- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
atees
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
van egy fiókom, gyerekeknek csináltam külön fiókot, hozzá adva őket a családi fiókhoz.
ami játékok az én fiókomba megvételre kerültek azokat megtudom osztani velük? Illetve előkell fizetnem, hogy a 2 switchen egymás ellen tudjanak játszani?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
atees
őstag
-
atees
őstag
Sziasztok! Létezik olyan mario jatek amit letoltve a switchre kiprobalok mielott megveszem 60€ert?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
atees
őstag
Gamemarket oldalról vásárolt már valaki ? Ez mennyire lehet megbízható ?
-
atees
őstag
Köszi a segitseget mindenkinek. Még egy kérdes: mindegy melyik magyar webshopba veszem meg a gepet?
-
atees
őstag
válasz Peaceliker #48542 üzenetére
Ha használtat veszek, lehet valami buktató? Néztem az újakat, van oldal ahol 70korul van, de inkabb 90től indul
-
atees
őstag
Sziasztok! Sajnos ebbe a nintendo kerdesben nem vagyok képbe. Gyermekeim szeretnének egy switch liteot, hol erdemes ezt a legolcsobban beszerezni?😅
Illetve játékokat csak kartyán lehet hozza venni? (Vagy moddolható és rakható rá máshogy jàték?)Aláírás (nem kötelező megadni) :)
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest