- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Brett001
aktív tag
válasz
whitezo88 #1023 üzenetére
Légkör nélküli holdak jellegzetes becsapódási kráterekkel. Nagyot dobna a hangulaton.
A gyűrűs bolygókat ígérték korábban, lehet, hogy majd később belekerülnek; a gázbolygókra az volt a válasz, hogy azért nincsenek mert azokra úgysem lehet leszállni. De attól még be lehetne tenni, a holdjaikra le lehet szállni, a gázbolygót meg úgy megoldani, hogy mikor kiválasztod, kiírná, hogy "gas giant, cant't landing", de látványra szuper lenne a hold egén terpeszkedő gázóriás.
-
Omli85
őstag
válasz
whitezo88 #818 üzenetére
Részben egyet is értek ezzel a reddit posztal meg nem is. Az azért elég egyértelműen adja magát, hogy a game nem olyan lett mint ahogy azt ő elképzelte és vára és ezért csalódott. Persze van jó pár dolog amiben igaza van a beígért dolgokkal kapcsolatban, de azért ez egy kicsit túl van tolva szerintem. Azért én ennyire nem vettem készpénznek minden egyes elhangzott mondatot mint ő így én nem is estem pofára. Azért a talán és egyéb feltételes módban elhangzott mondatokat tényként kezelni megint csak háát nem tudom.
Amúgy ha már ilyen szépen összeszedte remélem el is küldi a linket Són papának mert annak legalább értelme is lenne szerintem.
.
-
Cheesus
senior tag
válasz
whitezo88 #818 üzenetére
Mondjuk én nem követtem bejelentéstől kezdődően a játékot, de az Early Acces-nek hátránya is lehet, mégpedig ha elég bevételt termelt a játék ilyen állapotban, akkor akár úgy is gondolhatják, hogy minek fejlesszék tovább, hisz úgyis megszedték magukat már a félkész verzióval is. Van egy pár játék amit sajnos így veszni hagytak
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
whitezo88 #574 üzenetére
Nincs multi rész a játékban. A megjelenés előtt a készítők azt mondták hogy naaaagyon nagy a világegyetem és nem sok esély van más játékossal találkozni. Erre első napon két streamer élőben mutatta, hogy ugyanazon a bolygón szálltak le, ugyanazon épület előtt álltak de nem látták egymást. Fejlesztők hallgatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest