Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Coyote2000 #26 üzenetére
MX500 by Westend/MEdiamarkt cirka 3-5ropi MX 400 elég uygan ugy fog szolni
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Coyote2000 #18 üzenetére
Ha kjülföldre megyek akkor viszem az Iriver Cd-s palyeremami böven jo és viszek hozzá 2-3-4 Cd-t most is ez volt horvátba mikor bsusszal mentünk természetesen ilyenkor kevés az 1gb hely és a z aku idő is ... tényleg nincs vita csak azt mondom hogy egy mindennapos közlekedését az embernek GYÖNYÖRÜEN kiegésuziti egy iylen telefon stb...
-
TexT-BoY
addikt
sőt jobbat mondok számoljatok:
-HS6 8e ft (forumon tagtol véve)
-1Gb mmc: 13e Ft
egy MX300: 2e Ft
össz kölcség: 23e Ft
össz suly: 130gramm telefonnal
szerintem bőven jo
mellesleg nem tudod a philps palyerensem hogy éppen hol járunk 5000 mert ott sem irja ki az ÖSSZEs számot hogy épp mikövetkezik... megjegyzem hogy a 20Gb-os mp3 palyeromhoz is hordtam nyomtatott palylistet igaz itt ''csak'' a mappákat tüntettem fel és senki nem nézett hülyének...
Mind1 hidd el nagyon sok előnye van annak ha egybe van a 2cucc... (telefon+mp3 palyer) a jobudapesti közlekedésbe legalábbis én csak előnyét látom. Annak meg külön örülök hogy nem lerttem én is sok a mai fiatalokbol akiket lehuztak mert a telefonomat nem is látják... lehet hoyg ez neked nem fontos de számomra nem elhagyagolhato szempont. Ennyi -
TexT-BoY
addikt
Szerintem nem macera... Tegnap kipróbáltam a HS6ot csak nem volt netem hogy megírjam a tapasztalatokat.... NAGYON JO CUCC
-hangosabb
-jól használható
-tényelg olyan mitn egy fasza mp3 palyer távirányitó
-a hangzás is jobb olyan mx300 magasságu hangzást ad
amik szerintem előnyei egy mp3 telefonnak az mp3 palyerhoz képest:
-ha csörög a telefon és mp3 palyert halgatok a buszon rohadtul nem hallom /nem érzem emiatt sokszor feszült voltam és a telefonomért kapkodtam.
-Addig amig nem volt jo a hangzás megértettem eme kijelentést hogy no telefon but mp3 palyer is good. de a 6230i má nagyon jo sztereó adást ad.
A lejátszásról meg annyit hogy nekem van 5db csengőhangom maik 1perces mp3 ak 128kb/s szürüséggel a csengőhangmappában.
és az 1gb-os karin van egy mp3 tömeg (989mb jelenleg) és 1 m3u vagymilyen winampos playlist amit a nokia converter beolvasott és eszerint pakolta fileokat...
idáig ugy volt hogy volt nálam nyomtatott palylist(nem röhög ) és tökjol átláttam a cuccot VAGY összevissza játszottam és nem kevert bele csengőhangot mert csak az MMC van megadva a lejácconak zeneszerzésre.
-
TexT-BoY
addikt
-
TexT-BoY
addikt
ha nincs szép hangja akkor kciserélem a fülest egy Sennhesier MX 500asra
a héten megszerzem ezt a csodát mert nagyon tetszik és amit megsporoltam a 6230i-m árán azt betudo most fektetni ilyen faxa cuccokra... Az meg hogy NEMKELL elővennem a telefont szinte semmiylen müvelethez külön jó lehet a BP-i közlekedésben.Mellesleg a 6230i gyári fülessel sem tünik rossznak de komolyan.
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
Brutto 13e Ft a speedshopba
ehez még hogy értelme legyen kell egy 1Gb-os MMC a teloba és megvan 25kbol... nem is vészes... vagy igen?
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
Noss elkészült a Nokia legkomolyabb fülese ami egyben egy távirányitó is...
Bővebben: link
Amit jelenleg tudni lehet a cuccról:
Kompatibils telefonok:
* 6230i
* 6101
A legfontosabb tulajdonságok:
* LCD-kijelző
* Sztereó fülhallgató
* Híváskezelő gombok
* A telefon zenelejátszóját (MP3) és FM-rádióját kezelő gombok
* Rádióállomások automatikus keresése (fel-le)
* Hangerőszabályzó gombok
* Billentyűzár
* Beépített csíptető
* Pop-Port™ interfész csatlakozó
''elméletben már elérhető'':
2005 2odik 4ed év
Esetleg valaki nemtudja hol lehet kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest