Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
Nem kell ehhez messze menni.
Csatlakoztam egy userhez, hogy segítsek neki, el sem mentünk a spawning ponttól és amikor már csak néhány ütés kellett volna akkor eltűnt a démon és kezdhettük elölről.Nekem most csak az zavaró, hogy kontans ugyanazon a helyen jelenik meg az utolsó három alkalom óta, ami ráadásul elég szűk hely.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
84+1 szint azért már ad némi kraftot, plusz ez a kép akkor készült amikor már két soul coret is be lehet rakni yangba és ha két nagyobb szintűt használsz, konkrétan nekem most két 85 szint körüli core van berakva, nos az is dob valamennyit rajta.
Egyébként úgy fejlesztettem, mert nem esett ennél jobb, jó régóta ezzel haladok. -
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
Az a baba kényszerített engem is megállásra, ha kell segítség szólj.
Más.
Van egy garantált drop, sokan nagyon megvadultak tőle, mert elképesztően magas bénítás van rajta, én nem próbáltam, de tartok tőle, hogy a paralízis csak időnként egy-egy másodpercig tart, de van aki azt mondta ezzel vitte végig a játékot és 138-as szintig fejlesztette.
Egyelőre nem tudom van-e benne annyi.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
Igen, később tudsz majd felmenni, egy lightning based guardiant lehet nyerni az ott lévő lényből, a játék elején valóban ütős lett volna, most már nem annyira tűnik nekem erősnek, de egy lightning buildhez talán jó.
A tegnapi estihez még annyit, jó a coop, de ha a partner nem, akkor szemvedés.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
Ha jól emlékszem akkor a második opció( talán B) kiosztás a jó és valóban, azóta én is aktívabban használom a martial artsokat, mert sokkal könnyebben alkalmazhatóak.
Az irány+gombot nehezebben veszi be, mint a két gombot egyszerre, úgy már szinte tökéletes.Más.
Volt pár meglepetés.
Ma a játék végén gondoltam coopozok egyet és becsatlakozom valaki játékába, aki segítséget kér és két okból sem bizonyult butaságnak.
Egyrészt a 10-15 perces run végén 260 ezer amritát kaptam, nem akartam hinni a szememnek, másrészt annyi loot esett, hogy szinte újra fel tudtam normálisan szerelni a karakteremet, ergo mocskosul megérte. Lehet gyakrabban kéne coopban nyomni, mert a loot össze nem mérhető a solo játékkal.A másik dolog meg az, hogy már a negyedik fegyvert használom huzamosabban, szinte mindig magam mögött hagyok egyet a másik kedvéért és rohadtul mindegyikkel jó játszani és nem bírtam ellenállni, mert annyira dícsérték a tonfát, nekem viszont nem tetszett, nem túl nindzsás és azt kell mondanom, a pletykák igaznak bizonyultak, ez a fegyver a god mode, szinte csalás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest