Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci2000
senior tag
válasz
Xantomas
üzenetére
a flasht majd megnézem amint le tudom szedni

hát én a menük helyett a gombokat használom, mégpedig a sötét zöldet és a pirosat.
zöld kiszedi, piros visszaírja onnan és oda ahova akarom
.
hú komoly h. ez van fenn nálam? a bibi h. ezeket a progikat nem én válogattam össze hanem admin társ, de akkor ezt is törlöm a sunyiba az biztos(már volt 1-2 file amit cseréltem).
vanni van olyan progi, a rolis tudja, csak a sötétzöld gombot nyomd meg és 200000 600000 as range-et szedd ki. az a full flash. amit ha visszaírsz orig állapotba kapod telád.
De mivel már törölte ezért remélem az eepromod megmaradt a 2 fileban, a többi nem érdekes, mert netről lehet hozzá keresni softot.
Az én flashemből csak az mcu ppm résszel tucc kezdeni vmit, mert a többi telánként változó. Így eeprom-ot nem adok imei miatt. erre való a virgin eeprom ha elszálna a telád azokat tudod használni, mert kiütötték az imei-t belőle, csak kicsit macerás a beizzítása
és még 1 jó tanács miután leszedtem ezt a filet majd írok h. megvan, és utána töröld le megáról, nehogy vki olyan is leszedje aki rosszat akar
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Samsung EP-TA800EBE 25W adapter - Csomagolásbontott
- Vivo X200 Ultra Photography Kit (új)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.