Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
HZoli87 #2803 üzenetére
Na, leszedtem az ESS5-öt és megnéztem a történetet mindenféle védelem nélkül. Hát, semmi változás, így nem az ESS-ben van a megoldás. Végülis ugyan az az eredmény. A net gyors, jön a sebesség rendesen, a ping 6ms, tehát nincs gond. Valószínűleg csak nekem tűnik másnak a dolog, lehet túlérzékeny vagyok.
A lényeg, hogy semmi külömbség védelem illetve védelem nélkül.Egy kérdés:
Rooter okozhat ilyet? Bár, továbbra is az a véleményem, hogy nincs is probléma, csak én várok valami másra. -
válasz
HZoli87 #2800 üzenetére
SG.hu is és a facebook lassabban jön be.
Most nem veszek észre semmit, de majd meglátjuk mi lesz. SuparAntiSpyware-t is leszedtem, így MBAM Free van fent csak. Denefder letiltva, leállítva.Egyébként elvileg nem szabadna lassítani, mert a ping értékem 6-9 között van, ami meg semmi.
-
-
Roxbury
őstag
-
-
nggabi
félisten
válasz
HZoli87 #2739 üzenetére
thx
ha csak a memóriát ellenőrzi az nem gáz...
igen, a rootkitet rejtett menüből kikapcsoltam mindig
ezért kérdeztem h a nodnál is van e ilyen poén
a gépigényt is látom h kevesebb ami nem baj mivel van régi gép is itthon...
jah az az 5 perc volt néha 1 óra is
és pörgette a procit is rendesen...
-
nggabi
félisten
válasz
HZoli87 #2734 üzenetére
kell ez nekem?
másik kérdés h az 5ös mutatja h port szkennelés 10.0.0.100 meg 10.0.0.3. a régi ilyet nem mutatott... ez mi? hozzáteszem h 1 hete használok nodot előtte KIS volt...
itt nincs háttérben "automatikus" víruskeresés? még nem vettem észre h lassulna a gép, csak kérdezem...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
HZoli87 #2687 üzenetére
Kezdem azt hinni, hogy a Sicontact átvágott.
Részt szoktam venni a tesztelésekben, de nekem eddig privátban mindig azt mondták, hogy az angol megjelenése után lesz tesztelni való, vagyis akkor indul a magyar tesztelése. Nem csípem a hazug embereket.(#2688) Sharkweb: Ezek után nem véletlenül. De, K. Zoltán elszólta magát az facebook-os online közvetítésben, hogy már fordítják magyarra a programot.
[ Módosította: 7 ]
-
-
-
L7wy
őstag
válasz
HZoli87 #2678 üzenetére
A kép alapján még nem mondható hogy beta. Csak ott ír a prerelease updates-ről, ami annyit jelent, hogy fejlesztés közbeni modulokat azonnal megkapod. Van néhány másik stabil verziójú biztonsági szoftverben is ilyen beállítás. Persze ha digitális aláírása nem volt, akkor valószínű, hogy nem a végleges volt.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
HZoli87 #2609 üzenetére
Remélem, kellőképpen odafigyelnek a programra és nem egy bughalmazt adnak ki. Azt gondolom, hogy nagy változás lesz az 5-ös kiadásokban. Általában nem szokott nagy gond lenni az ESET termékekkel.
Én türelmesen megvárom a végleges kiadást. Egyenlőre a 4.2 is jó.A NAV jó, de mint írtam megvárom a 2012-es kiadást. Ha az jó lesz és nem lassít semmit sem, akkor marad.
Tegnap néztem, hogy a Nod32 mellett olyan az ssd-re rakott win7 mintha semmilyen kergető nem lenne fent. Ez nagyon tetszik. Tudod, meguntam a gépet lassító alkalmazásokat és eddig abszolút nem kaptam be semmit.Milyn bosszantó hibát jelentettél?
-
riki
senior tag
válasz
HZoli87 #2609 üzenetére
Szerintem 09.13 körül jelenik meg a hivatalos 5-ös. Mind a két gépen, amin használom az rc-t,nem változtattak a license dátumán már két hete.Ami nagyon tetszik,hogy kikapcsolt rezidens rész mellett is, ugrik az általam elindított cuccokra . A hips automatikus módban, már nem csak saját magát ellenőrzi,mint pár hete.
Nagyon tetszett a video amit linkeltél. Köszönöm,hogy megosztottad velünk.
. Ez megerősített a vásárlásban.
-
válasz
HZoli87 #2605 üzenetére
Ezek a hibák elég bosszantóak tudnak lenni.
Anno kipróbáltam az RC-t és a frissítési problémánál (WU), leszedtem.Megjegyzésedre válaszolva:
Valóban van NAV dobozosom legális. Nem vettem, bár azt írtam, a békesség kedvéért, de egy barátomtól kaptam aki számtek nagykerben dolgozik.
Fel is raktam a 2011-es kiadást, de voltak programlassulási problémáim. Így nincs fent. A kódot még nem aktiváltam.
SSD mellett mindent észreveszel sajnos. Legalábbis én igen.
A Nod32 az egyik program, ami semmilyen lassulást, visszafogást nem okoz. Ezért van ez fent. Ha meg a 2012-es NAV is okoz gondot, akkor felmegy a laptopra, tehát meglesz a helye. -
válasz
HZoli87 #2603 üzenetére
Már várom, hogy megjelenjen. Egyébként az RC-t felraktam egyszer, és észrevehetően még gyorsabb lett! Eddig sem volt vele gond.
Most pont ez van, mert szombat óta ssd-m van és eldöntöttem hogy semmi se lassítson. Nod32 van fent és olyan, mintha semmi se lenne fent. Pöccre indul minden.Egyébként, milyen bugjaid vannak?
Várható volt, hogy az 5-ös kiadás elég bugos lesz eleinte. Szerintem gyökeres változásokat hajtottak végre, no meg ez nem csak a rendszerterhelést érintette, hanem a védelmet is.
Aszem nekem a sima Nod32 is elég lesz, minek után van benne HIPS, és nem csk az ESS-be. -
-
válasz
HZoli87 #2538 üzenetére
Jelenleg a védelmem: Comodo FW+Eset NOD32 5RC+Zemana Antilogger. A Nodom vásárolt, de tör a rossz a KAV 2012 megvásárlására is, viszont még mindig nem tudom, hogy van-e benne traceroute funkció... Bár ez nem is az a topic...
Köszönöm szépen a rendkívül gyors reagálásodat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged