- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Shape
aktív tag
válasz
parandroid #9 üzenetére
Nekem van ismerősöm akinek Radeon9600-al remekül szuperál az ABIT Nf7-es alaplapja, engem csak az érdekelt hogy nem gyorsabb -e ha nvidia VGA-val használják.
Szerintem ha nem noname alkatrészeket veszel akkor ''talán'' nem lesznek kompatibilitási problémáid. :DD -
Viper
tag
válasz
parandroid #9 üzenetére
Tapasztalataim szerint az nforce és radeon 9xxx pár kifogástalanul működik együtt. Ne vegyél gagyit egyikből sem, akkor nem lesz gond.
-
Tul
aktív tag
válasz
parandroid #7 üzenetére
Inkompatibilitási probblémák mindig voltak és lesznek is... De ennek nem sok köze van az nv vs. ati dologhoz. Bár sokan írtuk le saját rossz tapasztalatainkat erről (többek közt nekem sem volt tökéletes 9600xt & a7n8x, most 5900xt-vel minden kifogástalan), de nincs itt gubanc, mi vagyunk kevesebben -> belenyúltunk:)) A tv tunerem sem szuperál az egyik alaplapommal:) Szóval ne ijedj meg, nem lesz semmi gond... ha mégis, akkor peches voltál:D
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest