- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megnéztem a válogatott meccsét is... ehm...
Ennyire nehéz a snapet feladni? Mert hogy vagy 15 guruló snap volt a meccs alatt, a mi oldalunkon, az fix.
De grat a válogatottnak, nagyon jól játszottak
Sajnálom hogy nem jutottam ki, pedig tervben volt
Viszont az biztos, hogy ezért amúgy kapnék bármely HFL néző köréből, de muszáj kiírnom magamból: a közvetítés minősége iszonyúan pocsék volt.
Keressenek már egy adásrendezőt, aki az életben egyszer látott már egy amerika foci meccset (meg esetleg operatőröknél is jó lenne, ha tudnák mikor mi jön). Tudom hogy ez itthon nehézkesebb... De gáz, hogy olyan kamera képek vannak vágva, amivel kb. követhetetlen egy-egy snap.
Továbbá sejtem hogy nem sok bevétele van a Diginek ebből, ezért csak B technikával vonulnak ki, de nem hiszem el, hogy nem lehet legalább totálokra bepakolni valami nagyobb látószögű kamerát, ha már ennyire alacsonyan vannak a kamera kiállások.
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest