Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
KI
próbáltam a co-op ot nem is rossz ez tényleg többet és hamarabb is jött össze lóvé kövi szintig..A baba már majdnem megvolt csak mindig el sietem. Jah úgyhogy voltak normálisak is nem rohantak előre. De végén már hozzá szoktam mi merre a bossig. Jött pár új cucc is. Hs nagyobb level szintnél akartam keresni akkor nem nagyon talált . Úgyhogy maradt a random.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
próbáltam a co-op ot nem is rossz ez tényleg többet és hamarabb is jött össze lóvé kövi szintig..A baba már majdnem megvolt csak mindig el sietem. Jah úgyhogy voltak normálisak is nem rohantak előre. De végén már hozzá szoktam mi merre a bossig. Jött pár új cucc is. Hs nagyobb level szintnél akartam keresni akkor nem nagyon talált . Úgyhogy maradt a random.