- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Lehet rossz helyre írok de nem találtam olyan fórumot hogy Melyik konzolt vegyem?
Egy ismerős kért ajánlást hogy milyen konzolt vegye a kisfiának, aki kitalálta hogy autós jártékkal játszana. Fiatal még szerintem 9éves sincs.
Tehát a kérdés melyik legyen Xbox vagy PlayStation?
Kormányt néztem még az Xbox esetén mintha olcsóbb is lenen, meg több fajta is van.
Úgy egészre is konzol+kormány párosra is majd fél árra jönne ki a XboxAz előfizetés is játszik majd de szerintem most majd egy két autós játékos megvesz és annyi. De mivel ha most lesz egy konzolt valószínűleg nagyon sokáig ezen a márkán fog maradni így az se lenne mindegy hogy melyik előfizetés mennyibe kerül és mi hogy éri meg majd későbbiekbe.
PlayStation 5 fórumát se találom amúgy, azért furcsa lenne ha nem lenne
Melyiket ajánljam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged