- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
mike1334 #28911 üzenetére
Pörög a használt piac, vírus ide vagy oda
Max áttörlöd valami felülettisztítóval a tokot, mikor hazaviszed. Én továbbra is idegenkedem a digitálistól, szeretem a polcon látni, hogy mi van meg (szeretek gyűjtői kiadásokat venni a kedvenc címekből, és egy-egy kézbe fogható artbook, fémtok meg egyéb mütyür nagyobb boldogsággal tölt el, mint valami in-game skin vagy cucc). Főleg ilyen digitális árak mellett. Meg ugye túl pici a Switch tárhelye, a jó minőségű SD kártya áráért meg megint veszel egy dobozos játékot.
-
ooooobi
senior tag
válasz
A Stardew norvég ára akció nélkül is vállalható, föleg ha azt názzük mennyi órát bele lehet tolni. (9euro) Az afrikai meg csak 8 de ott nem tudom mennek e a magyar kártyák. Pchez képest ez teljsen jó, ott se volt sose olcsóbb 8,4€-tól és az is még 2017ben mostanában jó ha 11ig leviszik.
-
törölt tag
válasz
Stardew Valleyt nem sűrűn akciózzák, akkor is max 20 %-ot kap. De máshol se, legalábbis régen Steamen se akciózták valamiért. Most nem tudom mi a helyzet, már vagy 2 éve be se léptem a Steam fiókomba
.
Octopath-nak van még mindig demoja, most rákerestem.
Octopath Traveler: Prologue Demo -
pudin9
csendes tag
válasz
mike1334 #28903 üzenetére
https://www.dekudeals.com/recent-drops
Nézd meg, melyik ország van kiválasztva. -
tboldi
nagyúr
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
mike1334 #27758 üzenetére
Nekem az utolsó emlékem ez, amit ki is másoltam egy jegyzettömbbe, ne felejtsem el, nem tudom mondjuk azóta változott-e. Decemberi dátumos.
EU - Nintendo Support:"Please be advised that the European repair have not received the same note as it was a statement from Nintendo of America.Basically, in order to receive a free repair, the controllers need to be within warranty and we just require a proof of purchase in order for this to be activated. Please note that drifting should be covered by the warranty. The only situations that are not are physical damage or liquid contamination.
Vagyis ez a hozzáállás csak a US-ben meghibásodott JC-ra vonatkozik. Az EU-s továbbra is gari időn belül javítós.
-
ayo
veterán
válasz
mike1334 #26928 üzenetére
Nem a kedvencem ilyen szempontból a Switch az biztos. Egyébként Lite-on én se tudom mennyire releváns ez a dolog és nem csak felkapott clickbait az egész. A Switch 2.0 kiadásoknál se olyan biztos hogy azonos verziók vannak, ott is kell pár év ehhez, de pont ezért örülnék én is, ha hivatalosan ki lenne mondva, hogy X dátumtól már jobb joy-conok vannak a piacon.
Egyszerűen nincs tuti megoldás erre, ha kell Switch megveszed, de számolj, hogy lehet lesz vele gondod, mert... -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
mike1334 #26472 üzenetére
A Switch láthatóan túl van árazva, kb. úgy mint egy iPhone, a játékok áráról nem is beszélve. Egy Skyrim itt 60 dolcsi akció nélkül, más plaformon meg 5-10 dollár körül mozog. A Witcher is 16-25 dollár körül mozog egész évben. Ezekből elég komoly extra bevétele van a Nintendonak is.
Bőven van mozgásterük kisebb árréssel.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
mike1334 #26281 üzenetére
Nem biztos hogy lenne értelme. Épp egy stadia review videót néztem és ott pont azt kritizálták, hogy mennyivel romlik a Red Dead Redemption 2 játékélménye már attól, hogy látható a képtömörítés pl. a hóviharon. Na ahhoz képest egy Swich-en talán hóvihar se lenne. Túl gyenge ahhoz a hardvere, hogy ilyen PC-t vagy nagy konzolokat is megdolgoztató játék erre jöjjön.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
mike1334 #25526 üzenetére
mert Animal Crossing nem igazán jó primary játéknak :)
egy idő után napi kb fél órát tudsz vele játszani mire egy napra kimerül. gondolom az új rész kicsit többet nyújt majd, de az elv biztos marad. emiatt mással is játszanék közben, és így tuti zavaró lesz egy év után a sok ki be rakosgatás
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
mike1334 #25504 üzenetére
A fizikai kiadásnál is ugyanaz van az aszfben, nem vetted meg a játékot, nincs tulajdonjogod a termékre, egyedül a fizikai hordozóra, az h mit tartalmaz nem a tied. Ugyanolyan ilyen szempontból is mindkettő.
Egyetlen különbség tud lenni, ha pl leveszik storeból a játékot, s le szeretnéd tölteni, de nem tudod. Ha le van töltve, akkor még nálad lesz, s el is tudod indítani (kivéve ha van kötelező online komponense, de ez esetben a fizikaid is kuka)
Legtöbbször ilyen esetben ettől függetlenül a letöltést még megengedik a purchased fülről, ha megvetted, csak a storeban nem kereshető, megvásárolható a történet... -
Mr Bond 007
őstag
válasz
mike1334 #25504 üzenetére
Ez csodálatos önámítás! A gond ott kezdődik hogy a nagyobb játékok amik nem férnek a kártyára mind használhatatlan day1 update nélkül. Innentől kezdve adtál a —nak egy pofont.
Kenheted a hajadra majd mikor lekapcsolják a szervereket lásd wiiu szerverek se mennek már lassan 1 éve, pedig annyira nem öreg az a platform. Nyilván a switch tovább fog menni, csak ugye egyszer ennek is annyi lesz. Akkor meg semmivel se leszel beljebb azoknál mint akik digitálisan vették. Max lesz szép gyűjtemény a polcon vagy ha adod veszed őket a kiadások minimalizálása miatt érheti meg a dobozos. -
Baltazár123
őstag
válasz
mike1334 #25011 üzenetére
A civilization vi béka segge alatti áron lesz (vagy már van is) majd xo-ra meg ps-re, a fire emblem meg csak itt elérhető switchen. Úgyhogy a javaslatom : kettes. Ráadásul hát nem tudom, ez egyén függő, de ezekre a körökre osztott stratégiákra elég hamar rá lehet unni, szerintem. Van aki meg él-hal érte.
Más. Egy javaslat azoknak, akik party játékot keresnek. A go vacation egy igen jó játék partyra, wii-n is az volt, itt is az. Nincs ugyan akcióban, de ennél olcsóbb nem lesz egyhamar újra és ez használtan is nagyon ritka. -
30z.Samu
titán
válasz
mike1334 #25005 üzenetére
Most olyan jó akciókat ki lehet fogni itt-ott, hogy én kivételesen nem vitázom magammal, átkapcsoltam hardcore hörcsög üzemmódba.
Amit tudok, megveszek, aztán szerintem nyárig el leszek, mint a befőtt. Május vége fele pedig jön a Last of Us 2 PS-re, valamivel addig el kell mulatni az időt.
-
ooooobi
senior tag
válasz
mike1334 #24871 üzenetére
Már sokszor ajánlottam a dekudeals oldalt, ez már tegnap is mutatta, hogy akciós. És az is jó mert látszanak az eddigi akciókat is, hogy alakultak eddig az árak. Ha meg valaki még regisztrál is esetleg, akkor a wishlistre rakott játékokról ír is emailt ha beesett az áruk. [link]
-
mike1334
veterán
válasz
mike1334 #24870 üzenetére
Na mindegy, biztos, ami biztos meg is vettem
Tényleg ~14 eurót vont le (mínusz gold points) az expansion pass-ért
Most már elkezdhetem a BoTW-t (vagy az RDR 2-t...kellett nekem egyszerre 2 nagy játékot megvenni...ja és már a csomagautomatában van a Mario Bros U is...tegnap meg az asszony megkérdezte, hogy milyen játékot kérek karácsonyra....hajh)
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
mike1334 #24785 üzenetére
Hát ezt passzolnom kell, de egy xbox kontroller az finom darab, ráadásul gyakran van akcióban. Néztem pár videót 8bitdo+xbox kontroller kombóról, meg kommenteket és mindenki dícséri. Arra nem találtam választ, hogy az analóg karok hogyan is működnek pontosan ilyenkor, mert ha működnek és nem a switch féle digitális, akkor ez egy érdekes és hasznos dolog lehet, mondjuk mario kart-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Nintendo Switch Oled okosított (CFW), kiegészítőkkel
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest