Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joci2000

senior tag

válasz Xantomas #669 üzenetére

nos én is észrevettem vmi gubancot a legújabb csomival, és néha nekem is beszarik a nyelv, amikor nem fordítom le csak szimplán angolon hagyom, akkor néha a magyart összekeverve használja.

Viszont 5510 mint már korábban is mondtam, az 1 elcseszett tela, de van mindenre megoldás. Erre is. A baj, h. a nyelvi pack-oknak nem eredeti a neve, azaz az angol nyelv nem ENGL névként szerepel, hanem ENHU asszem a magyar is vmi ilyesmi. A megoldás rá, h. fogsz 1 ppmmanager nevű progit, azzal kiszeded a nyelveket txt-be és átírod a hivatkozást ENGL és HUNG-ra ezután már menni fog ;)

mod: ha nem írod át a hivatkozást, akkor dumperben paraméternek írd be ezt: LANG ENHU
    mod2: Magyar nyelv HUNG néven van, tehát az normális. amiért így sem jelenik meg a szöveg, h. az alapértelmezett szöveg ENGL néven fut, mivel nincs ENGL ezért nincs alapszöveg

@Volkov: a nokiX honlapján találsz 1 NokiXfiler nevű progit, és ezzel lehet rátölteni a dógokat. Cs.hangokat, képernyővédőket, meg egyéb hasznos dolgot, txt-ket...

NokiXssedit képernyővédők készítésére jók,NokiXni-vel gifeket, bitmapokat tucc átkonvertálni. a tela formátumára illetve a NokixSSedit-hez is .NI file kell.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák