- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Halványan ott van, éjfél körül már nem olvastam el. De azért a nagy DS logo gyanús lehetett volna...
Gondolom a new 3DS játékok nem mennek a régi 3DS-en... (erősebb hardvere van, meg a plusz stick is)
valaki épp 24k-ért árul egy 3ds-t...ajajaj. Jobb lenne elajándékozni ezt a kódot. -
A "new" 3DS-re jó lehet? Amúgy is el kellene adnom egyik DSi XL-t, venni egy new vagy előző 3DS-t...
Bocsánat korrekció:
Super Mario Land (eredetileg GameBoy)Gyorsan lebuktam a bénaságommal, még a játék nevét sem jegyeztem meg rendesen, csak most megnéztem a Club-ban.
Ismét bocsés kösssszzzzz
-
Volt már olyan tapasztalatotok, hogy a code nem jó?
Tegnap váltottam be csillagokat Super Mario World-re és mindig hibaüzenetet kapok, ha beírom.Megoldás: sikerült egy 3DS játékot megvennem
, kérdés, hogy DSiXL-en vajon használhatom-e...
-
válasz
tariattila #8677 üzenetére
Félreérthető volt, bocsánat, természetesen magamra gondoltam, mint aki nem bírt ellenállni annak idején a MM-ban fellelhető jóáras wii U játékkészletnek.
No offense, sorry!
Dehamárakkormár: hogy tudtad otthon megindokolni, miért kell még 1 pack? -
válasz
Szalontahó #8635 üzenetére
+1
-
Lego jurassic world-del játszottak a gyerekek, gamepad+pro controller, a pro controlleres játékos nézete a tv-n volt látható, a gamepad-é a gamepad kijelzőn. Úgy emlékszem a többi lego wii u (kivéve city underworld) játékban osztott képernyő volt vagy egyik nem látta magát, ez így nagyon jó volt, kifejezetten élvezetesebb a játék. Amúgy a szokásos vicces lego játék.
A Legend of Kay Anniversary ér 20£-ot vajon?
-
Nem mondtam, hogy mindegyik játék jó, hiszen még ki sincs próbálva jó részük.
Nagyon nem is lesznek mostanában, két hete Balatonon vagyunk, a két DSi XL itt van ugyan, de egyszer lettek elővéve (ill. 2x, de a második alkalommal én marioztam titokban)
Igazából annak örülök, ha nem jelenik meg semmi, főleg nem amiibo.(3 múlt heti várja, hogy átvegyem, zavvi-ról is folyamatban van vagy meg is érkeztek már, amit rendeltem
)
Otthon meg össze kell szednem magam valami kültéri mozgásra, szerencsére a gyerekek is élvezik ezt, illetve sajnos a komolyabb mountain bike csak ritkán jön össze, vettem action cam-et, azt is kipróbálnám...
Ha időt lehetne venni, nagy felárat fizetnék...
Sajnos a PS4-re jön a SW játék, ami nagyon durva csábítás... -
válasz
Dinasti #8549 üzenetére
On the Wii U Menu, select the Mii character in the upper-left corner to access the User Settings.
1. Select "Change User Information."
2. Enter the password associated to your Nintendo Network ID, then select "OK."
3. Choose from the following, to view or update the information associated to the Nintendo Network account:
- Edit Personal Information
Update the gender, state and time zone. View the birthdate and country. These cannot be changed.
- Change E-mail Address
Update the e-mail address associated to the Nintendo Network ID.
- E-mail Preference
Opt in or out of receiving notifications via e-mail.
- Usage from PCs and Other Devices
Access Nintendo Network services (such as Miiverse) from a non-Nintendo device like a PC or smartphone.Ahogy keresgéltem, azt olvastam, hogy egy wii U egyszerre 12 accountot tud kezelni, és ha országot vagy ID-t akarsz változtatni, kreálj új accountot...
..."UK"-ba regisztrált társaim! Próbált valaki Írországba beregisztrálni, olcsóbb árak (€) érdekében, a meglevő account mellé ugyanazon gépen? -
Bő egy éve van wii U-nk, kicsit több mint 40 lemezes és eShopos játék van (értsd 40 + 40) és az amiibo-k... ebből kiderül, hogy ez nem mérvadó, mert súlyos eset vagyok
Valaki a f@&€bukon javasolta, hogy Iwata-san emlékére mindenki írja le, mi volt az első Nintendo élménye, csatlakozom itt: kb. 20 éve SNES és Super Mario World, nem az enyém volt, de az első találkozás és végigjátszás... -
válasz
Dr.F.E.R.I. #8506 üzenetére
Gondolod, hogy csak két ülésben tudják eltávolítani az agyamat?
Ennyit (100$) ugysem adnának érte...
ldave: sajnos én nem tudok ellenállni a kék wii u felíratú dobozoknak, nincs elég tapasztalatom a válogatáshoz... -
Erre el kell kezdenem spórolni... Bocs nem tudok linkelni mobileszközömről:
http://nintendoeverything.com/skylanders-superchargers-dark-edition-announced-features-dark-donkey-kongbowser/ -
válasz
tariattila #8499 üzenetére
Te az én gépemen játszol!!
Na jó, csak majdnem. Nekem is sok letöltött cucc van már a hdd-n, én pont azon gondolkoztam, hogyha valami lesz olyan akcióban a lemezen meglevők közül, amit legalább azonos áron el tudok adni, inkább megveszem digitálisan.
-
válasz
tariattila #8483 üzenetére
Sajnos nem, legalábbis eddig biztos, egyik este vettem 50% leértékelésen egy régi pc kedvencemet, akkor valami gyanús volt a szövegben, de sajna automatice továbbnyomtam...
Annyit találtam, hogy ha csak ki akarunk próbálni valamit, töltsük le a demot...
Metacriticet szoktam elolvasni vásárlás előtt. -
Amit rendeltem még minden megjött, gyorsan (= 7-10 nap). Illetve most a Lego Jurassic World Wii U-t várom, ami 12.-ére volt hirdetve, de a Nintendo UK oldala szerint holnapután jelenik meg végre. Minden héten sajnálkoznak ők is e-mailben...
Itt olvastam a z-ról, más is rendel onnan (szörcsrizált: adalbert1, tariattila, noorbi pl. és 90Quiet is) -
Jó dealerem van
A játék sajnos tényleg annyira cuki, mint látszik... nem volt sok időm kipróbálni, de a vércukrom az a normálérték 3x-ra ment fel, olyan édi
Ja és amúgy a könnyebb verziót kezdtem el és az is elég kihívás nekem... egyenlőre túlságosan olvadozok a kép-hang édibédiségtől. -
Cukiság beömlött a házba...
Nemsokára kipróbáljuk
Kirby'sYoshi's Wolly World-öt. -
válasz
Dr.F.E.R.I. #7920 üzenetére
Yooka-Laylee kickstarter kampány véget ér, de Paypal-on még lehet "előrendelni". 2016 októberében tölthetem majd le, 15 angol font.
Este ezt is megkukkantom, hogyé' van? Shiftlings -
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #8392 üzenetére
Szerencsére egy kábel megy hátsó USB csatiról a hub-ba, a hub már nincs a wii U-val egy bútordarabon (így a hdd sem), elölről eltűnt a kiálló pendrive, a helyzet javult.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #8390 üzenetére
A powered usb hub-nál is? Ott rendesen kap, 2A asszem, vagy nem ez számít
Pont lemondtam az Y kábelt...
-
Áthelyeztem a belső 32 GB átrakható részét és 64GB pendrive tartalmát egy 1TB, USB 3.0, külső táp nélküli (!!!! nem ajánlott !!!!) Samsung (M3) HDD-re, másolás közben különösebb gond nélkül (ha azt a bénaságot, hogy egyszerre nem lehet 2 USB device a wii U-n, így kénytelen voltam belsőről külső 1TB-ra átrakni, kikapcs, 1TB kihúz, 64GB bedug, 64GB-ról belsőre, ami fér, kikapcs, kihúz, stb. szükség szerint ismételve...).
Örül, aztán amikor megpróbáltam játszani, megkaptam a problem with USB device hibakódot... lényeg, hogy nem kap elég tápot az 1TB HDD (olvastam, hogy 250GB és 500 GB HDD-kel is van ilyen probléma), gondoltam, egy Y USB kábellel megoldom, de az csak jövő hétre lenne meg, így a hely szám.tech abc-ben vettem (az eladó javasolta, köszönöm neki) egy powered usb hub-ot, eddig úgy tűnik, rendben megy a cucc. -
válasz
koncsik #8383 üzenetére
Mivel nincs voice chat sok-sok játékban, ezért létrehoztunk egy kezdetleges TeamSpeak szervert
Próbáljuk majd 24h futtatni, most még egyelőre csak tesztüzemben döcög. Vannak már szobák (Splatoon, Mario Kart, Super Smash Bros.)
TeamSpeak(3) szerver: wiigado.kenchi.hu
TeamSpeak Client letöltés (Win/OSX): http://www.teamspeak.com/?page=downloads
Android (APK): http://kenchi.hu/TeamSpeak3.apkMagyar Wii U Közösség f@&#buk oldaláról
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #8384 üzenetére
Megnyugtattál, aggódtam
-
Ez szuper! És mit jelent? Hogyan kerülsz be oda, kell telepíteni valami szoftvert?
ez meg maga a katasztrófa, reméljük csak franciákat érinti a megsemmisült cukiságtömeg...
-
válasz
koncsik #8344 üzenetére
További kritika...
...és magyarázat.
Annyi tény, hogy én például a Splatoon-tól gyakorlatilag semmit nem vártam az előzetesek alapján (kivéve az amiibokat), most pedig nagy kedvencem.
Várjuk meg, amíg kijönnek a tényleges játékok. Bár persze ez sem jelent semmit, az utolsó Sonic garfikáját megjelenés után javították egy nagy tapasszal. Persze ettől még nem lett jobb a játék... -
válasz
Dr.F.E.R.I. #8367 üzenetére
Igen jónak látszik (főleg ha szereted a SW podrace-t
).
Akartam írni, hogy csak Nintendo fejlesztéseket mutattak, de nem igaz, mert a Skylanders is Activision...
Persze a LEGO Jurassic World is szépen átcsúszott július 3.-ra június 12.-ről, azt is említhették volna.
Valóban nem biztos, hogy ez a jó taktika az oly ritka, nem Nintendo fejlesztésű wii U játékok kiadóival, hogy még ezt a keveset is le&#@rják, ahelyett, hogy próbálnák igazolni, hogy lám érdemes wii U-ra fejleszteni(jó, tudjuk, hogy nem
)
mirci18 #8369: +1 -
Könnyű nekem, csak a Nintendo-t követem figyelemmel...
(mivel nagyon későn vettem a wii u-t a megjelenéshez képest, érzésem szerint rengeteg játék van hozzá, nem tudom melyikkel játsszunk
)
Viszont a LEGO Jurrasic World wii U késik (világszerte), múlt pénteken kellett volna megjelennie.
A magyar N forgalmazó be sem akarja hozni, zavvi-ról kellett rendelnem, wii u-ra nincs gyűjtői kiadás (one world vagy valami) sem...Sajnos az eddig használt 64 GB USB pendrive is megtelt (nindie demok, amiket eddig néztem, nem ájultam el), kénytelen vagyok egy 1 TB samsung hdd-t használni, amelyiknek nincs külső tápja, remélem menni fog (úgy néz ki, nem szállítják már ki ma) a wii U-val - tudom, hogy a tápos ajánlott, de praktikusabb lenne ez.
-
Nem akarom a rosszkedvet megtörni, de nálunk nagy kedvenc wii-re a skylanders (igen, ahhoz is van egy csomó figuránk, szerencsére amiibo harmadáron), úgyhogy a Superchargers (a vendégművész Donkey Kong-gal és Bowser-rel meg a járgányaikkal) nagy reményeket keltett.
-
-
Now playing Splatoon
-
Splatoon a Minecraft-ben (van voicechat is)
-
válasz
Dinasti #8215 üzenetére
Ezért jó, hogy később vettünk wii U-t, aki rögtön megvette, arról panaszkodik, hogy alig jelenik meg rá valami, én úgy érzem, soha nem fogom tudni végigjátszani az összes meglevő wii u játékomat.
Igen, főleg azért, mert tök béna vagyoka gyerekeim szétaláznak smash-ben, ahol nem is értem mi történik, sőt azt se látom mindig, kivel vagyok
-
Sajna nekem most nem jött össze...
-
válasz
tariattila #8201 üzenetére
koncsik, rosszabb esetben gabyka
-
Kedven angol honfitársaim, nektek is megjelent a BBC iPlayer minden különösebb bejelentés nélkül? Én nagyon örülnék, de bármit akarok nézni, aszongya "Something went wrong loading this programme", igaz nyugtatgat is "This is usually a temporary problem. You can try this programme again or try a different programme:"
Beállítások? IP cím? mi lehet a baj? -
válasz
koncsik #8148 üzenetére
2 órát játszottam a Splatoon-nal, szerintem 20 éve nem játszottam 2 órát folyamatosan egy játékkal, ez mindent elmond.
Nagyon élvezetes, single playerben az első boss-ig jutottam, multiban level 5-ig.
Az előzetesek alapján nem gondoltam, hogy ennyire jó lesz. Szerintem hiánypótló a wii U-s Nintendo játékok (fejlesztésileg N) között. -
válasz
tariattila #8149 üzenetére
MUnkahelyi játék? Hmm. Esetleg ezzel?
-
válasz
adalbert1 #8147 üzenetére
Splatoonról első benyomásaim: sokkal jobb, mint amire számítottam! Könnyen irányítható (amennyiben nem felejtem el a gamepad-et forgatni). 4 vs 4 ellen Anthony-n és rajtam kívűl csak japánok (gondolom) voltak, ahhoz képest, hogy az egyik csapattagunk csak nézelődött, nem kaptunk ki nagyon (44%-37%), 1 level10 játékos volt, 3-an level 1, többiek 4-5-6. 1-2 percet kellet várni, amíg összegyűlt a nyolc játékos, addig a gamepad nyújt fantasztikus retro szórakozást
A zene tetszik, a grafikától tartottam, de gyorsan megszoktam a stílust. Azt hiszem már tetszik is...A játék gyors, jól futott, gondolom nem sokan tolonganak még a servereken.
Csak kipróbáltam, rövid ideig, kedvem lett volna még tolni, de dolgozni is kell menni reggel... -
válasz
Dr.F.E.R.I. #8142 üzenetére
Ahogy tanult kollégám is írta - remélem nem gáz az angol:
Error Code: 102-2511 occurs while setting up Nintendo Network ID
http://www.nintendo.com/consumer/wfc/en_na/ds/results.jsp?error_code=102-2511&system=Wiiu&locale=langError Code: 102-2511
Situation:
You are unable to connect to an online service or feature.
You must update your Wii U to use online services and features.
What to Do:
Update your Wii U console. [How to]If you received this error message during the first time setup process, you will not be able to create a Nintendo Network ID until you perform a system update. Please take the following actions:
Complete the initial Wii U setup process without creating a Nintendo Network ID.
If the error code is still displayed on your GamePad, select “OK” to close this screen, and then select “OK” again to skip the Nintendo Network ID creation process.
Continue until you access the Wii U Menu.
Select the System Settings (wrench) icon.
Scroll to the right and select “System Update.”
Select “Update.”
Your Wii U will begin downloading the latest system update.
Depending on the version already installed, you may be able to select “Not Now” to have the update continue in the background.
You can games on your Wii U while the system update downloads in the background.
Once the update has downloaded and installed, select your Mii character and then select “User Settings.”
Select “Link a Nintendo Network ID” to create your Nintendo Network ID. -
-
Nem lesz abból semmi sajnos szerintem, Bell (fejlesztő studió vezetője) azt mondta:
"So we’re playing a waiting game at the moment and yes, economics do come in to it.”Which means the game is doing so bad on the Wii U, they are hoping that Nintendo will announce the NX at E3 so they can officially cancel the Wii U version and develop it on the NX.
Akkor szívnak, ha a Nintendo nem mond semmit az NX-ről az E3-on (nem akarnak mondani semmit az előzetes hírek szerint)... akkor be kell jelenteniük a félkész wiiU verzió törlését, "de van egy jó hírünk" nélkül
-
EShopos Nihilumbra nevű játékkal játszunk iPad-en, ott jó kis játék. Én nem is emlékeztem rá, a gyerekek mondták, mikor túrkáltunk a "Purchased" AppStore-ban, hogy ezt néztük a wii U-n is. Az ottani videoajánlónál jobb a játék. Gondolom valamikor ingyenes lehetett az iPad-re...
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #8055 üzenetére
-
Hát izé. Hol lehet a gamepad fényerőt állítani. TV nem volt bekapcsolva, settingsben nem találtam.
Köszi előre is a megalázó segítséget. hüjjekoncsik
Megvan, jó helyen jártam, + - gombot nem használtam. -
válasz
Dinasti #8043 üzenetére
A dobozos játékokban van/volt egy registration code, azt kell beregisztrálni a Club Nintendo oldalon, illetve az eShopból letöltött játékok után szintén ki lehet tölteni egy kérdőívet és így kaphattál csillagokat. Konzol beregisztrálásáért is jár a csillag. Határidő szeptember 30.
Lsd. a link alján a miért mennyit.
Korábban persze nem voltak ilyen jópofa cuccok.
De jön valami másik hűségprogram. -
Este megvizslatom, köszi!
Új cuccok vannak a Star Catalogue-ban is, az európaiba még nem szivárogtak át. Amúgy sincs már pontom pl. a Toad lámpára... -
Én még a wii-hez vettem, használtam is, még magasító talpakat is vettem a step-hez a board alá...
A fit metert is lelkesen felraktam minden reggel, de lassan elmaradt.
Tényleg azt még nem is próbáltam, hogy a EA Active sensorok mennek-e a wii U-val.
Szerintem jó cuccok, a gyerekek is imádják. -
válasz
khron78 #8002 üzenetére
Például:
Super Smash Bros. olvas és ír is adatokat a figurákra, Mario Kart 8 vagy a Hyrule Warriors csak olvassa: A SSB elmenti az amiibo fejlődését (gyorsan fejlődik a kis genya), a MK8 vagy a HW csak felismeri őket és aktiválja az előre programozott extrákat (pl. Mii versenyző az MK8-ban vagy más cuccokat). A Touch and Play-ben 3 percet lehet játszani a régi játékokkal, mindegyik másik játékot hív be. -
válasz
mirci18 #7999 üzenetére
Igazunk van
If I store game data on an amiibo, does that mean I can't use that amiibo with other games?
amiibo-compatible games are separated into two types: "read/write" amiibo-read-write-icon.svg and "read" amiibo-read-only-icon.svg . Games that use the read/write functionality of amiibo can both save and read data to and from an amiibo. Games that use the read functionality of amiibo only read data from an amiibo.
If you use an amiibo with a game that uses the read/write functionality, for instance Super Smash Bros. for Wii U, you can still use the same amiibo in other games that use only the read functionality, such as Mario Kart 8.
However, a single amiibo can only be used with one game that uses the read/write functionality at a time. To use a different game that uses the read/write functionality with the same amiibo, the data must first be cleared from the amiibo using “amiibo Settings” in Wii U System Settings, or in HOME Menu Settings on New Nintendo 3DS or New Nintendo 3DS XL.Szóval a read/write-os járékokra igaz a "There can be only one".
Én a Mario-mat használom a SSB-n (read/write), Mario Kart-ban (read) és a Touch and Play-ben (read). A többi játékban még nem próbáltam... -
válasz
Dr.F.E.R.I. #7989 üzenetére
Csak tavaly kezdtem komolyabban érdeklődni (újra) a wii u kapcsán a nintendo iránt, jó kis elemzést írtál.
Valamilyen cikk a történetről, jövőelemzéssel?
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #7982 üzenetére
Sajnos én nem értek ehhez, annyit látok csak a dolog végéből, hogy amire (megmagyarázhatatlan módon) lenne igény, abból sincs (szintén megmagyarázhatatlan módon) elég (amiibo).
Valamint (bár Magyarországot sajnos valószínűleg jelentéktelennek tartják ilyen szempontból) nem kapsz Nintendo-t a nagy szupermarketekben és elektronikai láncokban, de játékboltokban sem (hagyományos játék).
Franciaországban úgy láttam, hogy az (elektronikus)játékkonzolboltokban kb. egyforma arányban reprezentáltak a konzolok, a játékboltokban (Toysrus) a Nintendo dominál. -
válasz
Dr.F.E.R.I. #7980 üzenetére
Rajtam nem múlt a nyereségük
Illetve nem is tudom... (az amiibok tekintetében biztos nem, de majdnem az összes többit leértékelve, használtan, stb. vettem)
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Xbox Series S
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest