Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MzperX07

tag

válasz Dell XPS #17702 üzenetére

Értem, köszönöm. Egyébként csak emiatt a dolog miatt felregisztráltam egy kérdés feltevő oldalra és ott is kiemelték az akksi problémát, valamint az egyik válaszoló 30k ért megvenné. Annyiért meg inkább nem adom. Ha vennék egy töltőt, akkor 75-ért el tudnám adni?

• MzperX07

tag

Üdv., sziasztok! :)

Segítséget szeretnék kérni , hogy szerintetek mennyiért tudnám eladni a jelenlegi laptopomat valamelyik használt cuccokkal kereskedő weboldalon?
    A notebook 3 éves, a garancia idén járt le.

Acer Aspire Timeline X 4830TG
    Kijelző: 14" 1366x768 LED.
    Processzor: i3 2310m 2,1 GHz
    Memória: 8 GB (2x4GB) DDR3 1333 Mhz.
    Videókártya: Nvidia GT 540m 1 GB DDR3
    500 GB 5400 RPM Hitachi HDD (az optikai meghajtó helyén).
    120 GB OCZ Agility 3 SSD
    2 DB USB 2.0, egy DB USB 3.0.
    Az optikai meghajtót (DVD-RW) is hozzá adom természetesen.
    Operációs rendszer: Eredeti Windows 7 Home Premium magyar. Az Acer hivatalos oldalán találhatóak hozzá Windows 8 driverek, illetve én jelenleg Windows 8.1-el használom.
    Webcamera: beépített, 1280x1024 Acer Crystal Eye Webcam.
    Youtube-on találhatóak most is teszt videók erről a készülékről, de igény szerint az enyémről is tudok készíteni.
    Egy 14 colos laptop hűtőm is van, bár nem melegszik a gép.

Hibák: a CapsLock és a Powersmart gomb nem világít, az akkumulátor kb 10 percet bír, beépített.
    A töltő teljesen jól tölt, egyetlen hibája, hogy néhány hónapja csúnyán elszakadt az egyik végén a külső burkolat, de szintén erről is tudok képeket adni..

A kijelző külső része, tehát a fedlap fém borítású és a billentyűzet (belső betét is).

Új hozzászólás Aktív témák