- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android szakmai topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nahh, nem tűntem el, csak az IRL dolgok elvitték az időt, így nem jutott játékra. Most hétvégén viszont befejeztem az utolsó DLC-t is. Számomra így lett komplett a játék, élveztem minden pillanatát. Kicsivel 200 óra felett végeztem, de nem rohantam sehova, szal ez teljesen okés. Most még a platinához kell 3 trophy azokat akarom kihalászni, illetve a következő nehézségi fokozatokat megmászni + grand tournamentben és abyssban kicsit elmerülni. Annyi van, hogy mostantól kicsit érintőlegesen fogok játszani, el akarok kezdeni más játékkal is foglalkozni /GoW ill DQXI a két nagy esélyes/. Gondolkoztam rajta, hogy megveszem a Sekirot, de egyelőre a gameplay-ek engem nem győztek meg, úgyhogy majd vmikor akciósan.
Szeretném megköszönni a topiklakóknak a segítséget, illetve, hogy elnézték a mások számára triviális kérdéseimet (:
Végszóként annyi, hogy nagy kár lett volna, ha ezt a címet kihagyom, nálam egyértelműen azon kevés játékok közé tartozik, ami must have kategória..
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Milyen program, ami...?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Spórolós topik
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 3060 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest