Hirdetés
Aktív témák
-
light01
tag
Helló!
Valaki tud abban segíteni,hogy ez az alaplap támogatja-e az Amd x2 -es procikat illetve a DDR3 1066 Mhz ramokat.Van ahol úgy írjaák,hogy igen,van ahol meg azt hogy nem.
-
Jakab66[hun]
senior tag
Jó sokan segítetek
-
Jakab66[hun]
senior tag
Sziasztok.
Nagyon sokat bíbelődtem azon, hogy a procimat megtuningoljam. Sajnos sikertelenül...
Kaptam némi segítséget:
-HT-t (Hyper Transport) a gyári 1000Mhz-ről, lekell venni 800Mhz-re.
-RAM-okat, (ha nem bírják a tuningot) lekell osztani.
-Spectrumokat kikapcsolni.
-CPU Core Voltage: nem szabad autón hagyni, lekell fixálni. (Én 1.250V-ra fixáltam)Ezek ellenére, ha csak fél FSB-t is emelek, a gép a restart után így fogad:
Warning! The Previous OverClocking Failed!A rendszer visszaállít mindent autómatán, és kész.
Mindenhol érdeklődtem már. Tuning topik, A64X2 topik (AMD Athlon 64x2 3800+ procim van) de sehol nem kaptam választ.
Ha valaki tud valamit, kérem segítsen! Nem hiszem el, hogy egy alaplap nem enged fél FSB-s tuningot sem.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest