Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
játszuk ketten, az én bolygómon egy új játékos csak nagyon messze ~400u-ra tudott bázist lerakni.
a kérdésem,hogy azért egymás felé építhetünk?
illetve szerintetek mi a leggyorsabb módja ilyen esetben a nyersanyagok megosztására? kovsival elég messze van, felszállni az meg luxus egyelōre -
hombre[EU]
veterán
olyan kérdésem lenne,hogy a solar panelezés mūködik a paradise planeteken kívül más bolygókon is? találtam egy isotopic-ot,ahol elég sok az uranium (üzemanyagnak kellene) és jó lenne egy teleportot (kis bázist) lerakni
-
hombre[EU]
veterán
válasz
bexinho23 #1974 üzenetére
én is most kezdtem és alig bírom lerakni
még csak az elsō warpoláson vagyok túl...nekem eddig az jött be,hogy csak a legfontosabbakat viszem magammal (life support, carbon,üzemanyagra stb) a többibōl csak az értékeseket hagyom meg és azt az ūrállomáson eladom.
én is ilyen looter rpg fejjel indultam neki, de hamar rájöttem,hogy érdemesebb mindig üres slotokat hagyni,hogy ne kelljen értekeset kidobnod. érdemes az inventoryt is fejleszteni (space stationön)
remélem nem lesz egyhamar önismétlōdō és a multi dob még rá egy lapàttal (tervezem, ha kitanultam), mert nagyon megkedveltemjó a hangulata, a felfedezés, esztétikus és a gameplay is kreatív/ötletes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest