Hirdetés
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci2000
senior tag
válasz
Xantomas
üzenetére
a flasht majd megnézem amint le tudom szedni

hát én a menük helyett a gombokat használom, mégpedig a sötét zöldet és a pirosat.
zöld kiszedi, piros visszaírja onnan és oda ahova akarom
.
hú komoly h. ez van fenn nálam? a bibi h. ezeket a progikat nem én válogattam össze hanem admin társ, de akkor ezt is törlöm a sunyiba az biztos(már volt 1-2 file amit cseréltem).
vanni van olyan progi, a rolis tudja, csak a sötétzöld gombot nyomd meg és 200000 600000 as range-et szedd ki. az a full flash. amit ha visszaírsz orig állapotba kapod telád.
De mivel már törölte ezért remélem az eepromod megmaradt a 2 fileban, a többi nem érdekes, mert netről lehet hozzá keresni softot.
Az én flashemből csak az mcu ppm résszel tucc kezdeni vmit, mert a többi telánként változó. Így eeprom-ot nem adok imei miatt. erre való a virgin eeprom ha elszálna a telád azokat tudod használni, mert kiütötték az imei-t belőle, csak kicsit macerás a beizzítása
és még 1 jó tanács miután leszedtem ezt a filet majd írok h. megvan, és utána töröld le megáról, nehogy vki olyan is leszedje aki rosszat akar
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.