- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
Tegnap rohangáltam a Staff-os küldi miatt, 22 voltam mikor elkezdtem 14-es szintűtől... A sok rohangálás volt benne, viszont közben rá vagyok kényszerítve, hogy a 3 kezdő zónát megismerjem. Meg ahogy én játszok, hogy óóó ott van valami megyek és megnézem, ergo az egyenes vonal nálam nem létezik.
Utoljára ilyen a gw2 megjelenésekor volt
-
kozi71
senior tag
Pedig jó az. Én is ilyen karaktert tolok most. Csak a másik fegyóval nem a tűzlabdással.
Közelharcba nem szabad keveredni, mert ha csak rád néznek már véged is.
De szórakoztató messziről intézni a dolgokat. Nekem a ruházatomat kell kicsit fogyasztanom mert elmásztam közepes felé. Úgy meg már nem olyan gyorsan mozog.BoneDragon: Maradj a városod közelébe. A küldik pénz hoznak inkább. De a városi küldik XP-t. Azzal jobban fejlődsz. mindig nézd mikor felvállalod, hogy 1300 körüli legyen, de vannak 3500-sok is. Az is igaz a pénz meg az eszközök fejlesztésére kell. Szóval kell egy közép út.
-
duvi
nagyúr
Nem. Mindet megnyerték. Két saját területet, illetve egy szövetségesét sikeresen megvédtek. Ezen kívűl segítettek egy másik magyar guildnek egy támadásban, ami szintén győzelemmel végződött. Ezzel most a Muspelheimen jelenleg 5 magyar guild által birtokolt terület van. Három Covenant és két Synicate.
-
duvi
nagyúr
Sorry!
Mobilról nagyon macerás a linkelés.
Amazon now blocks New World players from creating new characters on full servers -
BoneDragon
veterán
GW2-ben raid először mikor jelent meg? 2 éve? Előtte semmi pve end game content nem volt azon kivül, hogy ölöd a world bossokat meg ugrálsz eventeken... Azért fél évem van a játékban, pár karaktert felhúztam...
Bele lehet kötni abba amit irok, de messze nem kell annyi időt ezekbe beleölni, hogy nagy f*szod legyen, mint pl egy wowba, swtorba és társaiba.
New World is ilyen lesz, mivel nincs benne célzott endgame PVE content és guild max a pvp-hez fog kelleni. Majd jövő hónaptól én is becsatlakozom, addig figyelek. -
l.skywalker
titán
Itt egy korrekt leírás a Twitch Drop-okra:
Twitch Drops | New WorldAmúgy nekem a jobb oldali páncél megvan:
úgy rémlik gyűjteni kellett a képernyőn felbukkanó cuccokat és ha minden küldetést teljesítettem, akkor megadta a páncélt.
De lehet, hogy keverem és a páncél csak a nézésért járt, ezek a rewardok meg mást adnak majd a játékba.
-
-
savior
őstag
Betárcsázós nettel este 6-tól lehetett netezni reggel talán 7-ig 150 Ft-ért. Persze ha megszakadt, akkor újból kellett fizetni. Később aztán lett mindenkinet, amivel havi 4k forintért lehetett használni a megjelölt időpontban. Hétvégén meg talán délután 2-től reggel 7-ig.
Szerencsére egy jóbarátom adott mindíg lopott kódot a nethez így nem kellett azért is kifizetni 4k forintot. -
-
atillaahun
veterán
Valamilyen hírek-vendég szoba nem jelent meg? Annak az alján van 2 link, ahol meghallgatható lesz ma 18-tól egy vezetőségi beszélgetés.
Mindenesetre twitch.tv/westenofficial -
-
atillaahun
veterán
Hát le is szopattak vele, mert eredetileg aug. végére vettem ugye ki, aztán másnap eltolták a játékot, csöppet ideges voltam. De szerencsére nálunk nem szívóznak a szabival, engedték átrakni. Most nyilván ezt még egyszer én sem játszanám el, ha megint eltolnák, akkor visszakérném az árát és hagynám a francba.
Jó, a 6700 XT nem a legjobb kártya, van még felette 6800 (+25%) és 6900 is (+35%), de azért ilyen fél-egy M-t én se akartam rá kiadni, annyira nem vagyok őrült. Gondoltam egy stabil 60 FPS-t csak fog tudni ez is mindenhol.
#275 BoneDragon
Nézd, most kinek mi a pihentető. Én pl. sose foglalnék magamnak 2 hét all inclusive tengerpatot valami szállodába, nekem az nem szórakozás, hogy egész nap zabálok és meresztem a seggem a parton. Pár napig legfeljebb. Ha már utazás akkor inkább megyek megnézni valamilyen várost vagy természeti látványosságot.
Amúgy évek óta ez az első játék ami lázba hoz, minden másba ilyen pár 10 órakat tettem bele eddig, aztán meguntam. -
m0h0senator
őstag
-
m0h0senator
őstag
-
Mirman
őstag
Nekem őszintén tetszik a név , semmivel nem rosszabb mint az átlagos klán nevek.
Más játékokban (PoE, D3) magyar klánban voltam és csak pozitív tapasztalatom volt az interakciókkal . Nem tudom MMO-kban mennyiben másabb de megadom az esélyt neki.
Szerintem már csak a leírások összeszedettsége alapján is 18+ a társaság , nem gyerekek. -
l.skywalker
titán
Nem akarom szanaszét offolni a topikot, de a lényeg, hogy van olyan játék amit szeretek. Ez pl. a Destiny 2. Ott is vannak IAP-k. DLC, Season Pass-ok stb. és most megjelenik egy Bungie 30 éves csomag, amiben lesz egy activity csak azoknak akik megveszik ezt a csomagot. Mivel rajongok a játékért megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest