Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Betáblázta magát az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
Ahogy irod
Tehat pl.
(150+3)+(150+3)=150+4
(150+3)+(150+4)=150+4
vagy akar (150+3)+(150+15)=150+4Ha jol emlekszem Forge-oni tudsz de sztem +2-esnel magasabbat nem nagyon.
Ugy tudod csokkenteni sztem a ktg-eket ,hogy kifarmolsz egy neked tetszo 150+-os itemet es azt Tempereled.
Ha ragaszkodsz egy itemhez akkor marad a Soulmatch-eles de ha elersz a Way of the Demon szinthez akkor ott oriasit ugranak majd a koltsegek mint ahogy minden nehezsegi szint valtasnal.En egyebkent nem Soulmatcheltem fel szinte semmit csak amikor mar a Tokai regioban jartam mivel ott mar magasabb szintut tudsz mindig forge-olni mint ami esik es raadasul abban a regioban mar az adott nehezsegi fok maxjat tudod Forge-olni. Na ott Forge-oltam az alapszintet majd azzal felhuztam Soulmatchel a gearemet utanna a +-okat huzogattam felfele mindig ahogy jottek.
Az utolso fokozatnal 700 millio Gold-ot Soulmatcheltem el mert bfsz voltam.lol
-
vvega30
senior tag
Üdv, soulmatch kérdés

Szóval ha mint írtad "+10+9=+10", ez azt jelenti, hogy csak azonos vagy magasabb lvlű itemmel tudom emelni a lvlt?
Értem úgy, hogy most van egy 150+3 as kardom azt már csak 150+3 vagy 150+4-5-6 stb-vel tudom 150+4 re vinni?
A 150+ -os itemek csak eshetnek? Én nem tudok csinálni sima 150-ből 150+1 est csak ha ráteszek egy 150+1-est?Uh ezt visszaolvasva szinte nem is értem

-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Játékot PC-re szereztem be, godom az lenne, hogy SSD-ről HDD-re áttettem a játékot és ezzel egyidőben a mentéseimet nem ismeri fel a játék / törlődtek a mentéseim (?) ....
Lényeg, hogy kezdhetném előről az egészet.Erre van valami megoldás/ fix? Esetleg valahol vannak PC-s játékmentések, hogy betölteném kb. ahol tartottam?
Előre is köszönöm!
-
melega
őstag
Boldog új évet minden kedves nioh játékosnak.
Remélem kapunk még a gyártótól hasonló meglepetést mint a Nioh! -
ThySoul
senior tag
Na túltettem magam az akadáson, játszom ìgy, néha meghalok tőle de nem nagy cucc. Tegnap öltem meg a nőt, aki repked meg mittudom én, meg megcsináltam az összes küldit eddig amit feldobott. Nem rossz a játék, nehéznek sem mondanám még, de idegesítőnek idegesítő. Akad ugye a mozgás, imádják szűk területekre rakni az enemyket meg hasonlók.
-
sp8787
addikt
Koei Tecmo Games’ Yosuke Hayashi: “I want Nioh to become even bigger. Please keep an eye out in the future.”
wtf
-
melega
őstag
Srácok megszavaztam év játékának a Nioht, a Dark Souls játékok után a letgnehezebb készségfejlesztő ügyességi akciójáték szerintem.
-
BOBAKILL
őstag
William-nek néha görcs áll a lábába azért nem megy a dodge. Előfordul.

Viccet félretéve: a kontrollered lehet a gond, próbáld meg másikkal ha teheted. -
ThySoul
senior tag
Hello mindenki. Megvettem a játékot PS-re, az lenne a kérdésem, hogy a karakter mozgása akadozik, és néha dodge olni sem arra dodge-ol mint kéne. Valaki ilyennel találkozott?
-
Zolabol
tag
Helló.
Nem rég kezdtem játékot, és nem találok beállítást az "autotargetlock"-ra. Marha idegesítő, hogy ide-oda ugrál harc közben, én szeretném eldönteni kit targetolok ki. Vagy ez egy plussz nehézségként rakták a játékba?

Illetve a dodge-val is van egy kis gondom, bekapok egy utést mondjuk egy komboból, és onnantól kezdve hiába próbálok dodgolni, halott vagyok... (bill+egérrel játszok) Esetleg ez is a játék sajátossága, vagy input hiba?
köszi
-
sp8787
addikt
Ahhh ahogy mondod csak bonyolultnak hangzik.
Egy dolgot meg elfelejtettem. Ugye alapba ugy emeled a +-okat soulmatch-el,hogy pl. +5+6=+6,+7+7=+8...etc.
Viszont ha a sima gear-edet defile-olod az Abyss-ban es megy 3 szintet akkor az annak megfelelo szintre es +-ra emelkedik. Csak ugye ehhez kell egy masik gear amivel meg magaban az Abyss-ban haladsz.
A defile-olassal az Accessory-k szinjet is lehet emelni. Nekem volt egy 23-as szinti Yasakani-m amit 310+135-re nyomtam defile-al. De ugye az accessory-knla a szint csak a defense-t befolyasolja ami nem sokat jelent.
-
Djuree
félisten
hú de rohadt bonyolultan hangzik. mikor én nyomtam még feleennyi lehetőség sem volt, kicsit túl van már ez bonyolítva. nyilván ha megtanulja az ember utána már egyszerű.
annyira elfelejtettem játszani, hogy már olyan boss is lever ami eddig tök könnyen ment, pl. a villámkutya nue. -
sp8787
addikt
Altalaban hasznos Inheritable-kat tradelnek es ezzel segitik egymast.
Pl. CTA Heart, Stregth ,Stamina...etc A-, Kesztyuket amiken Attack 20 van azutan az az osszes armorrra ra tudod soulmatchelni, vagy pl Close Combat Damage 15% ami maxon 20%, vagy Received Firearms Damage, vagy Itemdroprate 20% ugyanez Equipmentdroprate 20%, Running speed 10% ...etc. Ezek a gear max 150-es szintuek lehetnek es a Way of the Strong-on vagy azelott kell ,hogy letrejojjenek maskulonben randomizalja a tulajdonsagot a targyakon.A masik eset hha olyasmit tradelnek amit massdefileolni lehet pl. Kame Wari Shibata Kabuto vagy mondjuk vkinek nincs meg a Taro Tachi smithing textje ezert revenentot farmol egy *Moonlit Snow-ert.
Harmadik eset a Frolicking Kabuto meg a Blacksmith Hammer amikkel egy lepesben lehet olcson a +t emelni.
De ennek a kettonek eleg ritka az alapanyaga ezert szoktak tradelni.
Pl. farmolok 50 Kabuto-t meg 50 Hammer majd bemegyek 997-es szinten az Abyss-be ott ez mind egybol defile-olom. Ezutan vegig megyek az osszes Abyss szinten 999-ig es ott mar nem lehet tovabb menni tehat kijovok. Ekkor a Kabutok meg a Hammerek altalaban 310 vagy 320-as szintuek lesznek a + az meg 134-138.
Mondjuk lesz egy Hammered ami 320+137 es mivel a hammereel 1 lepesben lehet szintet emelni ha a hammert mintl alapanyagot rasoulmatchelem pl. egy 210+5-os Katanara akkor az egy 320+137-es Katana lesz.Ertelemszeruen a + az attol fugg meddig jutottal el az Abyssban azaz melyik szinten lepsz ki. De minimum 3 szintet le kell nyomni a sikeres defileolashoz.
-
sp8787
addikt
válasz
atainprison
üzenetére
A Way of the Strong-on egyebkent figyelj ,hogy beesik e egy Yasakani. Onnan kedzve sokkal konnyebb buildet csinalni mivel az a set bonust -1 gear-el adja.
A masik ha WotSTr-on eljutsz a Spirit Stone Huntress-ig akkor ott a hatso szobaban folyik a revenant trading. Lehet ,hogy a Way of the Samurai-on is ezt nem tudom. Meg ugyen en PS4rol beszelek nem tudom a PCs jatekosok mennyire segitik egymast.
En is szivesen segitenek mivel gyakorlatilag minden inheritable-bol van mait el tudsz kepzelni de az a baj ,hogy amikor alacsonyabb szintueknek probaltam segiteni akkor nem lattak a revenantomat. Esetleg a Death to the Bandits-nal nezz meg szet a tengerparton ott folyt regen a trading.
-
sp8787
addikt
válasz
atainprison
üzenetére
Akkor mostmar ugye Divine(Zold) gear is esik.
Egy ido utan lege sok divine fragmentre lehet majd szukseged ha bizonyos gear-eket akarsz majd forge-olni reforge-olni. Viszont ugyanehhez meg eszmeletlen sok gold is kell. Meg amihez meg eszmeletlen mennyisegu gold kell majd idovel az a Soulmatch. En az egyik nehezsegi fokozat kozben cca 700 millio goldot soulmatch-eltem el. De azota van a jatekban egy csomo dolog amivel ezt sokkal olcsobban meg lehet uszni.
Kb. azt mondanam ,hogy ha keves a goldod akkor sell mivel a divineoket eleg jo araon lehet eladni,ha eleg akkor disassemble.De viszont goldot a magasabb fokozatokan mar eleg gyorsan es nagy mennyisegben lehet majd farmolni.Ha jol emlekszem a Restless Spirits 1.5 vagy 2 millio goldot ad koronkent!!! Azt a missiont egy ido utan meg cca 30s alatt meg lehet csinalni egy jobb build-el.
-
atainprison
senior tag
Még egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban:
úgy vittem végig, hogy egyáltalán nem craftoltam, mindig azt használtam, ami esett. Ezidáig minden felesleges cuccot szétszedettem a kováccsal. NG+-tól érdemesebb eladni a felszerelést, vagy a későbbi craftolások miatt inkább továbbra is csak szedessem szét a cuccot? -
BOBAKILL
őstag
Nekem csak a grafikával volt bajom. Lehetett volna kicsit szebb is, sok terület olyan semmilyen hangulatú. Persze van a mi nagyon is szép de a kinti területek lehetnének szebbek és változatosabbak, kidolgozottabbak, színesebbek. Mindezek ellenére baromi jó és élvezetes játék. Persze nem egy ds, de azért bőven jó.

-
Jigoku
tag
Megvettem a játékot még Black Friday alkalmával, de csak most jutottam el addig, hogy játszak is vele. Az első három reakcióm csak annyi volt, hogy baromi szép, baromi nehéz, de baromi jó.

Még csak az első pályát vittem végig, meg a tutorialt, de kezdem kapizsgálni az irányítást/harcrendszert. Lesz még bőven mit fejlődni meg begyakorolni, de már most nagyon élvezem, szuper a játék hangulata. Féltem, hogy esetleg nem fog tetszeni, mert sosem játszottam hasonló játékokkal, amik nagyobb kihívással és a sok halálozási utáni instant agyvérzéssel kecsegtettek volna, így tartottam tőle, hogy esetleg megutálom az ezernyi kinyiffanás után (nincs mit tenni, a mai könnyű/szájbarágós játékokhoz vagyok szokva, és gyakran elég off az időzítésem is). Ehhez képest nagyon jól bírtam, volt kis sziszegés meg magamban anyázás, hogy milyen lame vagyok, de semmi komolyabb frusztráció. Szóval szerintem menni fog ez.

Ha mást nem, a sok God Eaterezés annyira jó volt, hogy hamar kiszúrom az ellenség mozgási mintáit, illetve halál türelemmel tudok várni, hogy mikor jön el a megfelelő idő a támadásra. Szóval ha jobban megszokom a gombokat, illetve a fegyverek hosszát és az azokkal való időzítést, királyság lesz.
Addig meg... hát megyek meghalni, ebben a játékban annak is megvan a maga varázsa. 
-
sp8787
addikt
Mondjuk nekem csak a BB platinas meg a DS3 van meg egyszer. De pont a BB-nal jottem ra ,hogy ha megvan a platina gyakorlatilag az csak azt jelenti ,hogy beleptem a BB kocajatekosok klubjaba mivel vannak olyanok akik a megjelenes ota le sem tettek a jatekot.
Ezek szerint a vegen vagy a NG+-nak. Azert sztem te sem gondolod ,hogy a 2 Date vagy Sarutobi vagy mondjuk Sanada az egy hudekonnyu Boss egy sima melee karakternek. Abban mondjuk igazad van ,hogy a magasabb fokozatokon szinte te dontod el mennyire akarod ,hogy nehez legyen a jatek. De odaig azert el kell jutni.
Ezt a begyakorlast nem ertem ,hogy mire gondolsz. Ha nem lehetne begyakorolni es nem lennenek pattern-ek akkor nem lennenek ilyen 0-hit runok...etc.
Mondjuk egyebkent a keszitok elbtak es engedtek a rinyalasnak ezert konnyebb a jatek. Tehat konnyebb most megcsinalni azt a bizonyos bronz-ot mint regen es nem csak a szintezes miatt hanem pl. a Kigetsu ...etc. miatt.
Azert olyan sokan meg most sem csinaltak meg 1.2%.Amugy meg kar vitatkozni mert almat a dinnyevel.
-
Djuree
félisten
hogyne játszottam volna végig. 2. nehézségi fok leguccsó pályája van csak hátra. szval lényegében 2x végigtoltam.
azért egy dark souls, vagy demons souls sztem nehezebb sokkal, ha mondjuk a sima ng-ket hasonlítjuk össze. nekem pont hogy van összehasonlítási alapom. mivel 3 from játék platinás már ps4-en....
én ezt látom, egy ds-t nem tudsz begyakorolni, ha nem érzed sosem fog menni, ezt be lehet bárkinek ha van kitartása. ettől függetlenül jó játék a nioh, nagyon is. -
atainprison
senior tag
ez nem az, ebbe csak időt kell ölni
Ez minden játékra igaz. Csak az nem mindegy, hogy mennyi időt kell bele ölni, míg könnyű lesz. Ez meg játékonként és játékosonként változó. Valaki a From játékokat is úgy tudja végigvinni, hogy meg sem ütik, szóval csak gyakorlás kérdése és mivel nekem a Nioh volt ez első ilyen játékom, ezért nekem igenis nehéz. Már megnéztem több leírást azoktól, akik mindhárom DS-sel, Bloodborne-nal és Nioh-val játszottak és mindegyiknek az volt a legnehezebb, amivel elsőre játszott.
-
Djuree
félisten
válasz
atainprison
üzenetére
nehéz? ez nem az, ebbe csak időt kell ölni. ami nehéz azok a from játékok...
-
sp8787
addikt
válasz
atainprison
üzenetére
Ezek ilyen gauntlet mission-ok. Nem feltetlenul kell veluk foglalkozni vagy idegeskedni rajtuk.
Ha viszont mondjuk ugy dontesz ,hogy a NG+-ot is megcsinalod es nincs szerencsed es nem esik egyetlen egy Yasakani Magamata sem akkor a NG+-os Return of the Gourd-nal garantaltan kapsz egyet. Kb. ennyi is a NG+ ertelme ezert siman le kell speedrun-olni nem erdemes tul sokat vergodni vele.Az igazi moka eggyel feljebb NG++-ban kezdodik a Way of the Demon-nal.
-
sp8787
addikt
válasz
atainprison
üzenetére
Sztem az az Iga Style mivel ha nem az lenne akkor Three In the Shadows lenne a neve.

Az alapjatek vege az ilyen equipment...etc. checkpoint es van meg egy par ilyen pont a jatekban ahol eldontod ,hogy tovabb akarsz/tudsz menni vagy nem.
-
atainprison
senior tag
Végére értem a játéknak, eszméletlen jó volt. Nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog. Mondjuk tegnap kicsit elment a kedvem, mert a játék vége után kioldódott pár mellékküldetés, ami csak arról szól, hogy már önmagában nehéz bossokat egyszerre verjél le. Néhány sikerült is, azonban a Two in the Shadows című, ahol Okatsu, Hattori és a Nagy Békával kell küzdeni, az nem ment le egy óra alatt. Rhoadt nehéz. Néztem videókat neten, ott meg olyan könnyen szelik ketté a bossokat a küldiben, hogy rossz nézni. Úgy tűnik a felszerelésem közel sem megfelelő.
-
Zolabol
tag
Sziasztok!
Bocs, hogy a konzolos szekcióhoz írok, de úgy láttam ezt többen követik

Most kezdtem a játékot PC-n. Eddig bill+egér kombóval próbáltam, minden gond nélkül.
Most gondoltam egyet, kipróbálom kontrollerel is (Xbox 360). Minden szép és jó, viszont lőni nem tudok vele
LT nyomva tartva, majd megnyomva az RB-t, kellene hogy ellője a nyílvesszőt, de nem csinál semmit.
Billentyűzet+egérrel szépen működik
Valaki találkozott hasonló problémával?
-
sp8787
addikt
A skillek az mas teszta. Ezen a peldan amit beirtam ott is jobb ha leszeded a Katana-rol a Water-t.
Egy egyszeru bugexploital minden legfelso lockolt tulajdonsagot le lehet kapni cca 30s alatt.Ezert persze ,hogy jobb pl. egy 7 slotos Titanic Strenght Axe vagy egy Iai-os Katana.
De a Familiarity a fegyveren must have. -
sp8787
addikt
Itt van 2 tablazat ha nem lenne ertheto:
Set Cobinations
Reforge Table -
sp8787
addikt
Ezt megkerdezhetem honnan veszed? Mert ,hogy nem tapasztalatbol az biztos.
A Familiarity A cca 15% Damage-t ad. De leirom sorba ,hogy vilagos legyen.Familiarity A - 15%
Agility A a ranged fegyveren (Ij,Puska,Agyu) - 10% B agility-nel 15% A agilitynel
Equipment Weigth Damage Bonus A - 15%Az EQWDB-t meg az AGDB-t doubledipelni lehet ha Tatenashi-t hasznalsz.
Szoval megegyszer honnan veszed ezt?
-
vvega30
senior tag
Na ez így már érthető. Elérhető már gyakorlatilag azóta, hogy meg lett az első umbracite, csak nem foglalkoztam azzal, hogy mire jó

A másik a yasakani az gondolom a set bonus miatt kell igaz? Master Swordsman plusz Tatenashi ezek nagyon heavy armorok ha jól látom, nekem nehezek még. Nem mintha lenne belőlük
Nagyon köszi a segítséget
-
sp8787
addikt
Ne terj at a Sotet Oldalra!

Gyulolom az ilyen Ninja buildek-et gyakorlatilag rohejesse teszik az egesz jatekot.
Viszont ha nagyon akarod azt is eltudom mondani azt ,hogy csinald/pakold ossze.A Dual-al semmi gond nincs. Alapban wotstr>wotd>wotw nehezsegeken szinte midenki Master Swordsman plusz Tatenashi build-el hasznalja a Dual katanat. Ehhez azert kellene egy Yasakani. Es ami meg nyugoseg egy Sign of the Cross-os Dual sem artana hozza. Aki Dualt hasznal az majdnem mindenki SOTC buildet hasznal valojaban.
-
sp8787
addikt
Lehet ,hogy a tempereles kesobb lesz elerheto ezt nem tudom. Ha bemegy a reforge-be ott tudsz haromszoget nyomni? Ha igen na az a tempereles. Umbracite kell hozza amit a napi twiglight-okbol vagy pl. leghatekonyabban Random Encounters-bol tudsz farmolni. Tori gate > Random Encounters
Az a lenyege ,hogy nem reforgolod hanem egy adott slot-t tudsz temperelni raadasul szinte midig a legmagasabb attributumra. 3 dolog nem hianyozhat egy fegyverrol sem a CCD15(20),CTA(Change To Attack) A , Familiarity A. Azt a CTA-kell hasznalni amaelyik tulajdonsagod a legmagasabb pl. a Dual-nal ha jol emlekszem ez a Skill.Inheritable az meg egyszeru az a tulajdonsag a fegyveren vagy az amoron ami elott ilyen jel van [>].
Pl. itt a Close Combat Damage 20%
Ilyen inheritable-ket tradelnek revenantokkal. Mivel ha pl. van egy Spear-od amin van CCD15% ha ezt maximum familiarityre viszed pl. Whetstone-al akkor az CCD20% lesz. Majd ezutan ezt a Spear-t mint alapanyagot tudod hasznalni.
Vegyuk pl. azt a kepet amit linkeltem. Most kepzeld el ,hogy a CCD helyett mas van ott de ra akarod tenni a Spear-rol a CCD-t erre a Katana-ra.
Ha a Spear maximum familiarityn van akkor bemegy s Soulmatchbe a Blacksmith-nel.
Kivalasztod a Katana-t majd kivalsztod az amivel ossze akarod soulmatchelni azaz a Speart.
A Soulmatch utan a Spear eltunik mivel az volt az alapanyag de a Katanara rakerul a CCD15% amit ha max familiarityre viszel akkor CCD20% lesz.Ugyanezzel a modszerrel kell/ajanlatos minden armorra Attack-ot soulmatchelni. Attack inheritable az a kesztyukon szokott elofordulni. Tehat veszel 4 kesztyut rasoulmatchleled az armorokra ezutan pl. 5X25-el nagyobb Attack-od lesz.
-
vvega30
senior tag
PC.
Nos nem mondom, hogy mindent értettem amit leírtál
de kis utánaolvasással kezdek képbe kerülni. Sajnos a farmolás elkerülhetetlen, de WOTSTR eleje erre alkalmasnak látszik. Elég jól jön az amrita csak nagyon figyelős
Ami kérdésem maradt mi az a temperelés és mi az az inheritable? -
sp8787
addikt
Azt nem tudom ,hogy PS4-rol beszelunk e vagy nem. PS4-en regen a Death to the Bandits-nal folyt a revenant trading. Viszont utoljara amikor neztem a Way of the Strong > Spirit Stone Huntress hatso szobajaban.
Ezert erdemes lehet a WOTSTRon elorehaladni mjad idovel az elso DLCt fullra megcsinalni ,hogy amikor megcsilnalod a Queens Eyest WOTSTR-on akkor unlockolodik a SSH.
De ugye mivel mostmar temperelni is lehet ez nem annyira fontos.Ettol fuggetlenul nem arthat betartalekoni egy par hasznos inheritable-t. PL. CCD25,CTA-k,EQDR25.IDR25..etc.
-
sp8787
addikt
Ezekszerint akkor a The Queen's Eyes is megvan gondolom.
Nem igazan emlekszem mar ,hogy csinaltam annakidejen raadasul akkor nehezebb volt mivel sokkal tobb mission kellett ,hogy feltoltsd a Mission Achievement Bar-t es meg nem volt kinn az osszes DLC sem. Kb. azt tudnam elmondani most mit csinalnek ha a helyedben lennek.Eloszor is feltennem magamnak a kerdest: El akarok e jutni a Way of the Nioh fokozatig es azt vegigcsinalni valamint megcsinalni a 999 szintu Abyss-t? Ha nem akkor csak itt ott farmolgani kell es eroltetni a DLC-ket.
Ha igen akkor a Way of the Strong-ot siman le kell speedrunolni mivel 1 azaz 1 ertelmes oka van a masodik fokozatnak, az ,hogy beeshet egy Yasakani vagy ha nem esik be veletlenul akkor a Return of the Gourd-nal biztosan kapsz egyet. Na onnan kezdve es ha unlockoltad a Way of the Demon-t erdemes vmi neked szimpatikus build-et elkezdeni osszerakni.
Amrita farmolasra mindig a Marobashi a legjobb de mivel mar nyitott a WOTSTR ott tobb amritat kaphatsz. Ahogy olvasgattam sokan a Request from Ginchiyo-t farmolgatjak. Ha ott felhuztad magad egy kicsit akkor belekezdhetsz a DLC-kbe vagy siman megy elore a WOTSTR-on amig ki nem nyilik a Queen's Eyes amivel meg unlockolod a Way of the Demon-t.
Az ochocko csak az eselyt javitja/javithatja. Ne foglalkozz vele. Nekem volt/van olyan buildem/gearem ami cca 600+ Luck es ott mar csak Divine meg Ethereal esik.
De ezzel nem kell foglalkozni. -
vvega30
senior tag
Nah végigvittem a játékot normál fokozaton. Nem is tudom mit mondjak. Nálam a "best game ever" kategóriába tartozik

De most merre tovább? Lvl 11x vagyok most. A DLC-kbe benéztem de ott erősek nekem a mobok. Elkezdtem a kövi szintet is de ott is elkalapálnak egy ütésből
Abysst is kipróbáltam, kár volt
Megint csak azt kérdezem, hogy mit tegyek? Farmoljam fel magam kb 150-ig? És azt hol érdemes sztetek? Ja és ha nem aktiválok olyan cupot a pálya elején akkor egyálltalán nem fog esni zöld item? -
sp8787
addikt
válasz
atainprison
üzenetére
Nincs magyar hanem specialis klanok vannak amelyek esetlegesen jol kiegeszitik/kimaxoljak bizonyos buildeket.
Azt a hibat viszont ne kovesd el amit sokan ,hogy abba a klanba lepsz be amelyik a plusz Amrita-t adja. Mivel az csak egy esely nem biztos, mindenkeppen masikat valassz. Most nem jut eszembe annak klannnak neve de keruld el messzirol.
-
sp8787
addikt
válasz
atainprison
üzenetére
Persze ,hogy van. Meg ha nem is termelsz kiemelkedo mennyisegu glory-t akkor is kapsz egy alap klanbonuszt.
Pl. a Todo a Staminad-nak megfelelo mennyisegu Life bonuszt ad plusz ahany Heavy Amor van rajtad annyiszor 2.5% CCD-t ad minimum. -
atainprison
senior tag
Most jutottam el a történetben addig, hogy elérhetővé vált a Teaház és a PVP.
PVP-zni nem szeretnék, így klánhoz csatlakozni van valami értelme? -
sp8787
addikt
Van egy par specialis fejlesztoi revenant amit erdemes lehet leolni mivel egyedi gear-eket dobnak de ezeket mind kesobb is megszerezheted. Raadasul spoiler nelkul nem igazan tudnam elmondani melyekrol van szo.
Van meg a jatekban 2 gear amibol soha nem kapsz tobbet de ezt akkor eszre sem veszed. Ha akarod leirhatom melyekrol van szo de az is spoiler lesz. A 2 kozul az egyik egyebkent egy egyszeru bugexploit-al is megcsinalhato.
Egyebkent revenantokat erdemes a gear miatt farmolni. Pl. neked csak sarga Katana-d van es talal egyet Lila-val. Emellett a minden revenant utan glory-t kapsz amivel a klanbeli rangod/helyezesed/klanbonuszod emelkedhet. Valamint ez a glory mint fizetoeszkoz is funkcional, tudsz vele specialis dolgokat vasarolni pl kulonbozo skineket, nyersanaygokat...etc. Viszont glory farmolasra a Random Encounters sokkal hatekonyabb.
-
Rony949
addikt
Sziasztok. Pár napja kezdtem el a játékot és az első küldetéssel most végeztem. Az lenne a kérdésem hogy a revenant-eket érdemes öldösni? Adnak valami plusz cuccot vagy nélkülük is megszerezhetek minden itemet a játékból?
-
sp8787
addikt
A mission level-el nem kell nagyon foglalkozni az kb. tajekoztato jellegu. Valojaban egy ido utan mindig alacsonyabb szintu leszel mint a mission level. A legvegen 1100-as szint feletti mission-ok vannak mikozben a max player level 750. Szoval ez csak olyan tajekoztato jellegu.
Viszont van olyan orult aki majdnem mident megcsinalt lvl1-en mosy meg meztelen szamurajosat jatszik.
rayneasdA death count az meg attol fugg mennyit jatszol valojaban mennyit segitesz masokon. Nalam siman tobb 100 (de lehet ez meg 1000 korul is) death elment arra ,hogy masoknak eldobtam a revenantomat ,hogy famolhassak. Who cares
20 dex az ami meg kell a dojo mission-ok miatt de mivel a Book-ot bagoert adjak ez sem olyan fontos.
Ja meg ugye stamina ,hogy a megfelelo pancelt tudjad hasznalni. Dual-nal az egy ido utan/ideig a Mater Swordsman ami meg nehezpancel. -
vvega30
senior tag
Oh én nem vagyok ennyire pro

Eddig 500+ halálom van, ahhoz képest, hogy felénél járok kb. és 200 halállal végigviszik emberek ez nem a pro tulajdonság jele
Mondjuk pont nem érdekel hányszor halok amíg élvezem a játékot.
Nem hiszem, hogy rosszul fejlesztettem volna, magic 20 spirit 10, némi body meg stamina a többi a dual katanán (skill?) van.
DS után nagyon gyors volt nekem a játék de hozzá lehet szokni. -
vvega30
senior tag
Megrekedtem

lvl 80 vagyok és van egy küldim, lvl79 Trial of the masters, asszem ez a neve. Egy rühes madár meg egy lassítós fehérnépet kellene együtt leverni...
Egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni. A fő küldi lvl87 oda be se nézek. Farmolnom kellene? De hol meg hogyan? Régebbi qk adnak vagy 10ksoultamritát azokkal kb egy nap egy lvl.
Adjatok már valami ötletet
-
sp8787
addikt
válasz
atainprison
üzenetére
En lassusag szerint mennek ugyhogy a Nioh utan a Bloodborne-t kezdenem el utana DS.
-
atainprison
senior tag
Múlt héten belefogtam a PC-s kiadásba és rettenetesen bejön. Nekem ez az első ilyen típusú játékom (nem játszottam még Dark Souls vagy Bloodborne játékkal), ezért még nagyon nem vagyok hozzászokva, ahhoz, hogy nem lehet mindent csak úgy lehentelni. Még csak az első régióval végeztem, de már vagy 50szer feldobtam a pacskert, de ettől függetlenül nagyon tetszik. A képességek és a kovács kicsit bonyolult volt elsőre, de már azokat is kezdem kiismerni. Ezután lehet benevezek a Dark Souls játékokra is.
-
sp8787
addikt
-
vvega30
senior tag
Üdv
Lehet valahogyan abandolni egy küldetést?
-
Mirakuru
tag
Sziasztok! Szerintetek ha megjelenik pc-re is , akkor várható valami akció ps4-re? BB után most kedvet kaptam ehhez a szamurájos témához nagyon tetszetős gameplayek alapján. Kicsit sokallom most érte a teljes árat , de egy Goty vagy valami teljes kiadás dlc-vel együtt kis akcóval már vinném is.

-
BOBAKILL
őstag
Helló srácok! Egy kis "siránkozás":
Tegnap újra elővettem a Nioh-t mert ugyan már végigvittem az alapjátékot de az első dlc-t csak most vettem meg hozzá. 128 szintű vagyok és valahogy furcsálom hogy 150-160-as szintű küldik vannak már, meg régebbi területeken 2 boss mindenhol. Majd be*osok már de nem egyszerű Hanzoval meg Okatsuval egyszerre küzdeni....Nem tudom hogy gondolták ezt.
A "NG+os" részekre még nem mentem át. Eléggé nehéznek érzem most a játékot, de lehet velem van a baj. Az első dlc bossig eljutottam de egy kombóval onehit-el. Félig levittem a hpját nagy nehezen de ha beleszaadok egy kombójába akkor kampó nekem. Elvileg 150min level kellene hozzá, olyan fura aránytalanságot érzek a szintekben. Én bénázok vagy csak farmoljam fel magam 150 szintig? -
sp8787
addikt
Egyebkent ha jol tudom a Divine labbelire is ra lehet tenni pl. Tempereles-el 1 bizonyos zold tulajdonsagot.
A "Bonus After Purification Nullify Damage"-t. Ez kb. arra jo ,hogy fogsz egy Yokai Water Pot-ot eldobod majd ezutan belemegy a Yokai realmbe es nyomsz pl. egy Kekkai-t. Na innen kezdve cca 9 masodpercig sebezhetetlen vagy. -
sp8787
addikt
Reforge
---------
Eloszor is egy hasznos link Nioh Reforge Table [link]
Igaz ez nem teljesen up to date de hasznos. Ebbol kb. lathato mik tartoznak egy csoportba es mi okozhat utkozest, es mik a max ertekek.Ket kulonbozo Reforge van a normal es a Temper.
Normal Reforge
---------------------
Itt lehet a kulonbozo slot-okat atforgatni egyszerre akat tobbet is.
A Reforge-hoz kulonbozo alapanyagokat lehet hasznalni es ezek kozott lehet valtani.
A sima chunk nagyobb esellyel csak feher tulajdonsagokat ad a Divine fragment adhat jobbat.
Az Anima Stone az foleg PVP-hez hasznos dolgokat adhat.Az Ethereal-oknal a reforge-olaskor ha min. 2-3 slot ot forgatunk akkor az esetek nagy reszeben a max erteket porgeti ki.
Tehat igy lehet pl. CTA AA-, FAM A+ vagy FB 25%-ot raporgetni a fegyverekre.Temper
----------
A Tempereles alapanyaga az Umbracite.Umbracite-et 2 modon lehet szerezni a napi Twiglight-okkal es Coop-al kimondottan a Random-nal lehet tobbet.
A temperelesnel egyszeruen vegig kell menni a slotokon es jobb oldalt nezni mit ajanl fel.
Ha ott van amit ajanl akkor ra kell temperelni a gear-re. Kb. ennyi.
Az Umbracite-el lehet sporolni a kovetkezo modon. Ha a Tempereles nem ajanl fel olyan tulajdonsagot amit szeretnenk akkor visszamegyunk a sima Reforge-ba es ott atforgatunk 2-3 slot-ot majd ezutan vissza a Temperbe megnezni mia az uj ajanlat.
Es igy tovabb ami meg nem lessz amit akarunk.Kb. ennyi a Reforge
-
sp8787
addikt
A Sloth WOTD-on meg WOTW-on teljesen masra jo mint az alap 2 szinten. Ott eleg arra ,hogy moge menj az ellenfelnek es adjal neki it erre ezt nem erdemes hasznalni egyszeruen hamarabb kifut a dolog.
Egyebkent kivancsi leszek az uj nehezsegi fokra. Mar a WOTW is eleg vicces volt pl. a Weakness felbuffolja nemelyik ellenfelet vagy pl. jopar ellenfel ha eltalal akar egyszer is leszedi rolad az osszes buffodat. Az lessz a vicces ha a Sloth meg majd felgyorsitja oket.

-
snake78
tag
😂😂😂
Nagyon szépen köszönöm most már legalább kezd világos lenni, és várom a holnapi napot 😂
A pauset én sem tudtam, mondjuk nem is kerestem
Azt gondoltam olyan mint a dark souls/bloodborne
Nincs megállás 😂
Eddig ott néztem meg a kapott cuccokat ahol már ki pucoltam a területet -
sp8787
addikt
Na akkor a Blacksmith-rol
Disassemble
-----------
It tudod szetszedni a cuccokat bizonyos alkotokra.Pl. a Divine cuccokat Divine Fragmentre.
Egy ido utan nem erdemes eladni a cuccokat mivel a jatek bizonyos fazisaban eleg sok alapanyagra lehet szukseg. Ilyen pl. a Divine Fragment amit reforge-olashoz forge-olashoza lehet hasznalni.Refashion
---------
Ez magatol ertetodo, at lehet a cucc kinezetet alakitani.Buy & Sell
----------
Gondolom ez egyertelmu.Forge
--------
Itt tudsz uj cuccokat kovacsolni ha van hozza eleg alapanyagod.
Divine cuccoknal Divine Fragmentbol plusz egyes cuccokhoz a magfelelo alapanyagokbol.
Amit pl. itt lehet csinalni
- Olyan fegyvert amin * Skill van. Pl. egy olyan Axe-t amin *Titanic Strentgth van ami max familiarity-nel 30%.
Ez azt jelenti ,hogy ha azt a skillt hasznalod akkor 30%-al nagyobb damage-t fog okozni.
- Olyan chestpiece-t ami *500 Life, etherealnal ez mar *600 Life de azt meg nem lehet forge-olni
....etcSoulmatch
---------
1. Egy bizonyos cuccot egy masik szintjere lehet soulmatchelni.
Tehat ha van egy 105-os szintu Katana-d amihez ragaszkodsz es van pl. egy 132-es szintu Axe-d amire nincs szukseged
akkor az Axet mint alapanyagot felhasznalva a Katanat 132-es szintre tudod soulmatchelni.
Annal olcsobb minel hasonlobb targyat soulmatch-elsz.2. + soulmatcheles ez eleg egyszeru pl. 100 + 110+10=100+1 tehat a + mindig egyet tud lepni
pl. +10+9=+10, +9+9=+10, +9+12=+10 es ez egeszen mehet 260+30-ig a Way of the Wise-on lejjed nem emlekszem mi a limit.3. Inheritable/Orokletes tulajdonsagok atvitele egyik cuccrol a masikra.
Kb. igy nez ki az inheritable tulajdonsag egy ilyen jel van elotte [>].
Vegyunk egy peldat amit szinte minden fegyveren meg kellene csinalani.
Minden fegyver max. 7 slot-os(tuladonsagu) lehet.Eloszor is szerezni kell egy fegyvert amin van egy ilyen slot [>] CLOSE COMBAT DAMAGE 15%.
Ezt a fegyvert max familiarytire kell vinni vagy ugy ,hogy hasznalod vagy Whetstone-al ekkor ebbol lesz [>] CLOSE COMBAT DAMAGE 20%.
Ezutan Soulmatch-nel kivalsztod eloszor azt a fegyvert amire ezt a tulajdonsagot ra akarod rakni. Majd masodjara azt amirol at akarod rakni.
Ezutan Soulmatch es a kedvenc fegyvered mindjart 20%-al nagyobbat sebez.
Ha nem akarja atvinni akkor lehet utkozes az atvivendo es a mar eleve a fegyveren levo tulajdonsagok kozott.
Van meg egy eset amikor a fegyveren nincs inheritable pl. 6 slot van rajta tulajdonsagokkal. Ekkor is ra lehet soulmatchelni vmit az ures helyre.Innen kezdve 7 slot-os lesz a fegyver ez a cel minden fegyvernel.Ugyanezen modszerrel lehet(KELL!!!) minden egyes pancelra [>] Attack xx-ot soulmatchelni. A kesztyure lehet reforge/forge-olni is.
Majd holnap irok a Reforge/Temper-rol.
-
sp8787
addikt
Ha adhatok egy tanacsot akkor ne hivj segitseget. En solo-ban csinaltam vegig mind a 4 nehezsegi fokot.
A Way of the Demon-t is befejeztem mar amikor egyaltalan megtudtam ,hogy lehet segitseget is hivni addig errol fogalmam nem volt.Akkor is csak azert tudtam meg mert akkor kezdodott a nagy Umbracite vadaszat es ha visitor vagy valakinel akkor umbracite jutalmat kapsz,addig a Tori Gate-be en be se leptem.
Pl. tegnap tudtam meg ,hogy lehet pause-olni a jatekot.LOLTudom ,hogy a jatek resze de na. Sokan mondjak ezt a Sloth-ra is ,hogy tonkreteszi a jatekelmenyt de az ehhez kepest semmi.Ha pl. most engem megsummonolnal az elso 2 nehezsegen biztosan, WOTD-nem annyira de Umi-bozut meg a vizben elinteznem ki se tudna ugrani.
Mondom mindezt annak ellenere ,hogy biztosan tudom ,hogy a jatekosok tulnyomo resze nem kepes soloban vegigvinni ezt a jatekot,de azert meg kellene probalni.
A jatek egyebkent valoszinuleg teruleti alapon parosit mivel rengeteg magyar jatekosnal voltam mar visitor.
Pontosan innen tudom ,hogy szinte mindenki summonol es nem csak a Boss-hoz hanem a palya elejetol.
Es ezen emberkek majd mondjak ,hogy eljutottak a Way of the Wise-ig miikozben 1 azaz 1 kuldetest sem csinalt meg segitseg nelkul kiveve persze a Queen's Eyes-t.
NEM, elvittek a WOTW-ig az marhara nem ugyanaz mint soloban eljutni!
Eddig osszesen szumma 1-2 jo magyar jatekossal talalkoztam(!) akinel nem is ertettem minek summonol. -
snake78
tag
Köszönöm a válaszodat 👍😂
Igen már vannak zöld cuccok
Ha jól tudom most megyek majd Londonba megint
És oda nem tudok segítséget hívni
Az eddigi Mainmissionok megvannak
A fegyver fejlesztés a kivacsnal reforge meg ilyenek nem nagyon tiszták
Az öreg Kovácsot is kiszabadítottam pár nappal ezelőtt
De ez valahogy nem tiszta
El tudnád mondani mit, higy, hogyan és miért kell csinálni -
sp8787
addikt
Ok egy marha vagyok irtad is ,hogy Kusa-t hasznalsz.
Kusa-hoz is teljesen jo Kato. Kato is GOD!!
Na akkor masodik nekifutas.
SPIRIT 10
MAGIC 20
STAMINA amennyi az alatalad kivant Agilityhez kell a B szerintem boven jo
DEX ide az osszes tobbi pontot vagy ha kevesnek erzed a HP-det akkor a BODY-ba is rakhatsz -
sp8787
addikt
Csinald meg vhogy az osszes Dojo-t azok nagyon hasznosak. Raadasul mire minden fegyvert feltolsz 500K Proficienciig addigra kapsz egy raakat Samurai Skill pontot. Es amiaz egyik legfontosabb igy tudod unlockolni a Marobashi-t.
Azon ne aggodj ha eljutsza Way of the Wise-ig ott nem 2-3 hanem kb 0.5 utes kell.
Egy sima skeleton is oneshotolhat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak itt úgy érzem már kevés kicsit a sebzés.

Addig meg... hát megyek meghalni, ebben a játékban annak is megvan a maga varázsa.