- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
válasz
Apollyon #1871 üzenetére
39. Galaxis?
Mennyi órád van már benne ?
Én alig vagyok a legelső galaxisban féltávon kb 180 óra után, pedig aztán kb kizárólag a core-hoz vezető úton mentem. Túl sokat nem játszottam tegnap kb 1-2 órát Space anomaly nálam egyáltalán nem működött, lesummoltam de a bevezető animáció alatt mindig kifagyott a játék, de ahogy olvasom a twittert dolgoznak a srácok. Teljesítményileg rengeteget javult pc-n, bár így, hogy nem kezdtem új mentést eléggé elveszettnek éreztem magam, már az előzőben is, a sok újdonság/rework miatt.
A mentés úgy néz ki most működik rendesen, bár nem néztem még meg minden változtatást, hogy áthozza e.
Nyilván nagyobb élmény lenne az elejétől kezdeni az egészet, de amennyit én már beleraktam, hát túl sok kedvem nincsen hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest