- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
-
30z.Samu
titán
válasz
Kvelstadt #23134 üzenetére
Konzolon alapvetően nem is szoktam nézni, mert nem azért játszom vele, hogy ezekkel foglalkozzak, menjen stabilan a játék és kész. De amiket felsoroltam, azok szinte azonnal feltűntek, a frame drop-ot már a tesztet linkelve említette valaki, de úgy voltam vele, hogy gondolom jön egy day 1 patch és korrigálva lesz. Hát nem jött, ettől függetlenül örülnék, ha foglalkoznának a kérdéssel.
-
-
Edge
veterán
válasz
Kvelstadt #22658 üzenetére
max 95 mb/s-ig kezel de tehetsz bele gyorsabb kártyát csak nincs értelme.
Méret korlát nincs 1TB-os SD-t is kezeli, itt párunknak van 512GB-os sdvel szerelt switch az a max aminek van értelme jelenleg mert az 1TB kb megfizethetetlen (drágább mint maga az alap gép).üvegfólia téma: kell rá mert védi, de mivel üveg így tükröződőbb is lesz a képernyő, ami nem előnyös sajnos.
-
Quinine911
aktív tag
válasz
Kvelstadt #22635 üzenetére
Speedlink: Engem az nem győzött meg, hogy sehol se találok egy leírást hogy hány wattot, stb -t ad ki, gondolom ez is csak egy 10 wattos USB-A foglalatos töltő, amibe egy USB-A <---> USB-C végű kábel megy, azt kalap, annyit találtam, hogy 21000mA, tehát 2.1 A, ezt meg az iPad töltőm is tudja.
Mario + Rabbids, ha jól látom máig amúgy le is van az eShopban árazva.
Xbox-on imádtam az XCOM-ot, szóval lehet erre ránézek, köszi a részletes ismertetőt! -
nxswitch
senior tag
válasz
Kvelstadt #22594 üzenetére
Bár én még ,,fiatal" vagyok, de én egyrészt az egyedi játékmenetük miatt szeretem a nintendo játékokat. Másrészt pedig bejönnek a JRPG játékok, amik nagy része erre a platformra jelenik meg. Vannak ,,modern" konzol címek is amik tetszenek, de a pár évente megjelenő ugyan arra a játékmenetre és ugyan olyan jellegű világra építkező játékok valamiért unalmasak lettek. Meg a Nintendo játékok közt sokkal több olyan van, amivel könnyen ki lehet kapcsolódni, sokkal nyugisabb játék.
Egyébként filmekből is kevés van ami tetszik, a legtöbb az elmúlt évekből animációs film volt.
-
Quinine911
aktív tag
-
Quinine911
aktív tag
válasz
Kvelstadt #22590 üzenetére
Tolni fogom én is, hidd el (nem véletlenül kérdeztem lentebb hogy lehet külön-külön profilokat csinálni)
Gyanítom, én többet fogok Switch-ezni, mint ő, pedig 37 vagyok
(Mondjuk ez így van rendjén, öt évesen inkább még rendes játékokkal meg ovis barátokkal játsszon, a konzol meg maradjon "amikor egy kis kedve van" alapon) -
Adam_Shepard
addikt
válasz
Kvelstadt #12441 üzenetére
lehet nem kérdezték még meg, de pl, hogyan is lesz a voice chat? mert beépített miki nincsen a switchen... mennyire jó lenbne, ha azt is megszabnák, hogy mivel fog menni ez a szolgáltatásuk. Így viszont belegondolva már képes lenne a készülék szoftveresen erre, nbem?
-
djozsi
senior tag
válasz
Kvelstadt #12441 üzenetére
Tudtommal xboxon is a gold előfizetés része a party/voice chat. Viszont ott ingyen jár a cloud save, PS4-en az a fizetős szolgáltatás része. A Nintendo Online pedig harmadannyiba fog kerülni, mint a többi platformon.
Noha hasonlóak a szolgáltatások, de mégse állíthatóak teljesen párba, mindegyiknek vannak előnyei/hátrányai a többihez képest.
-
adalbert1
veterán
válasz
Kvelstadt #9821 üzenetére
Szerintem is túl van árazva kicsit a pro controller, ha azt nézem, hogy a PS4/Xbox One kontroller pár ezerrel olcsóbban megkapható (ráadásul karácsony környékén GT Sport-ot és limitált kontrollert kaptam olyan áron akcióban, mint a pro kontroller eredeti ára) - viszont én is úgy voltam, hogy beszerzem, mert egyrészt kíváncsi is voltam, másrészt Wii U-hoz is van pro controllerem
, harmadrészt meg az üzemideje sokkal jobban tetszik, mint a joyconoknak.
2-3 fő által játszható játékot tudtok javasolni? Legutóbb minden kupát végigjátszottunk Mario Kart-ban 2 jóbarátommal (akikkel amúgy inkább Fifázni szoktunk
), most hétvégén szerintem kipróbáljuk a Street Fighter-t. Gondolkoztam még a MGXP3-on, viszont meglepődtem, hogy az csak single player játék (ilyen versenyzős játékokból nem is értem, hogy miért adnak ki olyat, amiben nincs local multi). Esetleg még a bomberman-re gondoltam, ha találok jó áron használtat, eléggé lehúzták azt a játékot, szóval teljes áron nem venném meg. Egyéb tippetek van?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Kvelstadt #9816 üzenetére
+ feltöltöttem a youtubera is a vizuális típusúaknak: https://youtu.be/4cSFG5OvSDU a link a szerkesztéshez és itt a kikatintható is Mario Kart online kupáhopz csatlakozás for dummies
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Kvelstadt #9694 üzenetére
Ez még mindig ovis hozzáállás! Nem játszunk veletek mert ti A csopotosak vagytok, mi meg B-sek,... stb.. még mindig nem érted a lényeget! Ha ez a véleményed, elfogadom, mert mindenkinek lehet más, csak ne szítsd a tüzet! Nem tetszett, a következőn nem veszel részt,ennyi az egész! Majd dobunk pár piros teknőt hátra, megemlékezésképpen!
-
slick-adam
aktív tag
válasz
Kvelstadt #9679 üzenetére
par gondolat csak:
- biztos vagy benne, hogy ha piros tekim van a 4. helyen, azt mindenkepp erdemes az elöttem fele küldeni? sztem nem
- öltük egymast mi elöl is (söt, dobtam en hatra negyedik helyröl MKH-sra is bombat...). de volt minimalis összejatszas, torunament settings-ben nem lattunk ilyesmit tilto opciot. ÉS...
- ha eszrevettetek az aljas korrupciot es nagyon felhaboritonak talaltatok, akkor miert is nem valtottatok taktikat? voice chat-et hasznaltok, 1 mp megbeszelni a dolgot
- 4 MKH-s ember nem kecsket aldozva kerül elöre, azert tenni is kell...
- ... -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Kvelstadt #9629 üzenetére
Én mindig azt mondom hogy azt a kevés kis embert felesleges külön szedni. Így is van külön 3DS csopi, külön WiiU, meg Switch meg anyám kínja, oszt összesen nincs 500aktív emberke. Szerintem simán elfértetek volna a másik csoportba, attól függetlenül simán mehetettek volna külön.
Persze engem nem érint, csak nekem ez a véleményem...itt 10 ember...ott 20...nem akkora tömeg ez hogy ne férnének meghja és pszt...megvettük Koncsikkal az Odint...végre értelmes áron van
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Kvelstadt #9552 üzenetére
nekem amúgy a legnagyobb gondom az volt a Kingdom Battle-el (a szinkron hiánya miatt, ami nekem így sok 2017-ben), hogy inkább volt puzzle, mint taktikai játék. ami nem baj egyébként, szerettem és érdekel a kieg is, de nem egy ligában játszik a két játék. de jó is lenne egy XCOM 2 port, ha normálisan lett volna optimalizálva, talán még reális is lehetne egy port.
-
hszilard666
veterán
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Kvelstadt #9158 üzenetére
Nem tudom Londonba milyen mobilnetek vannak, de idehaza azért már nem feltétlenül kell wifi.
Nekem pl 2 giga adatforgalom van a csomagomban. Oké...egész hónapnyi youtube-ra nem elég, de néhány videó bőven belefér ha épp megnéznék valamit..Hozzáteszem, én megnézem telón..a Switchre nem kell (nekem) youtube..
-
-
Dwayne Hicks
tag
válasz
Kvelstadt #9040 üzenetére
Fészem, és messengerem már nincs, viszont hangouts majdnem mindenkinek van. Ha más nem böngészőből gmail talk felületen...
Ott csinálnék csoportos beszélgetést a játék idejére, ha az jó nektek.
Aki "jön" játszani, az küldje át a gmail címét.Vagy skype... más csetem nincs jelenleg.
-
Cannabis7
senior tag
válasz
Kvelstadt #9011 üzenetére
Sziasztok, ujra switch tulaj lettem en is
Még nyáron vettem egyet a zelda miatt, annak a fo szalat vegigvittem, aztan rajottem, hogy nyar van, ki kell használni, es eladtam a switchet, amit meg is bántam, most vettem egy ujat az Odyssey-el. Zsenialis ez a játék, jobban elvezem mint anno a Zeldat, igaz annak nagy reszet lespoilereztem magamnak mielott jatszottam volna vele.
Nah de a lenyeg, hogy minel hamarabb tervezek venni multis jatekokat, pl Mario kart es a Splatoon mindenkeppen.
Addig is, jó lenne par ember a friend list-emben akivel kesobb tudunk majd jatszani28 eves vagyok es a kodom: sw-1660-0778-1216
-
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Kvelstadt #8877 üzenetére
Volt a Mercinek egy kicsit beteg reklámja Japánban (talán több is), amihez a Mario bros-t használták fel. Gondolom segített egy kicsit a két cég egymáson, így kerültek a Mercik bele a Kart-ba. Amúgy U-ra ez még csak egy ingyenes DLC volt, amit vagy letöltöttél vagy nem. A Switch portban minden DLC benne van, azért láthatod benne alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest