Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmoon
csendes tag
Sziasztok, én vettem egy ilyen headsetet, nagyon jól kezelhető, bár néha picit furán viselkedik (gondolom FW hibák). A hangja viszont szerintem nem az igazi, egy Sennheiser MX300 vagy akármelyik hasonló típus sokkal dinamikusabban és szebben szól. Nagyon bosszantó hogy egy ilyen drága cuccnál sem voltak képesek tanulni a SonyEricssontól, és standard 3.5 aljzatra cserélni a headset füles kimenetét. Szerintem garancia lejárata után érdemes egy 3.5jack aljzatot ráaplikálni és valami értelmes fülhallgatóval használni. De a lényeg: maga az ötlet egyedülálló, és nagyon hasznos. (még időt/dátumot is kijelez, viszont a speciális karakterekkel (',[,]) hadilábon áll -> a számcím meg sem jelenik ha ilyet tartalmaz)
-
Jégkokó
veterán
Hogy lehet az, hogy az én nokia 6230i m hez lett egy papír mellékelve amin ezt a fülest reklámozzák, holott a telefon jóval régebben jelent meg mint ez a füles
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Coyote2000 #26 üzenetére
MX500 by Westend/MEdiamarkt cirka 3-5ropi MX 400 elég uygan ugy fog szolni
-
Coyote2000
őstag
mondom UP
-
Coyote2000
őstag
up, vazze, UP!
-
Coyote2000
őstag
up up up!!!
-
Coyote2000
őstag
Ja, rosszul tettem fel a kerdest.
Nem csak HS-6 melyhangjai erdekelnek, hanem az is, hogy Nokia Audio Adapter eseten - ha radugok egy szabvany jackes high end fullhallgatot - akkor jobb eredmenyt lehet-e elerni. Vagy a bibi a telefonban van? -
xcbiker
addikt
válasz
Coyote2000 #21 üzenetére
Én inkább fogom a régi fülest és ráaplikálom valami jobb minőségű füles hangszóróit.
-
Coyote2000
őstag
HS-6-ban erezhetoen jobb a basszus? Az alap headsetbol hianyoznak a melyhangok.
Most gondolkozom hogy HS-6-ot vegyek, vagy N. Audio Adaptert. De lehet, hogy NAA sem hozza ki a melyeket...
Amugy most frissitettem 3.40-es szoftra, es ez mar nem olvassa be a csengohangokat a playerbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
TexT-BoY
addikt
válasz
Coyote2000 #18 üzenetére
Ha kjülföldre megyek akkor viszem az Iriver Cd-s palyeremami böven jo és viszek hozzá 2-3-4 Cd-t most is ez volt horvátba mikor bsusszal mentünk természetesen ilyenkor kevés az 1gb hely és a z aku idő is ... tényleg nincs vita csak azt mondom hogy egy mindennapos közlekedését az embernek GYÖNYÖRÜEN kiegésuziti egy iylen telefon stb...
-
Digital
addikt
Valakinek nincs egy HS-6 os fülese+ egy 1gb-os memókarija
eladó?
-
Coyote2000
őstag
OK, akkor itt a kulonbseg:
en orszagokat utazok at, te meg pesten kozlekedsz. nekem ezert mindegy a meret, neked nem. Neked mindegy a kezelhetoseg meg az akku teljesitmenye, nekem nem. Meg neked tenyleg nagyobb eselyed van arra hogy lehuzzanak, ha tomegkozlekedsz pesten, mert ott sok kis kocsog csak a telefonokra vadaszik.
Szoval felesleges tovabb vitazni, dontetlent hirdetek -
TexT-BoY
addikt
sőt jobbat mondok számoljatok:
-HS6 8e ft (forumon tagtol véve)
-1Gb mmc: 13e Ft
egy MX300: 2e Ft
össz kölcség: 23e Ft
össz suly: 130gramm telefonnal
szerintem bőven jo
mellesleg nem tudod a philps palyerensem hogy éppen hol járunk 5000 mert ott sem irja ki az ÖSSZEs számot hogy épp mikövetkezik... megjegyzem hogy a 20Gb-os mp3 palyeromhoz is hordtam nyomtatott palylistet igaz itt ''csak'' a mappákat tüntettem fel és senki nem nézett hülyének...
Mind1 hidd el nagyon sok előnye van annak ha egybe van a 2cucc... (telefon+mp3 palyer) a jobudapesti közlekedésbe legalábbis én csak előnyét látom. Annak meg külön örülök hogy nem lerttem én is sok a mai fiatalokbol akiket lehuztak mert a telefonomat nem is látják... lehet hoyg ez neked nem fontos de számomra nem elhagyagolhato szempont. Ennyi -
Coyote2000
őstag
...es akkor gondolj bele, hogy
1. nem kell PC Suite-tal bohozkodni, csak USB-n atmasolja a fileokat,
2. nincs lejatszasi lista problema (kulon nyomtatott playlist? LOL!!! )
3. az a 60 grammos pici kis mp3 lejatszo pont akkora, mint ez a szep kis Nokia headset egymagaban...
4. headset: 14.000, MMC kari kb. 12.000, ossz. 26.000, es akkor meg keveset saccoltam...
5. mp3 lejatszo SD kartyaval bovitheto, ami sokkal olcsobb MMC-nel.
Na. -
válasz
Coyote2000 #14 üzenetére
''Akkor szamolj utana: extra headset + 1GB MMC az mennyi is volt?
26ert lehet venni komoly Philips mp3 lejatszot: 512MB+bovitheto, FM radio, extrak (diktafon, stb.).''
Hat, jol utanaszamoltal: ugyanakkora befektetessel kapott volna egy feleakkora kapacitasu lejatszot, amit meg pluszban magaval kell hurcolnia az embernek. En vhogy nem latom, hogy mi lett volna ebben az a nagy business
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
Akkor szamolj utana: extra headset + 1GB MMC az mennyi is volt?
26ert lehet venni komoly Philips mp3 lejatszot: 512MB+bovitheto, FM radio, extrak (diktafon, stb.). Es azert a hangminoseg is ott van, ha nagyon kenyes vagyok ra, ranyomok egy Sennheisert. Marpedig nagyon kenyes vagyok ra... -
TexT-BoY
addikt
Szerintem nem macera... Tegnap kipróbáltam a HS6ot csak nem volt netem hogy megírjam a tapasztalatokat.... NAGYON JO CUCC
-hangosabb
-jól használható
-tényelg olyan mitn egy fasza mp3 palyer távirányitó
-a hangzás is jobb olyan mx300 magasságu hangzást ad
amik szerintem előnyei egy mp3 telefonnak az mp3 palyerhoz képest:
-ha csörög a telefon és mp3 palyert halgatok a buszon rohadtul nem hallom /nem érzem emiatt sokszor feszült voltam és a telefonomért kapkodtam.
-Addig amig nem volt jo a hangzás megértettem eme kijelentést hogy no telefon but mp3 palyer is good. de a 6230i má nagyon jo sztereó adást ad.
A lejátszásról meg annyit hogy nekem van 5db csengőhangom maik 1perces mp3 ak 128kb/s szürüséggel a csengőhangmappában.
és az 1gb-os karin van egy mp3 tömeg (989mb jelenleg) és 1 m3u vagymilyen winampos playlist amit a nokia converter beolvasott és eszerint pakolta fileokat...
idáig ugy volt hogy volt nálam nyomtatott palylist(nem röhög ) és tökjol átláttam a cuccot VAGY összevissza játszottam és nem kevert bele csengőhangot mert csak az MMC van megadva a lejácconak zeneszerzésre.
-
Coyote2000
őstag
Ha a gyarival nem hasznalod a fekete pamacsokat, akkor sokkal hangosabb.
Amugy megsem ajanlom a Nokia Audio Adaptert. Megveszed 5ert, veszel mondjuk hangeroszabalyzos vagy akarmilyen fasza fulest, plusz meg memokartyat is - ennyi penzbol meg vehetsz mar kiraly mp3 lejatszot, amire csak felmasolod a szamokat, es meg csengohangokat se kever bele....
Ha mindenkeppen ragaszkodsz a Nokiahoz, akkor itt egy megoldas: a telefonon levo mp3 mappanak MINDIG legyen egy pontos masolata a szamitogepeden. A szamokat ugy kuldd at a telcsire, hogy a Nokia Audio Manager-ben (PC Suite) nyomsz egy ''Uj lejatszasi lista''-t. Miutan elnevezted, huzogass be ala szamokat. Vegul az egeszet kuldd a telefonra (elotte telefonrol torolj minden mp3-at). Ezutan fogod a tellat, benyomod a lejatszot, abban betoltod a listat. Es kesz.
na most minek ennyi macera, vegyel inkabb mp3 lejatszot. -
Ficsi
csendes tag
válasz
Coyote2000 #10 üzenetére
Hali!
Én is tapasztaltam a zenelejátszóval, hogy a csengőhangokat is lejátsza a hülyéje.Akkor mit kell csinálni? Pontosan a hogy készítem el a számok listáját?
Melyik fülest ajánljátok végülis, a gyári nem vmi nagy szám, s halk az mp3 lejátszó, az új fülessel gondolom a hangerőt nem lehet jobban növelni -
Coyote2000
őstag
A Nokia Audio Adapterrol van szo (kb. 4-5ezer Speedshopban).
Amugy az alap headset is sztereo, szepen szol, csak a melyhangokbol van keves. NAA kikuszoboli ezt a problemat megfelelo fulessel.
Viszont hatalmas hianyossag a 6230i-ben, hogy nem lehet szamonkent szerkeszteni a listat: mindig m3u listakkal kell babralnom, kulonben beolvassa az osszes letezo mp3 es aac fajlt, koztuk a csengohangokat is(
-
TexT-BoY
addikt
-
tomcs
őstag
haat szerintem a fulhallgato pont olyan, mint az eredeti headsethez jaro csak feketeben
nekem vhogy jobban bejon az a sony amit hasznalok, bar sajna ez is sok hangot beenged, pl otthon meg itt-ott, setalni meg intercityn jo de bkv-n mar olyan kene ami jobban kizarja a kulvilagot.
egyebkent pont hwsw-n olvastam, hogy kiadtak egy olyan adaptert amit en barkacsoltam, pop portrol 3.5os jackre. legjobb messze az lenne ha a taviranyito vegzodne 3.5-os jackben, akkor en is azonnal rohannek venni (meg persze ha 6230i-m lenne nem csak 6230, vagy lcd kivetelevel minden funkcioja mukodne) -
TexT-BoY
addikt
ha nincs szép hangja akkor kciserélem a fülest egy Sennhesier MX 500asra
a héten megszerzem ezt a csodát mert nagyon tetszik és amit megsporoltam a 6230i-m árán azt betudo most fektetni ilyen faxa cuccokra... Az meg hogy NEMKELL elővennem a telefont szinte semmiylen müvelethez külön jó lehet a BP-i közlekedésben.Mellesleg a 6230i gyári fülessel sem tünik rossznak de komolyan.
[Szerkesztve] -
Kár, h. nem lehet bármilyen fülest rádugni...
-
TexT-BoY
addikt
Brutto 13e Ft a speedshopba
ehez még hogy értelme legyen kell egy 1Gb-os MMC a teloba és megvan 25kbol... nem is vészes... vagy igen?
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
Noss elkészült a Nokia legkomolyabb fülese ami egyben egy távirányitó is...
Bővebben: link
Amit jelenleg tudni lehet a cuccról:
Kompatibils telefonok:
* 6230i
* 6101
A legfontosabb tulajdonságok:
* LCD-kijelző
* Sztereó fülhallgató
* Híváskezelő gombok
* A telefon zenelejátszóját (MP3) és FM-rádióját kezelő gombok
* Rádióállomások automatikus keresése (fel-le)
* Hangerőszabályzó gombok
* Billentyűzár
* Beépített csíptető
* Pop-Port™ interfész csatlakozó
''elméletben már elérhető'':
2005 2odik 4ed év
Esetleg valaki nemtudja hol lehet kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest