- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
-
MadGame
senior tag
válasz
#27441408 #6495 üzenetére
Silver star: Jaaa, nem kioktatásnak vettem, online gyakran félre lehet érteni a hangnemet. Persze, örülök, hogy szól, csak meglepődtem, mert már évek óta itt nézek sorozatokat és sosem jelzett az Eset. Jó, 1 mp kikapcsolni az értesítést, nem az életem múlik rajta. Csak az a fura még, hogy akár arra nyomok, hogy mellőzés vagy kapcs. megszakítás, ugyanúgy engedi nézni, tehát mindkét opciónál ugyanaz a vége, nem észleltem, hogy csinálna valamit, ezért kérdeztem.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
#27441408 #6046 üzenetére
Az ingyenes androidos nem frissul magatol. Manualisan kell az adatbazist frissiteni. Legalabbis regen ez volt, lehet, hogy nost mar mashogy van. De miert nem hasznalod ujsagos koddal? Es akkor lenne teljes erteku programod. Egyebkent vedelemben jo. En sokaig tesztelgettem oket mobilon. Avast, avg weben semmit nem jelzett. ESET rogton blokkol netezes kozben androidon letoltest es oldalakat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged