Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
mondom UP
-
Coyote2000
őstag
up, vazze, UP!
-
Coyote2000
őstag
up up up!!!
-
Coyote2000
őstag
Ja, rosszul tettem fel a kerdest.
Nem csak HS-6 melyhangjai erdekelnek, hanem az is, hogy Nokia Audio Adapter eseten - ha radugok egy szabvany jackes high end fullhallgatot - akkor jobb eredmenyt lehet-e elerni. Vagy a bibi a telefonban van? -
Coyote2000
őstag
HS-6-ban erezhetoen jobb a basszus? Az alap headsetbol hianyoznak a melyhangok.
Most gondolkozom hogy HS-6-ot vegyek, vagy N. Audio Adaptert. De lehet, hogy NAA sem hozza ki a melyeket...
Amugy most frissitettem 3.40-es szoftra, es ez mar nem olvassa be a csengohangokat a playerbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Coyote2000
őstag
OK, akkor itt a kulonbseg:
en orszagokat utazok at, te meg pesten kozlekedsz. nekem ezert mindegy a meret, neked nem. Neked mindegy a kezelhetoseg meg az akku teljesitmenye, nekem nem. Meg neked tenyleg nagyobb eselyed van arra hogy lehuzzanak, ha tomegkozlekedsz pesten, mert ott sok kis kocsog csak a telefonokra vadaszik.
Szoval felesleges tovabb vitazni, dontetlent hirdetek -
Coyote2000
őstag
...es akkor gondolj bele, hogy
1. nem kell PC Suite-tal bohozkodni, csak USB-n atmasolja a fileokat,
2. nincs lejatszasi lista problema (kulon nyomtatott playlist? LOL!!! )
3. az a 60 grammos pici kis mp3 lejatszo pont akkora, mint ez a szep kis Nokia headset egymagaban...
4. headset: 14.000, MMC kari kb. 12.000, ossz. 26.000, es akkor meg keveset saccoltam...
5. mp3 lejatszo SD kartyaval bovitheto, ami sokkal olcsobb MMC-nel.
Na. -
Coyote2000
őstag
Akkor szamolj utana: extra headset + 1GB MMC az mennyi is volt?
26ert lehet venni komoly Philips mp3 lejatszot: 512MB+bovitheto, FM radio, extrak (diktafon, stb.). Es azert a hangminoseg is ott van, ha nagyon kenyes vagyok ra, ranyomok egy Sennheisert. Marpedig nagyon kenyes vagyok ra... -
Coyote2000
őstag
Ha a gyarival nem hasznalod a fekete pamacsokat, akkor sokkal hangosabb.
Amugy megsem ajanlom a Nokia Audio Adaptert. Megveszed 5ert, veszel mondjuk hangeroszabalyzos vagy akarmilyen fasza fulest, plusz meg memokartyat is - ennyi penzbol meg vehetsz mar kiraly mp3 lejatszot, amire csak felmasolod a szamokat, es meg csengohangokat se kever bele....
Ha mindenkeppen ragaszkodsz a Nokiahoz, akkor itt egy megoldas: a telefonon levo mp3 mappanak MINDIG legyen egy pontos masolata a szamitogepeden. A szamokat ugy kuldd at a telcsire, hogy a Nokia Audio Manager-ben (PC Suite) nyomsz egy ''Uj lejatszasi lista''-t. Miutan elnevezted, huzogass be ala szamokat. Vegul az egeszet kuldd a telefonra (elotte telefonrol torolj minden mp3-at). Ezutan fogod a tellat, benyomod a lejatszot, abban betoltod a listat. Es kesz.
na most minek ennyi macera, vegyel inkabb mp3 lejatszot. -
Coyote2000
őstag
A Nokia Audio Adapterrol van szo (kb. 4-5ezer Speedshopban).
Amugy az alap headset is sztereo, szepen szol, csak a melyhangokbol van keves. NAA kikuszoboli ezt a problemat megfelelo fulessel.
Viszont hatalmas hianyossag a 6230i-ben, hogy nem lehet szamonkent szerkeszteni a listat: mindig m3u listakkal kell babralnom, kulonben beolvassa az osszes letezo mp3 es aac fajlt, koztuk a csengohangokat is(
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest