- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
válasz
whitezo88 #818 üzenetére
Mondjuk én nem követtem bejelentéstől kezdődően a játékot, de az Early Acces-nek hátránya is lehet, mégpedig ha elég bevételt termelt a játék ilyen állapotban, akkor akár úgy is gondolhatják, hogy minek fejlesszék tovább, hisz úgyis megszedték magukat már a félkész verzióval is. Van egy pár játék amit sajnos így veszni hagytak
-
Cheesus
senior tag
+tikshow +Mister_X: Köszönöm a gyors válaszokat, ezek szerint nincs bolygóhoz kötve szerencsére.
Egyszer amikor egy gyárba kellett betörnöm akkor jöttek ilyen robot kutyák, de azokon kívül komolyabb ellenféllel még nem találkoztam. Mondjuk kalózokkal se futottam még össze, úgyhogy eddig elég békésen éldegélek -
Cheesus
senior tag
Ezzel a Sentinel-el(?) össze fogunk majd futni játék során, vagy ez is a tervezőasztalon maradt?
-
Cheesus
senior tag
Raktam bele már pár órát (PC) és eddig bejön, viszont ha jól értelmezem kettő lehetőségem van?:
1: Követem Atlas útját
2: Elindulok a középpont feléMás: Atlas Key-t véletlenszerűen fogok kapni? Már voltam egy pár bolygón és űrállomáson, de sose tudok egyik bezárt helyre se bejutni...
Illetve a Shielding Shard mire való/hogyan kell használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Tesla topik
- Hálózatokról alaposan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest