Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistiboy88
aktív tag
Sziasztok!
Ismét kézhez kaptam egy laptopot, mely a haldoklás jeleit mutatja. Egy Asus X550C az alany. Szegénybe beleborítottak egy pohár házi főzésű teát. A kiscsaj, meg fogta a hajszárítót, hogy majd azzal kiszárítja. Kis időre rá bekapcsolta, de mivel az alaplapot védő fólia alá is bement a tea jó nagy gubancot okozott. Mire hozzám került, már be sem kapcsolt. Nem tudom, hogy még meg tudom-e menteni az alaplapot vagy cserés lesz. De majd beszámolok róla.
Eddig 2 liter isopropil ment el a tisztításhoz, egy rakat tranzisztor, ellenállás, kerámia kondi, sorellenállás már cserélve is van. Mert mindent kicseréltem, amik áztak a teában. Szerencsére a régebbi javításokból nagyon sok alkatrész megmaradt, így könnyebb dolgom volt. Bízok benne, hogy egy IC sem szállt el.
Most feladták a leckét....
Képeket is rakok majd fel, csak azok a telón vannak, most meg nem esik jól bajlódni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook air m2 97% (karcmentes) + ps5 digital 2 karral.
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (111)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Macbook Pro 16" M1 PRO - 2022 gyártás, 10/16 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - garancia (105)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest