- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hellblade
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem egy OLED-es Switch et is, a Lite csalódás után.. Ennek szép lenne a képe, de pár óra játék után, ha bemelegszik, a töltőképernyőknél szürkés sirtergés, háttérfolyamat látszik.
Pl Mortal 1 meccs előtt, Doom Eternal meghalásnál.
Ez mennyire "normális" ? Mert azért egy új, 140 ezres géptől nem ezt várná az ember. De lehet ez ilyen, csak alig reklámozzák, nem tudom..
Holnap visszaviszem, csak gondoltam hátha vannak tapasztalatok, eddig külföldi fórumokon láttam ilyesmiket, igaz nem pont ugyan ezt a problémát:
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/x5fwqt/oled_screen_disappoints/https://www.reddit.com/r/Switch/comments/14xvhbt/is_it_normal_for_my_switch_oleds_screen_to_be/
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest