándékozás után még az este folyamán a frissítéseket követően azonban már nem lehetett bekapcsolni, mert ütemesen 7 sípolást adott ki magából, és ennyi. Azt már sejtem, hogy valami alaplap gondja van, de ez most egyenlő az alaplap cserével, vagy csak valami forrasztási probléma ez, ami egyszerűbben is orvosolható?
Megköszönném, ha segítenétek, mert így még sosem égtem be ajándékkal. Még egy kérdés: szerintetek az eladó lehet ludas az ügyben, magyarán tudhatott erről, vagy sem, és egyszerűen csak ez nálam jött elő?Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged