Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Tegnap egy tag az otós topicban beírta, hogy talált a volt kocsijához való pár apróságot (nívópálca, olajfedél-kupak, stb) ami ingyen elvihető. Erre egy modi törölte és jól meg lett mondva, hogy topicban hirdetni tilos.
-
w333
félisten
válasz
randras_83 #11996 üzenetére
Van hozzá magyar alkalmazás is ? feleségemnek kell egy ilyen MiBand 1S
-
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #11996 üzenetére
Nekem az 1S 27óta jönne, akkor rendeltem.Ja, hogy 3án adták fel?Szopó!
-
twine
veterán
válasz
randras_83 #11994 üzenetére
"szóval nem lesz a seggemben léc"
cöcö..."aztat bárki mondhassa..." várd ki a végét
Jön addig egy újabb szájomi cucc a postaládádba, véletlen asszony bontja a csomagot, ki tudja mi esik először a keze ügyébe -
Fkris
őstag
-
twine
veterán
válasz
randras_83 #11991 üzenetére
Királyság
Érezzétek jól magatokat...
Okosba mi?
Ráköltöttél egy raklapnyi pénzt, csak asszony nem tud róla...!?
-
bigrock
addikt
válasz
randras_83 #11984 üzenetére
-
gzbotii
nagyúr
válasz
forintuser #11987 üzenetére
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Bad Kleinkirchheim?
________________Gay Men Touch Vagina For The First Time
Biztos én is így reagáltam volna -
slice14
veterán
válasz
Persze, szóluk Kótay Zolinak, hogy jöjjön havat szállítani.
-
slice14
veterán
válasz
randras_83 #11979 üzenetére
Ott eshet, csak Debrecen maradjon ki.
-
twine
veterán
-
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #11979 üzenetére
Bizony, nagyon jó lenne
Merre mentek, Bandi?
-
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #11975 üzenetére
Reggelt!
Vagy csak megölted!
Amúgy várjuk a havat normafára,nem? -
randras_83
addikt
Na mi van cukik, mindenki termeli a GDP-t?
Reggelt!
-
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #11972 üzenetére
A szemed sem áll jól, ember
-
Scooter74
őstag
válasz
randras_83 #11969 üzenetére
főleg az 5-s úton mi??
Most is sétálgat kettő pipa cica. -
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #11969 üzenetére
Nyáron sokat nézegettem. Csak 2000€ roncsok vannak, A es B modelbol is.
(Drágább meg a ragadó, hazaszállítás miatt nem fért volna bele a 3500€ keretben) -
twine
veterán
válasz
randras_83 #11965 üzenetére
K. András Péter 2015 évértékelője volt már?
-
twine
veterán
válasz
randras_83 #11957 üzenetére
Vén szaros
Jahh várjá'...b@ssza meg...én is az vagyok...Mindegy
csapassuk -
gzbotii
nagyúr
Anyuka sétál az állatkertben a fiával. Megállnak az elefánt ketrece előtt...
- Anyu mi az ott?
- Az ormánya, fiacskám...
- Nem... Az ott!
- A foga, fiacskám...
- Neeem... Az ott a lába között!
- Ja... az... khmm... semmi, fiacskám...
Következő alkalommal az apjával sétál a kisfiú az állatkertben. Amikor újra az elefánt elé kerülnek, a fiúcska elkezdi:
- Apu, mi az ott?
- Az ormánya, fiacskám...
- Nem... Az ott!
- A foga, fiacskám...
- Neeem... Az ott a lába között!
- Ja. Az az elefánt nemiszerve, fiacskám...
- De hát anyu azt mondta hogy az semmi...
- Jahhh... - mosolyog az apuka. - Anyuka el van kényeztetve... -
kenwood3
addikt
Help srácok!
Elfelejtettem a google fiokomhoz valo jelszot! A google sms-ben ellenorizne elvileg a telszamom, de sehol nem talatam infot azzal kpcsolatban, hogy ezennyibe kerulne nekem!? Annyi van irva, hogy "a szokásos dijszabas ervenyes"
Tudja valamelyikotok, hogy mennyi, az annyi ?
Koszi
-
Fkris
őstag
válasz
LógaGéza #11953 üzenetére
Win8 megy vissza, aztán ha nagyon hiányoznak a 10ficsörjei, akkor visszateszem.
Van egy drivergyüjteményem, csak azért kérdeztem, azthittem így egyszerübb lesz!
Ez a ninite nagyon jónak tűnik, ki is próbálom!Egy olyan Subarut énis nagyon adnék, isteni lehet az az auto!
-
w333
félisten
-
Fkris
őstag
Amúgy srácok, mi az egyszerűbb szerintetek, csinálni egy Windows telepítőt, amibe egyénileg beleintegrálom a drivereket (programokat amúgy lehet?), és ezt időnként frissíteni, vagy egy sima lemezképfájlból húzom újra a gépet és külön telepítgetek mindent?
Nem rendszeres, de nagyjából évente újra szoktam húzni a drágát.
-
Fkris
őstag
válasz
gzbotii #11948 üzenetére
Átlátok ám rajtad, Gyöngyi, ezért beszélgettél velünk, hogy ezt a kérdőívet kitöltsük neked, oszt most lelépsz és soha nem hallunk felőled!
BTW az utolsó oldalon a matekos kérdésnél: matekbÓl, nem pedig matekbŐl, nem?forintuser, amúgy igen, nem hát !
Ja, amúgy, ha már MX5, a múltkor vettem egyet, de betelt a hamutált, el kellett adni:/
-
gzbotii
nagyúr
Srácok, ha úgy is vasárnap van, Tesco is zárva, nincs kedvetek kitölteni egy kérdőívet? Tanárom adta fel, egyetemre kell
Témája, hogy ki milyen kapcsolatban vagy a mindennapi technológiával. kb 10p a kitöltése.Ez lenne az. [link] A kérdezőbiztoshoz írjátok be a nevem, ez fontos lenne (György András Botond).
Örök hálám meg egy virtuális sör annak aki kitölti
-
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #11945 üzenetére
Wankel motorral jó is lesz aztán
Mazdák egész jók, még most is sima szívókat gyártanak. 2L benzin, 210 lóerő, reális 5L átlagfogyi. [link]
-
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #11945 üzenetére
RX8-nál az a másik nagy baj, hogy nincs olyan az országban aki ért hozzá... Wankel Roland is inkább kiment Ausztráliába...
Twingo helyett meg Jazz kell, ezt már megdumáltuk
-
randras_83
addikt
válasz
LógaGéza #11944 üzenetére
Nehéz így autót venni, az a baj, hogy a mostani gépek messze nem olyanok, mint a 2000 év körüliek, amik persze már öregek. Én hasonlóan vergődtem, amikor kellett venni egyet, viszont nekem már a gyerek miatt kellett a kombi, autóból meg csak japán, ha a kettőt összeadom, akkor kijön a Toyota Avensis, a költséghatár alapján, pedig egyértelmű volt, hogy kintről kell, 2004-es, tudom nem fiatal, de optimális esetben még sokat el fog menni.
Pl új Toyota diesel-t -amiben már bmw motor van tuti nem vennék-, szóval ha cserélni kell bajban leszek, de nem rég írtam, hogy cserélni kellene a Twingot, de azt sem tudom, hogy ahelyett mit vennék.
RX-8, főleg az erősebbik egy álom, csak sokba kerül fenntartani
Mondjuk inkább az egye le a gatyám, mint egy alfa
-
LógaGéza
veterán
Igazából úgy számolom, hogy ha ezt ráköltöm, akkor vagyok annyiba, mint amennyiért a normálisabbak mennek most - aztán azoknál is ki tudja, hogy mikor kotlik meg valami, itt meg már azért ha megcsinálom egy ideig tuti jó lesz. Pofátlanul olcsón vettem...
Mondjuk nekem mindig ilyen lehetetlen ötleteim vannak, amiről csak lebeszélni kell engem, tavaly pl RX8-at akartam mindenképpAz olasz csak egy ilyen fellángolás, hogy nagyon jól néznek ki
Traktor meg nem kell...
gzbotii
Jó is lenne az MX5, csak néha ha asszonyék úgy gondolják, hogy menjünk ide-oda, akkor 4 főnek el kell férnie...forintuser
Kicsi a világVan nála egy FL2-es 156-os most eladóba, az fogott meg nagyon, csak az meg amellett, hogy 2.0JTS, még Selespeedes is...
Viszont legalább hozzáértőtől jönnerandras_83
180k km lesz benne idén, az utolsó ~12ezres periódus alatt 4L olajat evett meg... Az előző tulaj Pesten használta, és az állapotából ítélve nem kímelte
Jó lenne egy EP3 TypeR (8gen nem gyere be...), csak a normálisat nem kapom meg 2milla alatt...
Celica TS-el ugyanez a helyzet, 1.8VVTi-ből volt itt Gyulán nemrég egy, na arra is nagyon rápörögtem, de végül az elmaradt, már nem is tudom miért...Camera appból meg próbálj rá a Snap Camera-ra, nekem nagyon bejött, pedig engem nehéz meggyőzni.
w333
Német nem kell - tudom, hogy azok is fúú dejók, de nekem valahogy nem jön be... Ismerősnek van Golf4-e, múltkor beleültem, Hondás megszokásból elpörgettem ahogy kell, és beindult a karácsonyfa, villogott minden a műszerfalon -
w333
félisten
válasz
gzbotii #11941 üzenetére
Egy turbó felújítás kb. nagyon max. 70-80k (annyit megér)
1.9 TDi -re visszatérve pedig tényleg egy elvetemült barbár motor, kb. 500 ezer km mire be van járatva, örök élet +1 nap, élményben (nyomatékban) pedig nagyon király
Lehet vele szépen nyomulni, az 1.6 VTI -t is megeszi reggelire !
-
gzbotii
nagyúr
Elég azt 30mp is hűteni. Meg idővel amúgy is tönkremegy a turbó, kopás, stb. Olyankor 100k+ a felújítás.
Szerintem egy G3, de még a 4 sem lenne előrelépé neki.Amúgy az a 90Le TDi bitang jó, nyomaték mint állat. Olyanom van céges kocsinak, egyesben ha lábad lecsúszik a kuplungról, nem az van, hogy lefullad, hanem rendesen hátravág az ülésben és kezd menni kb 20-al. Helyből indulásnál nyomsz neki egy 3000rpm-et és a kocsi eleje úgy elpattog mint egy kosárlabda. Kettesben még simán kipörgeti, ha padló+visszaváltasz - been there done that
-
w333
félisten
válasz
randras_83 #11938 üzenetére
Hát hidegen nem szabad ... illetve leállítás előtt is kb. 2-3 percig vissza kell hűteni a turbót
Illetve ha ilyen sport gyorsurlgatós autót keres, én pl nagyon ajánlom a Golf 3 vagy 4 -t pl. egy 4Motion összkerékhajtással mindenképp 1.9 TDi (90LE) amit kb. 200 LE -íg lazán lehet húzni, nincs benne kettőstömegű a VW csoport legigénytelenebb motorja, nagy tuning potenciál van benne
Tessék ... csak egy Golf 3 Link
Kamerához pedig én a Manual Camera alkalmazást ajánlanám (egyik legjobb) !
-
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #11936 üzenetére
7-8000 ajró. Az még nem olyan sok
-
w333
félisten
válasz
randras_83 #11936 üzenetére
Bármelyik autóban elpattanhat ... oda kell rá figyelni és akkor örök darab !
Különben is egy teljes turbó felújítás sem olyan drága !
-
randras_83
addikt
Oszt elpattanik neki a turbó és néz nagyokat..
@botii: mondjuk az drága
de egy 1.8 TS Celica vad
@LógaGéza ezt vegyed, szólj ha megvan jövök egy körre
-
w333
félisten
Inkább egy Leon 1.8T vagy Cupra !
-
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #11933 üzenetére
Inkább venne Celicát
. Ilyet, pl:
-
randras_83
addikt
válasz
LógaGéza #11928 üzenetére
És miért kell generálozni? Nem szokott az megdögleni.
Vegyél egy Toyotát, GT86 - ha már van pénz-
Alfahoz visszatérve azért 11l/100 sok. Annyira nem megy jól, én 5,5-tel járok
Civic Type - R?@botii: emlékeim szerint törődnek. Mivel Photos-ból szedi at de minden adatot egy drive-on van.
-
gzbotii
nagyúr
Google okosok: a képeimet eddig Driveon tartottam, a Photosba is bekerültek automatikusan. Kérdés, hogy ha Drivról törlöm őket, akkor azok Photosból is törlődnek?
-
w333
félisten
-
LógaGéza
veterán
válasz
forintuser #11922 üzenetére
Pontosan! Csak nem ismered?
Mondjuk ott minden második házban van egy autószerelő... -
LógaGéza
veterán
válasz
forintuser #11920 üzenetére
Van jó Alfa szerelőm - Újkígyósi
w333
Hasonlítgattuk az árakat, és a Civichez drágábbak az alkatrészek, mint egy 156hoz... -
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #11915 üzenetére
Nem annyira vészes, mint az ember gondolná
-
LógaGéza
veterán
Igen, gondolkodtam kicsit, és rájöttem, hogy túl nyugodtan telnek a napjaim, kéne valamivel szívatni magam, és ezzel legalább stílusosan tenném
Az igazi egy második faceliftes 2.5 V6-os Alfa 156 lenne, csak az annyira ritka, hogy még a mobile.de-n sincs egy darab se... Viszont megnéztem Autoscout-on, ott meg találtam, csak az a f*s fakormány... -
LógaGéza
veterán
válasz
gzbotii #11910 üzenetére
Én most nagyon elgondolkodtam, hogy lekéne cserélni a Civicet. Találtam egy ilyet és hát... Csak ne lenne olyan rossz híre a 2.0JTS-nek
-
gzbotii
nagyúr
Egy ilyenbe azért már lehetne veretni rendesen...milyen szívóereje lehet. Jók ezek az M-es BMW-k na
-
Fkris
őstag
válasz
forintuser #11900 üzenetére
A lelkembe gázoltál
bigrock, ez a video...
Valami parádésRandrás, én már járkáltam pinafaszba is osztálykiránduláson, ez semmiség
-
GrooveHero
addikt
válasz
randras_83 #11906 üzenetére
Áhh nekem nem tudnának eleget fizetni egy ilyen videóért. Mondjuk maszkban talán.
-
bigrock
addikt
-
slice14
veterán
válasz
randras_83 #11903 üzenetére
Hát jó volna tényleg ha valaki átvenné. Már írtam hogy keressenek valakit helyettem.
-
randras_83
addikt
válasz
forintuser #11900 üzenetére
vissza totyikgazdának az N5be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest