- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
-
(rögzített hozzászólás)
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
horkovy34 #3907 üzenetére
Én előrendeltem és megveszek mindent hozzá apránként ami kellhet, de azért abba elég durva belegondolni, hogy egy új PS5 Digital Edition-et 1TB tárhellyel (+bővíthető) megveszel 190-200k-ért újonnan.
Arról nem is beszélve, hogy egy 1TB microsdxc express kártya 100k, míg egy 1TB SSD-t megveszel kb. 30k-ért (ha kis méret kell, akkor a 2230-as is csak max. 50-60k). Nem értem, hogy miért nem lehetett SSD-t rakni a gépbe. Persze, idővel olcsóbb lesz a microsdxc express is, de mikor? Az 1TB-os mérettel is csak a Lexar jött ki és azt sem kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Formula-1
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crypto Trade
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest