- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szten Márs #4331 üzenetére
Az everest utóda az Aida64, próbáld ezzel.
-
válasz
Speedfight #4010 üzenetére
Magyarországon csak garanciapapír, vagy hivatalos számla ellenében végzik el a garanciális javítást.
-
válasz
Speedfight #4008 üzenetére
Ha megvan hozá a magyar garipapirod, akkor többet, mint ha nincs - hála a HP Mo új hozzáállásának Szóval ha megvan, akkor azt is írd hozzá
-
Szervusz!
Mit gondolsz egy Sony Vaio AR71J áráról?
-
Üdv!
Érdeklődöm, hogy mit gondolsz ár szempontjából egy gépről.
A Technikai adatok:
HP 8710w
T9500 processzor
3GB ram
nVidia Quadro FX 1600M 512MB GDDR3 VGA
200GB HDD
BluRay olvasó DVD író
17" FullHD kijelző
Szokásos rengeteg extra (6 USB, HDMI, kártyaolvasó és minden, mi szem-szájnak ingere egy workstation gépen)
+ egy használt HP advanced docking stationA probléma ott van, hogy a kép szellemképes (külső kijelzőn semmi baja), valamint a "W" gomb hiányzik.
Ezen a héten teljesen be vagyok táblázva, aztán pedig másfél hétig külföldön leszek egy konferencián, szóval nincs időm foglalkozni a géppel.
Utánanéztem, és egy új gomb az 1,5k egy új kijelző pedig (ha nem csak az inverterrel vagy átvezető szalaggal van baj) 1440x900-as az 25k, FullHD pedig felfele kerekítve 35k.Amire gondoltam, hogy most felrakom 70k-ért, ha szerinted is reális az ár.
Ha nem, akkor inkább várok vele két és fél hetet, aztán szétkapom, megrendelem, ami kell, így bő egy hónap múlva kész a teljes gép hibátlanul. Ez esetben viszont nem tudom, hogy a FullHD kijelző miatt lehet-e kérni 10.000Ft-tal többet a gépért (szerintem nem) azaz hogy megéri-e a nagyobb felbontásút rendelnem bele.Tehát a kérdések:
1. Jelenlegi állapotában mennyit ér?
2. Felújítva mennyit ér körülbelül?
3. Érdemes-e a drágább kijelzőt venni bele?Segítségedet előre is köszönöm.
Ramból számolhatsz 4GB-tal is - bár tudom, árban nem sokat (semmit) változtat rajta ,de mutatósabb, memóriamodul pedig amúgy is van itthon pár darab
-
Közbe neszembe jutott, hogy ebben már Penrym alapú proci van, nem Merom, szóval a helyes prociadat Intel® Celeron® Processor 900 (1M Cache, 2.20 GHz, 800 MHz FSB) (egy régi gépemben volt 575-ös, csak összekevertem)
Az akkuja pedig nem tól combos, 20-30 percet megy csak.
A videókari integrált, Intel X4500MHD.
Benyomnám a pontos dell system infot is, de most éppen Server Processing Error-t játszik a központjuk...MOD
a gép másfél éves múlt, jövő szeptemberben jár le a 3 év garija. -
Üdvözlöm, (Ár)Mester Úr!
Feleségem Dell Vostro 1520-asának lecserélésén gondolkodom, de ahhoz jó lenne tudni azt i, hogy reálisan mennyit kaphatunk érte, ebben kérnék segítséget.
Processzor:Intel® Celeron® Processor 575 (1M Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB)
Eredeti Windows 7 Buisness
160 GB SATA merevlemez (5400RPM)
2 GB DDR2 SDRAM 800MHz
8X DVD +/- RW Optical Drive
15.4 inch Premium WXGA+ (1440x900) Anti-Glare Kijelző
Dell Wireless 1510 802.11a/g/n Draft Mini Card
90W AC Adapter
Obsidian Black
Angol (UK) bill
Szép esztétikai állapot
Garancia még 2012. szeptemberigNoha ez a Celeron proci már minden hétköznapi feladathoz bőven elég, tudom, hogy az emberek Core-lázban égnek, így ha úgy tudnál mondani két árat, hogy egyrészt a celeron procival, másrészt pedig egy Core2Duo-s procival (pl T6400 vagy T5670), azt megköszönném.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest