- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Sorry, hogy csak most válaszolok, de nem az anomaly-n kell keresni a save beacon-t, hanem a construction resarch unitban. Salvaged technology, amit kérni fog érte.
A frigate-ekkel viszont sosem foglalkoztam, pedig már a tavaly nyári next update óta van, valahogy nem az én stílusom.))
-
Apollyon
Korrektor
"a több milliárd bolygó mindenféle objektummal együtt a szerver már legenerálta, és oda csöppenünk bele egy új játék kezdetekor?"
Nem. A játék egyik lényege a "procedural generation". Minden objektumnak van egy véletlenszerűen generált seed sorszáma, ami alapján megy ez a procedural dolog. Szóval amikor belépsz egy új systembe, akkor a te géped generálja le a Hello Games által kifejlesztett procedural gen. technológiával az objektumokat. A szerveren elvileg csak ez a seed sorszám van megadva, bár ebben sem vagyok 100% biztos mivel offline is lehet játszani a játékot. De elvileg ha ugyanabba a rendszerbe lépsz te is meg én is, és mindketten offline játszunk, ugyanazt látnánk mind a ketten. Vagyis ugyanolyan shipek, multi toolok, a bolygók stb.
Plusz úgy, hogy ezeknek az előfordulása még pluszban be van randomizálva.
Na mindegy, szóval egy nagy matek az egész játék, azért is ilyen szenzációs egyébként.
Legalábbis NEXT előtt az volt, ugyanis utána hozzányúltak a procedural gen-hez, és egyes bolygókon a flora (vagyis a növények, fák stb.) "kézzel generált", vagyis néhol előfordulhat hogy ugyanolyan biome-ban ugyanazok a fák lesznek máshol is. Bár most passz, hogy így maradt-e Beyond update után is, én most főleg az űrben repkedek.
A PC-s irányítás szerintem nem olyan szörnyű ahhoz képest, hogy elsődlegesen ez egy konzolra kifejlesztett játék, plusz a VR még rátesz.
De én is inkább bill-egér fan vagyok, de itt nem is kell olyan fokú pontosság mint egy aréna lövöldében, ez egy chill game."nagyon észen kell lenni, hogy kétszer megtaláld egy-egy bolygó ugyanazon pontját, hiába teszek le jelölést a visorban. Azt sem értem, hogy a kibányászott teléreket miért nem veszi le a szkennerről..."
Ebben a játékban azt tudod csinálni, hogy unlockolod a "Beacon" nevű eszközt, és ha van valami, amit be akarsz jelölni, akkor craftolsz egy ilyet. Mondjuk egy bolygón csak korlátozott számban tudod őket elhelyezni, de szerintem nem is kell belőle neked többszáz darab.))) Az űrből is látszik, bár én még beyond óta nem használtam, csak láttam hogy az anomaly-n lehet unlockolni. Eddig bázisépítésnél lehetett, most nem tudom hogy ez változott-e. Ez mindenesetre megoldja a gondot. Én most próbálom euclidet elhagyni, valami Tranquil galaxyba, de így is simán találni olyan temperate lush bolygót, ahol nem frenzied sentinelek vannak...
-
Apollyon
Korrektor
Sajnos ja.
Beyond előtt a navigation datát, meg ugyanúgy a drop pod deciphert ahogy most is kellett közvetlenül a signal boosterhez felhasználni, és így lehetett keresni és találni minor settlement, manufacturing facilityt satöbbit.Azonban néhány találat után "elfáradt" és jó esetben egy másik bolygóra dobta be a markert, vagy ugyanúgy ahogy most láttad, nothing found.
Ez ellen azt lehet tenni, hogy 3-4 találat után átwarpolsz mindig egy másik systembe, és akkor nem lesz ilyen probléma.
Egyébként meg ha exocrafthoz kifejleszted a signal boostert, akkor ott ingyen tudsz vele drop podot keresni korlátlanul – bár ez is "elfárad" egy idő után és ugyanúgy át kell warpolni máshová.
-
- = Zk = -
félisten
hali
én is elkezdtem, igaz a latest vb verzióval... tetszetős a játék, főleg a grafika tetszik, lehet ez lenne a VAPI eredménye?!...
nomind1... engem is bosszant ez a kutyagolás, néztem videót, ezekről az EXO verdákról... ennyire későn adja be a játék, mint opció?!
én még csak 6óránál tartok a játékban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Linux Mint
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged