Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
A megoldás az volt, hogy a Wigon.BS trójai hagyott egy bejegyzést a registry-ben ami nem engedte elindítani a nodot, + volt még egy fájl ami folyamatosan újratelepítette a bejegyzéseket. másik vinyóról bootolva kellett a full vinyót átnézni noddal, így sikerült letisztítani. utána már sikerült telepíteni, már megy. Egyébként a 270-est használom.
-
mexel
veterán
A Program Files\Eset mappában van egy pr_imon.dll fájl amit nem tudok letörölni ha uninstallálom a nodot. Mi ez a fájl? Azért kellett törölni mindent mert megint nem indul a nod, kiírta hogy "Nod32 - hiba történt a nod32 Kernel Szolgáltatásával való kapcsolódás során"
-
mexel
veterán
Ha másnál is lenne ilyen probléma akkor nálam a megoldás ez volt: Eltávolítottam teljesen a Nodot (registry-ből is kipucoltam)
Volt a registryben viszont egy rész amit később találtam meg, és csak a root teljes hozzáférés engedélyezése után tudtam törölni:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_NOD32DRV]Miután ezt a bejegyzést kiszedtem, utána tudtam telepíteni újból a nodot és el is indult.
-
mexel
veterán
Egy gyors kérdésem lenne. Régóta hibátlanul használom a Nod-ot, több gépen is. Most viszont nem indul a gépemen, és olyan üzenetet ad amit még eddig nem láttam:
"Nod32 - hiba történt a nod32 Kernel Szolgáltatásával való kapcsolódás során"Már töröltem (registryből is), újratelepítettem és mégsem indul. Kézzel sem lehet indítani.
A Spybot talált pár dolgot amit leszecskáztam, de mégsem indul a winnel.
Ötlet vagy tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest