- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aloki
tag
Végigolvastam az összes relaese note-ot a 2.45 -től és valóban a 3.13-asban emlegetnek valamilyen Nvidia unified IDE drivert, amit a 2.45-ös nem tartalmazott, de azon kívül semmit sem találtam ami arra utalt volna, hogy valami is fejlesztettek volna az nForce2 drivereken.
(kivéve talán az integrált hangot)
3.13-as már nForce3 a feljebb pedig nForce4-et támogatnak és ha a videókártyáikból indulunk ki akkor bizony jobban járnátok a korábbi driverekkkel.
Szerintem megérne egy próbát.... -
Aloki
tag
A legutlsó driver amiben nForce2 frissítés volt a 2.45-ös. Szóval tökmindegy a driver, de én a felesleges sallangok telepítésének az elkerülse végett 2.45-öst raknák fel, az csak nF2 és az alatt támogat.
Szerintem elég neki egy BIOS frissítés.
mod: a driver kérdés könnyen kiszűrhető egy memtestel, ha azzal is hibázik akkor nem a driverrel van gond.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest