- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
psycroptic #1892 üzenetére
még nem vettem meg, előbb ledemoztam.. nem rohanok megint nyitott szájjal a f@szerdőbe
...
de ezmiatt nem fogom megvenni.. abba is hagytam, mióta szembesültem ezzel a ténnyel... a sok efféle farmolós játékot pont ezért nem is játszok, pedig kedvem volna hozzá, de.. -
- = Zk = -
félisten
válasz
psycroptic #1890 üzenetére
nekem ott bukott el, hogy ebben (is csak) sokkal később kapsz földi közlekedő ezsközt.. ergo baktatsz, kutyagolsz iszonyat távokat...
hát, nekem az nem adja sajnos... perpill ennyi miatt tettem félre a játékot.. de ahogy olvasom, akadnak még bugok... -
- = Zk = -
félisten
hali
én is elkezdtem, igaz a latest vb verzióval... tetszetős a játék, főleg a grafika tetszik, lehet ez lenne a VAPI eredménye?!...
nomind1... engem is bosszant ez a kutyagolás, néztem videót, ezekről az EXO verdákról... ennyire későn adja be a játék, mint opció?!
én még csak 6óránál tartok a játékban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ASUS ROG Ally
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Macrodroid
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged