-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
De megszaporodtatok... Még ma jövök. Nem lesz könnyű. Folyamatosan rezeg a telefonom az üzeneteitektől
-
Sziasztok!
Ezernyi dolgom van, most is tabról írok... Szerintem már csak holnap este lesz időm feljönni egy pár óra alvás után. -
válasz
ichimaru gin #5534 üzenetére
Privátban is írtál, pedig elmondtam, hogy attól nem lesz gyorsabb... Kellene egy eredeti specifikáció, de így olyan 70-75k.-ra saccolom.
-
válasz
flashpointer #5526 üzenetére
125k.
-
válasz
flashpointer #5524 üzenetére
Kellene specifikáció
-
válasz
csabyka666 #5521 üzenetére
50k.
-
válasz
DraVIDA #5515 üzenetére
Acerbe és egyáltalán műszaki cikkbe semmiképpen. Az értékvesztés a gyors avulás miatt itt szinte a leggyorsabb. Vásárlás előtt mindig mérlegelni kell ezt is. Esetleg még az Apple az, ami tartja az árát. Ott is brutális az értékvesztés 1 év után, de ott nem annyira látványos, mint itt 200-ról 85-re, ott pedig 600-ről 450 lesz. Szóval nem érdemes...
-
válasz
agibagi #5509 üzenetére
Hoppá-hoppá... Ez most több részben is érdekes. Megvan az első hozzászólónk, aki New Yorkból írt, illetve az is különlegesség, hogy az első kommentedet ebben a topikban hagytad.
Az nem kérdés, hogy ezt a gépet érdemes megvenni, mert kivételesen egy megbízható Asus-ról van szó. Szerintem vidd le az árat olyan 65k.-ra és mind a kettőtöknek meg fogja érni. Ha nem sikerült, akkor úgy gondolom, hogy olyan 70k.-ig érdemes elmenni az egyezkedésben. A 75-80k. már karcos... -
Remélem hazaérek éjfél előtt és jövök.
-
válasz
muffin1989 #5496 üzenetére
Ezek gyulladtak fel egy olyan két-három éve.
-
válasz
Fortissimus #5485 üzenetére
Azt mondták, hogy én hátha tudok kezdeni vele valamit? Hihi, ez tetszik. Ezek szerint már hírem is van
Véletlenül nem olyan rég láttam kiárusításban. Ott 140k.-t kértek érte. Már akkor is sokallottam, mert már közel 5éves cucc. Én a boltban is 80-90k.-t javasoltam az üzletvezetőnek, hogy a gép presztízse megmaradjon, de mégse legyen az,hogy nem kell senkinek. Én azt mondanám, hogyha nem új a gép, akkor olyan 75-80k.t kérj el érte. -
válasz
muffin1989 #5481 üzenetére
Jaj erre emlékszem. Ezek gyulladtak fel. 60k.-t mondanék rá.
-
válasz
Csababá #5477 üzenetére
A "T"-nek jó híre van, de csak abban ajánlom, ha nem lazult ki a képernyőt tartó zsanér.
Ha ez a specifikációja:
Notebook: Lenovo Thinkpad T500 (Thinkpad T Series)
Processor: Intel Core 2 Duo P8600
Graphics Adapter: ATI Mobility Radeon HD 3650 256 MB
Display: 15.4 inch, 16:10, 1680x1050 pixels, glossy: no
Weight: 2.73kg
Akkor olyan 75k.
A SL510-at olyan 130k.-ért árulgatták nyáron.
Szerintem olyan 80k. reális
Mindenképpen az SL-t ajánlom. -
válasz
onebalint01 #5475 üzenetére
70k.
-
Bocsi, most nézem, hogy négy napja nem voltam. Hamarosan jövök
-
Én még nem kaptam visszaigazolást
Ha választhatok,akkor meg kell fontolni... Víziszony ellenére merülni, vagy repülni. -
Emlékeztetőnek bemásolom:
-Márka-Típus-Modellszám - Elég sok géppel foglalkozom nap,mint nap, de nem fogok tippelgetni
-Specifikáció:
(ami számomra különösen fontos)
-Processzor
-Memória
-Videokártya
-Optikai meghajtó
-Winchester (HDD) stb.
-Esetleges bővítések
-Vásárlás időpontja (Mennyi idős)
-Garanciális e még
-Egyebek, amiket hozzá akartok adni (Táska, egér, gyári tartozékok)
-Akkumulátor elhasználódási aránya/állapota
-Esetleg betehettek képet a géprőlLinkekkel csak a specifikáció után bombázzatok, ne én keresgéljem a gépeitek adatait.
(B)-Hibák -> Pl. alaplaphiba, betörött képernyő stb.(/B)
-Egy alaplaphibás gép ára max. 30k-ra leviszi a gép árát. Ha a hibát nem olvasom, akkor ebből adódóan lehet, hogy magasabb árat mondok rá. Ezt a részt félkövérré alakítva emeljétek ki....................................... - ..............................................
-Privátban az árazások lassabban mennek, így célszerű itt a topikban keresni. Ugyanis a privátokra csak hosszas határidővel, vagy egyáltalán nem válaszolok időhiány miatt.
-Az árazásos kéréseket körülbelül 1-3 nap alatt tudom teljesíteni. Ha közbe jön valami, vagy el kell utaznom, akkor azt külön fogom jelezni, ahogy eddig is tettem.
-Ha a kapott árral nem vagytok megelégedve, akkor célszerű rákérdezni. Ember vagyok én is, nem gép, ezért elképzelhető, hogy elnéztem valamit.
-Árazásra lehet hivatkozni a hirdetésekben.
Remélem a továbbiakban ezek tekintetében fogtok írni a topikba, ezzel javítva az árazások pontosságát és az én munkámat.
Előre is köszönöm!
Bela5
Ármester -
Remélem mindenkinek tudtam segíteni...
Viszont most elmegyek egy időre aludni, mert már kezdek zombulni. Megjegyzem hiába gondoljátok, privátban továbbra sem tudok gyorsabban árazni.
Jó lenne valamelyik meetingen összefutni veletek -
Az elsőhöz vegyél egy új kártyát, nem egy nagy pénz. Itt nem tűnik vészesnek
Így olyan 125k.
A második cseles. Nem gondoltam volna,hogy egy eee pc-ről van szó. Olyan 75-80k.-t látok reálisnak bármekkora is az árveszteség. De elképzelhető,hogy elmenne 90k.-ért is, de erre nem esküdnék meg. -
válasz
jocoarsenal #5434 üzenetére
95-100k.
-
Ebben a percben végeztem minden melóval. Elkezdem máris...
-
Pár óra és végzek a munkámmal és jövök!
-
Este vagy a hajnali órákban jövök!
-
Öltöny-nyakkendő... Ez az én stílusom. Ma adtam egy-két interjút a sajtónak meg beszélni kellett a kárszakértővel. Ezt szeretem karácsony előtt
-
Jöttök a holnapi PH! talira?
-
Ami most van,hogy leégett a lakás, az itt volt a mi házunkban... remélem pénteken már lesz időm árazni...
-
válasz
KonzolKartel #5363 üzenetére
Ezt mintha már láttam volna...
-
válasz
KonzolKartel #5361 üzenetére
200k.
-
Igazából most nagyon zombi vagyok, de átnézek mindent mégegyszer. Ugya még nem adtad el?
-
válasz
LaptopSystem #5332 üzenetére
Appám de brutális... 550-580k.
-
válasz
easy...rider #5334 üzenetére
55k.
-
válasz
LaptopSystem #5332 üzenetére
Ezzel feladtad a leckét. Hamarosan utánaérdeklődök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- Open Broadcaster Software OBS
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest