Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• david233

csendes tag

Sziasztok!
    Mennyit érhet egy használt Samsung NF210 típusú netbook az alábbi konfigurációval? :
    Processzor: Intel Atom N550 1,5GHz (dual core)
    Ram: 2GB DDR3 1066MHz
    HDD: 250 GB
    VGA: INTEL GMA3150
    Windows 7 Starter
    2012 Júliusig garanciás
    Akku: 7 óra egy töltéssel
    üdv
    Dávid

• david233

csendes tag

Sziasztok!

Mennyit érhet egy használt Samsung NF210 típusú netbook az alábbi konfigurációval? :

Processzor: Intel Atom N550 1,5GHz (dual core)
    Ram: 2GB DDR3 1066MHz
    HDD: 250 GB
    VGA: INTEL GMA3150
    Windows 7 Starter
    2012 Júliusig garanciás
    Akku: 7 óra egy töltéssel

üdv

Dávid

• david233

csendes tag

válasz bela5 #2711 üzenetére

Hali!

Köszönöm az információkat. Igyekszem benne javítani még ezt azt. A hűtését megcsináltam már egyébként. Lehet hogy nem volt egyértelmű amit írtam. :F Szóval a processzor a VGA és amin még hűtőborda/rézcső található, azon cseréltük a hűtőpasztát, és javult a hőátadás is. A felhasználó nevét pedig elgépeltem: roland p1 . [link]

Van közte egy szóköz is. Bocsi.

üdv.

Dávid

• david233

csendes tag

Sziasztok!

Van egy Fujitsu-Siemens Amilo LA 1703 laptopom, és szeretném megkérdezni hogy mennyit érhet ez a gép?

Adatok (Everest szerint):

CPU: Mobile AMD Sempron, 2000 MHz 3600+
    RAM: 2GB
    HDD: Samsung HM160HI (160Gb)
    VGA: VIA Chrome9 HC IGP Family WDDM (128Mb)

Egyéb:

Kijelző: 15.4" WXGA
    Felbontása: 1280×800
    USB: 2db 2.0
    DVD író (8×)
    Wlan:802.11 b/g
    VGA kimenet
    Lan: 10/100Mbps
    Audio: 3,5 jack audio kimenet, mikrofon bemenet.

Kisebb hibák amelyről nem tájékoztatott az illető aki eladta ( olyan csere történt amely egy átverés volt, és sokkal jobb asztali pc-m bánta az egészet) nekem még tavaly decemberben. A srácot azóta sem tudom elérni szóval aki belefutna rolandp1 nevű felhasználóba azzal óvatosan legyen és vigyázzon mit üzletel vele. Korrektnek tűnt de mégsem volt az.

A készülékbe valamilyen folyadék kerülhetett, amelyre sajnos csak akkor jöttem rá mikor szét lett szedve mert a Wifi nem tudott és most sem tud néha tökéletes kapcsolatot létesíteni, ledobál az amúgy jó-nak minősített jel esetén is. ( működése bizonytalan, de volt már példa arra is hogy több órát ment wifi-vel úgy hogy semmi probléma nem jelentkezett)
    A Touchpad gombjai közül a jobb oldali csak nagy erőkifejtés hatására hajlandó működni. Próbáltam tisztítani de nem lehet sajnos mert szerintem a nyomógombot cserélni kéne rajta hogy tökéletes legyen.

A hűtőventilátor csapágya már nem olyan mint volt, ugyanis kicsit zajosabb a kelleténél. Itt megjegyezném azt is hogy a hűtése újra lett kenve, és ki lett belül takarítva, és most sokkal jobb állapotban van, mint amikor ez csere de inkább átverés történt.

Az akkumulátorról:

Az akku jó állapotban van önmagához képest, hiszen 91%-os, és egy feltöltéssel 1,5 órát kibír.

Én a korrektség és a becsületesség híve vagyok, nem akarok vele átverni senkit sem ezért kérdezném meg tőletek mi az a maximum ár amit ez még megérhet, vagy mi az az ár amiért még el lehetne adni nyugodt lélekkel? Tudom hogy nem mai gép és azt is hogy nem csúcskategóriás. Ezért kritikákat csak akkor fogadok el ha jogos, és indokolt.

Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv.

Dávid

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés