- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ráziel
csendes tag
válasz
KillHates #27248 üzenetére
Sziasztok! Egy beárazást szeretnék kérni
:
Notebook típus: MSI GL63 8SD
Processzor: i7-8750H
Ram: 8 GB
SSD: SkHynix Optane PCI-E 4x 256GB M.2 SSD (NVMe PClE Gen3)
HDD: 1 Tb 2,5" SATA HDD
VGA: nVidia GEFORCE GTX 1660 Ti 6 Gb GDDR6
LCD: 15.6" FHD Wide-View
Billentyűzet: magyar, red single-color
Állapot: 1 éves
Garancia: 2 év
Akkuidő: 4-5 óra
Jogtiszta Win10 pro
Egyéb: doboz, papírok.Szia, 270k körül.
[ Módosította: Khelben ]
-
boly1999
csendes tag
válasz
KillHates #23612 üzenetére
Üdv egy ár kellene
acer aspire E15 -e5-571g -69d4
garanciás 1,5 hónaposprocessor core i5 4210u 4x1,7ghz upto 2,7ghz 4generációs
merevlemez 500gb sata 3
videó kártya Nvidia 840m 2 gb dedikált
4gb memória
Képernyő mérete 15,6 colos hd led
szine barna
webkamera wifi bluetooh dvd író magyar billentyűzet
akumlátor 8,9 óra és ez valósSzia, a 90-95k kb. reális. Acereknek nincs jó híre, ha gyorsan akarod eladni, esetleg érdemes kicsit lejjebb menni. Hol sikerült ezt megvenni 1,5 hónapja? Már 1 éve ki kellett volna futnia.
[ Módosította: Khelben ]
-
diablo001
csendes tag
válasz
KillHates #23836 üzenetére
Köszönöm! 25-30 úgy h a kijelző használhatatlan?
Szívesen! Igen, és az akku is rossz tudomásom szerint. Ha jó lenne a gép, akkor olyan 50-55 között érne, tehát;
-20.000,- a kijelző, jó esetben mert slim-es való bele, és még a szerelés
-10-15.000,- Ft az új akku ha egyáltalán kapni bele után gyártottat. A gyári biztosan horror sok.[ Módosította: KillHates ]
-
-
Aslan
aktív tag
válasz
KillHates #23808 üzenetére
Van rá valamivel több, mint 1 év kiterjesztett Lenovo gari.
Szuper!
Miért gondolod, hogy nem egyszerű eladni? Nem vonzó a használt piacon az ultrabook?
Dehogynem, csak ennek a modellnek az árát felnyomja a kijelzője, miközben nem értik az emberek, hogy miért több ez a modell, mint mondjuk egy sima FullHD-s. Amikor meg mondja az ember, hogy ebben egy nagy felbontású IGZO kijelző van, akkor azzal jönnek, hogy 13 colon nem látszik a különbség. Pedig DE
De ezt már csak akkor látja az ember mikor egy sima FullHD-t használ utána.
[ Módosította: KillHates ]
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz
KillHates #23801 üzenetére
Nem volt eleve,mert így vettem. Most 220000-et kérek érte,úgy ,hogy adok hozzá odd-t és egy cooler master notebook hűtőt.
Én beleszámolom az árába azt is ,hogy eléggé ki volt kímélve minden szempontból,se kopás stb nincs rajta.
http://hardverapro.hu/apro/asus_gamer_notebook-extrakkal__g551jm_dm057d
Szeretném,ha helyreigazítanál azzal kapcsolatban ,hogy mit számoljak mikor az árról beszélünk.
Úgy érdemes kalkulálnod, hogy most az új, garanciális GTX960M-el szerelt gépek, olyan 220-240.000,- Ft-tól indulnak de bruttó!! Volt pár hónapja G551-es akció a BestByte-nál 210-ért igaz, hogy abban csak HDD volt. Ha számla képes vagy, akkor még próbálkozhatsz a 200 körüli árral, de szerintem ha el is akarod adni, nem csak árulni, akkor kezdődjön egyessel az ára...
Már többször leírtam, hogy én azokat az árakat lövöm be amiért még érdemes elengedned a kezét a gépnek. Természetesen mindig érdemes rákalkulálni pár alkuforintot az áraimra, mert itt a PH-n mindig nagyüzemi szinten megy a cigánykodás, ha el akarsz valamit adni[ Módosította: KillHates ]
-
jolti05
őstag
válasz
KillHates #23783 üzenetére
HDD van benne! Gondolom akkor 59, vagy néhány ezressel ez alatt.
Nem, a HDD-s árra értettem az 59-63-at. Állapottól függően! Tehát ha nincsen nagyon lelakva, és esetleg a doboza is meg van, akkor belőheted mondjuk a 69 ezret, amit úgyis le fognak cigánykodni 60-63 ezer környékére. De ide a rozsdás bökőt, hogy lesz majd; "tesókám még ma elviszem 50-ért" ajánlatod is
-
Miertvansote
tag
válasz
KillHates #23782 üzenetére
Köszönöm az árazást, de azért meglepő számomra, hogy egy ilyen laptop csak ennyit ér. Megértem persze, nem is vitatkoznék az árával. Inkább az lenne a kérdésem hogy ehhez hasonlót tudtok e eladót vagy használtan érdemes egyáltalán ilyeneket venni ? Mert ennyiért szívesen vennék ugyanilyet, nem játszok vele, munkára böngészésre tökéletes számomra. Köszi előre is.
Itt van i3-assal 48-ért, számlával, garanciával Szívesen! Sajnos nem meglepő! Én azokat az árakat igyekszem megadni, amennyiért érdemes "elengedni a kezét" a notinak, nem azokat az árakat amin kínáld. Kérhetsz érte többet, meg is kaphatod, de ha valaki bekínál a HDD nélküli 5420-asodért 55-60 ezret én odaadnám...
-
válasz
KillHates #23744 üzenetére
Köszi! Azt hittem jóval többet ér ennél HA-t nézve. Lehet inkább meg kéne tartanom!?
Szívesen! Jóval nem ér többet, de némi alkut érdemes rákalkulálni eladásnál. Én azokat az árakat írom le amit a gépek a teljesítményeik alapján érnek. A márkák között csak akkor teszek különbséget, ha az adott konfiguráció tud valami extrát. A te gépednél a strapabíró magnézium burkolat és az SSD ami jelent némi pluszt. Nekifuthatsz 100 ezer körül is, de nem lesz nagy tolongás. Ha szerencséd van, akkor olyan 85-90 körül találhatsz rá vevőt.
-
memphis221
tag
-
Freeman007
senior tag
válasz
KillHates #23698 üzenetére
Köszönöm. Itt a fórumon f27 foglalkozik laptop javítással de tőlem viszonylag messze és vagy-vagy a sikeresség emiatt nem biztos hogy megérne egy utat.
A új úgynevezett "full underfil"-es Lenovo-kon nem lehet rework-öt csinálni, mert nem lehet a padok roncsolása nélkül leszedni (illetve nagyon kis eséllyel) BGA chip-et. Feri (F27) egy profil vezérelt hőlégfúvóval rámelegít a chip-re ami néha megjavul, de nem fog az örökkévalóságról szólni a történet
6.000 Forintért. Ha van benned indíttatás és a IX-ik kerület közelebb van, gyere be, adok szerszámot, szétborítod a géped és én meg rendes BGA-zó géppel újraforrasztom az alaplapod; 3 Kindertojásért és egy üveg Zero kóláért
(de ezt ne reklámozd plíz
)
-
Peter M
tag
válasz
KillHates #23703 üzenetére
Isten ments hogy vitába szálljak de Te találtál QHD+ os kijelzőset? (1millió felett volt a listaára)
De végső soron ugye minden annyit ér amennyiért megveszik.Köszönöm a fáradozást, megnézem 1-2 héten belül milyen reakció lesz.
Persze, itt a HWA-n ráadásul!
Mivel nem illik hirdetést linkelni, így idézem:Dell M4800
Intel Core i7-4800MQ
Windows 8 Pro x64
15.6" QHD+ (3200x1800)
NVIDIA Quadro K2100M
8 GB DDR3L SDRAM 1600MHz
750GB 7200 SATA
8X DVD+/-RW
Dell Wireless 1601 (802.11n+Bluetooth+60Hz WiGig 2x2 half Mini-Card)
10/100/1000
HD video webcam
Certified Refurbished
Hun Backlit Keyboard
9-cell
Bruttó 453.500[ Módosította: KillHates ]
-
HollywoodBoy
tag
válasz
KillHates #23419 üzenetére
Szia!
SSD-vel együtt 70.000-ért ment el 3 hét alatt.
Köszönöm még egyszer a segítséget!Üdv.,
HollywoodBoySzuper! Basszus rátok fogom bízni a gépem eladását, mert nekem még a piaci ár alatt 10k-vak kínált Acer-emből is pofátlanul alkudoznak!
Szívesen máskor is![ Módosította: KillHates ]
-
yolan
őstag
válasz
KillHates #23681 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget!
A jobb alsó sarokban van egy kb egy centis repedés ami ragasztva lett, ezen kivül semmi, a fehér tapipad sárgult meg, ilyen ez a fehér mac biznisz.
Szerinted érdemes lenne, ha nem is eredeti, de jobb utángyártott akkut és töltőt vennem hozzá és úgy meghirdetni? Kínai barátainktól 60WH-s akku kb 7-8k, 60W-s töltő 5-6k.Ha vállalható állapotú és jó benne az akku is van töltője, akkor sem fog 40-45-nél drágábban elmenni.
Szerintem add el így 25-ért aztán majd az új gazdája vacakoljon vele[ Módosította: KillHates ]
-
Szekaa
tag
válasz
KillHates #23682 üzenetére
Egészen megleptél... Azt hittem ér vagy egy huszast... Eddig nagyon jól szolgált, igazából most sincs baja, csak már nem tudja kiszolgálni a párom igényeit, így lecseréltük. Ja 3 éve használjuk és sose volt hibája, előte is PB-je volt és annak sem volt semmi baja sosem, úgyhogy mindegy a híre, nekünk bevált már több gép is. Köszönöm szépen!
Szívesen! Azért ez egy 3-ik generációs Core i3-as gép, minimum 50 ezer, hacsak nincsen atom mód lelakva
Szerintem egy SSD-t vegyetek bele, arra rakjátok fel a rendszert és még bőven jó lesz évekig. A HDD-t meg lehet betenni a CD helyére.[ Módosította: KillHates ]
-
Peterson_
addikt
válasz
KillHates #23672 üzenetére
Hú, rendesen esett az ára...Na igen, az az ütődés nagyon nem hiányzott, de legalább az esztétikai összképet leszámítva semmit nem károsodott.
Nem is tudom érdemes lenne-e eladnom nagyobbra váltás miatt, mert igazából annyira megtetszett a fém köntös, az IPS meg a halk, igen jó hűtés, hogy szvsz ezeket erősebb/frissebb hw-vel csak jelentős felárért kapnám meg.
Lehet, hogy inkább 16GB RAM lesz, meg SSD a winyó helyére, így talán jelentősen kitolhatom a gép szavidejét
Óh, és nagyon köszönöm a felvilágosítást
Ha meg vagy vele elégedve, akkor ne add el amíg nincsen utódja. Sajnos az N550-es elég rosszul bővíthető, mert nincsen mSATA sem M.2 foglalatja, és csak egy HDD hely van benne
Meg a másik, hogy most már 200 ezer körül GTX960M-el szerelt gépekhez is hozzá lehet jutni. Ha játszol csak akkor érdemes cserében gondolkodnod, mert a GTX960M nagyon ráver a GTX850M-re. Ha Haswell-es géped lesz később, csak akkor vegyél plusz ramot a gépbe mert az újakba már DDR4 megy!
Viszont az SSD-t meg át lehet rakni majd.
Szívesen![ Módosította: KillHates ]
-
felsál
tag
válasz
KillHates #23666 üzenetére
Köszi a gyors választ! Azt hittem kicsit többet ér
Kérlek, töltsd ki rendesen a kérést az összefoglaló szerint. Mert ha nincsen beírva valami adat, pl akku vagy garancia akkor azt úgy veszem, hogy rossz, vagy nincsen. Ha nincsen említve, akkor alap HD-s kijelzővel kalkulálok, meg integrált VGA-val.
-
zozy84
senior tag
válasz
KillHates #23651 üzenetére
Kb egy éve is ennyit ért. Legalább ennél lejjebb már nem megy az ára.Igen, mert beáll egy szinten; ez még egy jó használható gép netezésre, multimédiára. Ha szétmállik, vagy az akuja tönkremegy, vagy valami egyéb baja lesz akkor fog zuhanni majd az ára...
-
dejvid8
őstag
válasz
KillHates #23655 üzenetére
Köszönöm szépen az árazást, és a módosítást is
(pont 155k-ért árulják, szóval épp az az ár)
Szívesen! Egy kicsit alkudj még belőle és nézd meg, hogy az SSD az mSATA benne vagy a 2.5-es helyen van. Ha eredeti DELL akkor ár lehet tenni az mSATA foglalatba!!
-
tejeszacskó
tag
válasz
KillHates #23590 üzenetére
Köszi még egyszer! Én is erre az árkategóriára tippeltem, viszont egy ismerősöm teljesen azonos konfigot, kicsit leharcoltabb állapotban 85ezerért adott el, úgyhogy baromi nagy mákja lehetett
Nagyon szívesen! Sajnos az 5010 / 5110-nek nagyon rossz híre van, amit főleg az AMD komponensekkel szerelt vasak alapoztak meg és e miatt nem igazán lehet jó áron eladni az intel-nvidia építésű vasat sem.
-
Majorzsolti
csendes tag
válasz
KillHates #23559 üzenetére
Köszönm a választ.
Azt még megkérdezhetem, hogy egy fél év múlva körülbelül mennyit fog esni az értéke?Szívesen!
Addigra be fog gyűrűzni a 6xxx-es proci és eléggé le fogja nyomni a Haswell árát. Én olyan 100-110 ezer környékére tippelnék....[ Módosította: KillHates ]
-
McSzaby
őstag
válasz
KillHates #23550 üzenetére
pfúú... azt hittem még 85-90-t ér!
Akkor ez nem lesz lecserélve.
Természetesen megpróbálhatod annyiért, de van fent egy sima HD-s 65-ért és nem kapkodnak érte... Z50-70-est vettem múlt héten i5/8GB/1TB/FullHD/GT840M/ doboz, gari 73 ezerért múlt héten a barátomnak (mondjuk nem innét a HWA-ról, mert itt eléggé el vannak szállva az árak )
-
válasz
KillHates #23345 üzenetére
Nem tudom mennyire szokás visszajelezni, de most megteszem.
120 k-ért vitték el SSD és HDD nélkül (szerintem kb annyit ért). Alapvetően elégedett vagyok mert azokra könnyen találok vevőt.Köszi mégegyszer!
Szuper! Nagyon jó árban ment el
Én köszönöm a visszajelzést
-
Wikoo
aktív tag
válasz
KillHates #23488 üzenetére
Akárhol néztem 130k boltban a kicsike, 10 óra használatól fele annyit ér ?
Bocsi, de elsiklottam a majd 3 éves garancia felett; nyugodtan kínálhatod 80-85 ezer körül. Többért nem érdemes, mert a Dell ezeket a gépeket alsó kategóriás üzleti gépeknek szánja, eléggé túl vannak árazva, tehát ha számla képes vagy akkor érdemes csak hat számjegyű áron kínálnod, de ha nem akkor felejtős... Ott a Lenovo Z50-70. Oké, hogy az csak egy "hulladék" Lenovo, DE! a specifikációk beszélnek mi meg csak ugatunk; 4 gen. i5, 8GB ram, FullHD kijelző, nV GT840M 2GB, 2 év gari :120-130 ezertől indul a webshopokban BRUTTÓ!! Én ezt veszem figyelembe, mert az aki majd megveszi a gépet az is azt fogja látni, hogy erősebb, jobban felszerelt gépet kap számlásan ugyanazon az áron amin próbálod eltolni az integrált VGA-s, HD kijelzős ugyancsak konzumer gépedet
Tudod menjen rajta a WOT akkor minden pánzt megér
A másik számolás; kihozod a boltból és ha nem vagy számlaképes, akkor már csak a nettó árával kalkulálhatsz; aztán a másik, hogy már jobbára az új modellek a hatodik generációs procival vannak szerelve...
Szóval nem a 10 óra használattal van a baj, hanem azzal, hogy Te magánszemély vagy és közben a piacon eléggé leestek a 4-ik gen-es gépek árai.
-
-
lord67
csendes tag
válasz
KillHates #23493 üzenetére
Szia!
1. 13,3" HD
2. WIN8 liszensz a BIOS-ban
3. Gari már nincs.
4. Nem világítós a billentyűzete.
2013-ban az eredeti ára 300k fölött volt...
De köszönöm az árazást.Akkor nagyjából áll az árazás. Sajnos ez a legtöbb számtech cuccra jellemző, hogy nagyon esik az ára; ami még 3 éve fél millió volt, az most már 100-150 ezer körül alakul. Nagyjából évente 20-25%-os értékvesztéssel lehet számolni; és a garancia idő lejárta után esik egy látványosat az eladási ár. Nyugodtan fuss neki magasabb árral (de lehetőleg ne lépd át a 100 ezret) aztán ha nincsen rá érdeklődés akkor engedsz belőle. De úgyis lesz majd ellő kecske, levehető ajtós turmixgép, rotációs kapa, penészes befőtt beszámolás felajánlás bőven
-
Allmegvalto
tag
válasz
KillHates #23495 üzenetére
Értem, Müködni müködik csak nem tom mi a baja...
Oké, de mégsem működik.Ha működne, akkor nem lenne zöld a kijelzője.
Lehet alaplap hiba is, meg TFT panel hiba is. Vagy mindkettő
Szóval vagy megjavíttatod és akkor el tudod adni drágábban, vagy eladod így alkatrésznek bontásra.[ Módosította: KillHates ]
-
Azúr77
tag
válasz
KillHates #23460 üzenetére
Köszönöm!
Igazából megvenni szerettem volna(muternak)de jó, hogy jelezted R1 nem ajánlott kategória
Szívesen!
Jó gép az, de inkább gamer-eknek. A 11"-es kijelzőn nagyon kicsik lennének a betűk édesanyádnak. Szerintem egy 15-ös géppel jobban járna. Meg a magyar billentyűzet sem hátrány... Hacsak anyu nem tolja a WOT-ot ezerrel!.
-
Mottie
őstag
válasz
KillHates #23449 üzenetére
Köszi! Akkor ha ilyen sokat ér megpróbálom eladni
(Sokat számítana egy lokalizált bill?)
szerk:
£30.00 egy új palmrest (legkopottabbb rész),
£20.00 egy új UK billEladhatóbbá tenné?
Szívesen!
Én itthon (Magyarországon) adnám el, mert többet kapsz érte és a német billentyűzet miatt sem menne annyira a fanyalgás mint a kint. A 30 fontot meg lehet, hogy elengedném az árából, aztán majd az új gazdája eldönti, hogy rákölteni vagy jó neki kopottan a gép, mert nem elég megvenni még ki is kell cseréltetni a palmrest-et amit nem érdemes házilag mert nagyon macerás szerelni az Y580-ast... Dobd fel így 135 ezerért és pár nap alatt el fog menni![ Módosította: KillHates ]
-
MrSealRD
veterán
válasz
KillHates #23436 üzenetére
Céges gép, és felajánlották megvételre sajátnak. Csak éppen 150K-t kértek érte.
Köszönöm a beárazást.
Jól éreztem, hogy azért annyit nem ér...Valószínűleg bruttó 150-ér kínálják, mert a cégek csak számlásan adhatják el. Kicsit cigánykodni kell velük, úgysem fog egy dolgozó sem ilyen drágán gépet venni. Meg kell puhítani a pénzügyest, hogy maradjon papíron a gép a cégnél mert úgyis leírhatják 3 év alatt nullára, a gépet meg te megveszed most 100 körül, majd használod. Az hátulütője, hogy nem adhatod el amíg le nem írja a cég teljesen.
Szívesen a beárazást![ Módosította: KillHates ]
-
Francia91
veterán
válasz
KillHates #23441 üzenetére
Köszönöm! Nem biztos, hogy eladom, lehetséges, hogy megmarad másodgépnek, majd meglátom még. De ha tényleg ennyit ér mindennel együtt, akkor marad
Szívesen! Sokkal többet ér annál amit írtam, de senki sem fogja megfizetni neked a kurrens extrákat. Pont ezért gondolkodnék a Te helyedben W520-as vonalon és minden kompatibilis cuccot megtartanék a nehézbombázóhoz, majd alap kiépítésben adnám el a T500-ast. Úgyis valami skypozós-netezős célra lesz csak megvéve, aztán pár év alatt teliszívja majd magát szöszmösszel, még pár hétig kínlódni fog a gazdája FAN ERROR üzenettel, majd végleg meg fog állni szegényke és akkor kukába kerül.
-
HollywoodBoy
tag
válasz
KillHates #23419 üzenetére
Köszi a gyors választ!
És ha visszapakolom a DVD írót, akkor SSD nélkül mennyiért
hirdethetném meg?
Valamint az SSD mennyiért menne el külön szerinted?
(Mert ha nagyon jelentéktelen összegért akkor inkább
megtartom az új PC-hez amit összeteszek)Üdv.,
HollywoodBoySzívesen! Most viszont lassú válasz lett
Ha HDD-DVD felállásban 54-58.000,-
Külön a 120-as SSD : 10-12.000,-[ Módosította: KillHates ]
-
mulatosdj
aktív tag
válasz
KillHates #23407 üzenetére
Itt lesz és köszönöm!
Notebook típus: Dell 5537
Processzor: Intel Core i5 4200U
RAM: 8GB 1600MHz (DD3L)
HDD: 1TB,5400rpm
VGA: Radeon HD 8850M 2GB
LCD: 15,6" HD LED fényes
Billentyűzet: Magyar kiosztású+numpad
Állapot: újszerű még 2 évesen is
Garancia: 7 hónap
Akku idő: 3-3,5óra
Tartozékok: Gyári adapter
Jogtiszta Windows rajta -
banoczyka
csendes tag
válasz
KillHates #23410 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Nbd 17.Októberig van, viszont ha jól tudom akkor magán személyre "parts only" vonatkozik. (Nem túrtam át dell garancia feltételt, ezért írtam inkább hogy nincs)
Szívesen! Akkor még van utána 2 év carry-in, tehát garanciális az még bőven.
-
randras
veterán
válasz
KillHates #23395 üzenetére
Remélem ezeket az ajánlatokat te adod, és ha valaki felteszi annyiért, megveszed hogy továbbadd, ilyen áron óriási üzlet lenne.
(Minden rosszindulat nélkül, de lehetetlen, hogy ennyit érjen, azért köszi.
)
Bocsáss meg, de pár dolog;
-kérlek hanyagold légyszíves a személyeskedést, csináld te az árazást, úgy hogy ne arról szóljon a beárazás, hogy az eladó meg legyen elégedve azzal, hogy milyen jó sokat ér a cucca, hanem arról, hogy pörögjön az árucsere és sok eladás és vétel legyenNincs is annál szánalmasabb mikor a pár éve aranyáron vett akármijét ugyancsak arany áron kínálja merő sznobságból valaki mert az prémium vagy éppen gamer, vagy akármi... Nézd meg tele van ilyen több hónapja feladott hirdetéssel a HWA.
-mindig úgy árazok, hogy el lehessen adni a kínált notebook-ot ne csak árulgatni. Természetesen ez irányadó, tehát nem kötelező ennyiért kínálni, sőt érdemes megfejelni pár alkuforinttal is tudvalevőleg, hogyha ingyen adnád abból is alkudnának!Mindig úgy képzem az árat, hogy a beárazott notebook a legolcsóbb legyen a kategóriájában tehát versenyképes
-ha tisztában vagy az árakkal akkor mi a bánatért ugráltatsz a beáraztatással?
-véleményem szerint ennyit sem érne a piedesztára emelt Macbook, de figyelembe véve a piacot (jofogás, beszéljükmac, használtalma, HWA) igyekeztem úgy belőni, hogy az elmenjen pár hét alatt, azaz 310 ezerért találtam olyan gépet mint a Tiéd (2014mid,13retina, 256/8GB, pár hónap gar) Tehát valóban nagy üzlet lenne felülnöm 10 ezer Forintért a Mac szopórollerére
-igen valóban lehetetlen hogy ennyit érjen, de ha így fel vannak nyomva a Mac árak akkor ennyiért kell kínálni![ Módosította: KillHates ]
-
KáZsé Mestör
tag
válasz
KillHates #23389 üzenetére
Köszönöm,értem! Na igen,fujitsu-ról mindenkinek az amilo jut eszébe,mert senki nem vett lifebookokat,esetleg celsius notikat csak cégek...Mindegy,hátha lesz rá vevő...Köszi
Szívesen! Nagyon jó vas az! Aki ért hozzá meg fogja venni... reméljük...
-
KáZsé Mestör
tag
válasz
KillHates #23386 üzenetére
Helló!
Emígyen gondoltad:
Fujitsu E752
CPU: Intel® Core™ i5-3320M 2,6 GHz
RAM: 8 GB DDR3
HDD: 500 GB SSHD ST500LM000
VGA: Intel HD 4000
LAN: Intel 82579V gigabit
WiFi: Intel Centrino Advanced-N 6205
ODD: TSST SN-208FB
Kijelző: 15,6"Matt LED 1600x900
Memóriakártya olvasó
Bluetooth
1x DisplayPort
1x VGA
1x 3.0 USB
1x 3.0 USB/E-sata
2x 2.0 USB
Akku: ~ 3h akku idő.
Jogtiszta Win7 OEM matricaKöszi
-
nanus
senior tag
válasz
KillHates #23369 üzenetére
Sajnos nem Full HD (hd ready
-1366x768)
de alig használt az aksi az állásban amortizálódott,
hd sentinel szerint működési idő 74nap 7 óra (nem -nem lett hdd cserélve) ,
oprendszer telepítési dátuma 2011.11.23Csak a SONY-kban volt akkora FHD netbook
Én inkább arra gondoltam, hogy ne legyen a gagyi 1024x600-as 10"-os
Szívesen, majd kérlek írd meg, hogy mennyiért sikerült eladnod[ Módosította: KillHates ]
-
-
wanted5
őstag
válasz
KillHates #23356 üzenetére
wow az még mindig ér annyit? el se hiszem
akkor nekem is a L702X még 80-100k-t csak megérne i5-el
Kicsit árnyaltabb a kép; a 701-esben a 192bit-es nVidia 445-ös van, ami majdnem egy 560-as, míg a 702-esben az nVidia 555-öse van, ami 128bit-es! Úgy kalkuláltam, hogy alap helyzetben egy 100-ast ér a gép és azt dobja meg egy 20-assal a nagy SSD.
-
nonsen5e
veterán
válasz
KillHates #23353 üzenetére
Köszönöm!
Ötletem nem volt róla, hogy ez a dokkoló mi fán terem, azt sem, hogy mikori, vagy, hogy mihez jó.
Van belőle ráadásul 3 vagy 4 darab... Akkor aki kapja, marja.Érdeklődj a Toshibások topicjában, a retro topicban, érdemes átnézni a hirdetéseket hátha valaki a kompatibilis notit árulja és felajánlani, hogyha eladta akkor az új vevőnek ajánlja fel a Te portékádat is.
Szóval ami a lényeg, hogy lehetőleg ne kerüljön szemétbe.[ Módosította: KillHates ]
-
válasz
KillHates #23345 üzenetére
Köszönöm!
Azért megjegyzem hogy a linkelt konfig fényévekkel gyengébb mint a leírtak.
Majd meglátjuk, fel fogom tenni magasabb áron.
Szívesen. Természetesen megértelek, de -hogy a szavaiddal éljek- az időpont is "fényévekre" van már. Próbáld meg hat számjegyűvel kezdeni, aztán még mindig engedhetsz az árból, ha beragad...
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
KillHates #23315 üzenetére
akkor ez egy igazi szar ,,,,remélem megnyerem
köszi
ha az akkuja jó lenne, akkor képviselne valami értéket, de így... biztosan mission impossile szerezni hozzá akkut. Ráadásul első generációs Atom van benne, az sem egy kapkodós darab. Szóval nem lesz könnyű eladnod. Én lehet, hogy kijelző, HDD, töltő bontásban adnék túl rajta; 10+3+2 ezer felállásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- BestBuy topik
- RAM topik
- Robot fűnyírók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest