- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
l.skywalker #15 üzenetére
Nagyon nem bántam meg, hogy leálltam pár éve a PC géminggel és némi csúszással a One X mellé bekerült a PS4 PRO is.
Nálam XSX megjelenéskor lesz, jórészt továbbra is az igen kedvező áron beszerezhető multiplatformok (tuggyukkhogy), a normálisan megoldott home partnerezés és a UGP miatt. Ráadásul a fiam tűkön ülve várja, hogy megörökölhesse a One X-et, amire már annyi cuccot kap megosztva a jövőben is, hogy játékra egy fillért se kell költenie.
PS5 jóval később lesz, de úgy tűnik a PS4 is marad, mert a zasszony totál Detroit és Death Stranding függő lett, amit soha nem gondoltam volna, pedig ő se ma csirke.Kíváncsi vagyok, hogy a Sony tudja-e tartani ez elmúlt évek tempóját és felhozatalát. Egyelőre úgy látszik, hogy inkább a folytatásokkal tudnak inkább gyorsan pörögni. Mondjuk jórészt ezekre is várnak sokan, de hosszú távon ez necces is lehet, bár nem hinném, hogy ne készülgetnének újabb meglepik a háttérben.
Csucsima célzást megértem, tutifix élvezni fogod. Tőlem eléggé távol áll a keleti kultúra, de így is lenyűgöző, úgyhogy Ubisoft is felkötheti a gatyót AC-FC vonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest