Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sanity

csendes tag

válasz #64425728 #35 üzenetére

"Hy! Nekem olyan problémám lenne hogy a nokia 6234 es telomat meg a gépemet összeakarom kötni kékfogon keresztül, a biztonsági kód beirásánal azt irja vissza hogy a telefon nem hitelesíthető. Pedig a hibaüzenet előtt kiirja hogy csatlakoztatva utána meg szétkapcsol :O a kódot biztos jól irom be, mert már vagy 20X probaltam. valaki :F jha és a legujabb pc suit"

Sziasztok!

Szintén nokia 6234 telefon, és ugyanezt produkálja. Amikor megvettem, sikerült normálisan kapcsolatot létesíteni a telefon és a szgép között, működött is több, mint fél évig. Volt néha probléma, de akkor egy PC suite újratelepítés megoldotta a dolgot. Viszont egy ideje ezt játssza, hiába telepítek mindent újra. Ma még a Windows is újra lett rakva, mégis ugyanez az üzenet. A Bluesoleil látja a telefont, a PC suite is létrehozza a kapcsolatot, kéri a kódot, amit a telón is beírok, majd kiírja a telefonon, hogy a szgép csatlakoztatva, ezután rögötn kiírja a PC suite, hogy a telefon nem hitelesíthető. Tippem sincs, hogy mi lehet. Valakinek van ötlete? Köszi. :W

Új hozzászólás Aktív témák