- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
KillHates #23067 üzenetére
Hello,
Köszi a választ. Én igazán örülnék, ha ennyit ki lehetne belőle hozni, de újonnan olcsóbb.
Erről a gépről van szó: [link]
Lehet félreértettük egymást, vagy nem tudom. A gép egy éves lesz most. Én 80k-val már boldog lennék, nem tudom mennyi az értékvesztése ezeknek a vackoknak és mekkora kereslet van erre a kategóriára használtan.Ha végre megjavítaná a Telemax, akkor új alaplappal (és talán új inverterrel/kijelzővel) adnám el és szállnék ki belőle. Bár még egy csereutalványért is harcolok, nem eldöntött a kérdés sajnos.
De az ajánlást megfogadom, 500GB HDD+4GB RAM egy vállalható felállás lenne mindkét oldalról, ha sikerül dűlőre jutni a gép sorsával kapcsolatban.
Hinnye! De csúnyán benéztem! Igazság szerint az itteni HWA-s árakat futottam át és láttam, hogy 150 körül vannak fent Z50-75-ösök. de akkor ez annak az esete amikor valaki árul valamit de nem akarja eladni.
Szerintem 80-ért nagyon gyorsan el fog menni, de bátorkodom javasolni, hogy a 120-as HDD helyett rakj bele valami emberi méretű merevlemezt! Köszönöm a visszajelzésed[ Módosította: KillHates ]
-
dugo_
veterán
Sziasztok,
Notebook típus: Lenovo Z50-75
Processzor: AMD FX-7500 APU
RAM: 4GB (1x4) vagy 8GB (2x4) (DDR3)
HDD/SSD: 120GB Seagate 5400rpm SATA1 vagy 500GB WD Blue 5400rpm SATA 3 vagy 120GB Samsung EVO 840 SATA3 SSD
VGA: -
LCD: 15,6" FullHD TN
Billentyűzet: Magyar kiosztású, numerikus billentyűkkel
Állapot: WASD kopáson kívül érintetlen, kvázi szalonállapot.
Garancia: 2017.01.15-ig
Akku idő: ~1,5-2 óra magas beállításokon, ~85% kondíció
Tartozékok: gyári adapter, gyári akku
Jogtiszta Windows matrica: -
Egyéb: -A vagy-okkal elválasztott opciók közül én a 4GB+120GB HDD-t preferálnám, hogy maradjon nekem alkatrészem, a vevő meg úgy bővít, ahogy szeretne. Bár nem tudom melyik összeállítás lenne a legvonzóbb, amiből arányosan a legtöbbet lehetne kihozni...
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest