Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz Gregorius #423 üzenetére

sárkányt elsőre megvertem. (első karim talán barbár vagy harcos volt) koncepció: barbár+törpe elöl mögötte a wizard meg a sorcerer és lövik a greater missile stormot (persze előtte a greater spell mantle-t le kellett szedni néhány tűzlabdával róla) a missile storm meg simán sebezte, elöl állók is néha eltalálták és meghalt szépen minden veszteség nélkül. a 2 sárkányos résznél, ahol egyszerre ketten vannak már kicsit nehezebb volt de számítottam valami meglepetésre úgyhogy 3 sornyi buff volt minden karin amikor elindultam vissza, igaz szar partyval mentem, de sikerül viszonylag simán elintézni őket, senki nem halt meg. a végén szenvedtem kicsit egyedül amikor asszem shadow-okkal teli helyen kellett futkorászni teleportból teleportba, na oda bementem úgy hogy senki nem tudott ütni csak a saját kari és az elején elvarázsoltam a felét :D akkor meg stoneskin scrollok mindenki elöl jero-val meg hátulról szedtem lefelé őket, ez jó is volt, csak lassan ment, a legnehezebb pont talán a 3 mittudoménmi legyőzése volt közvetlenül a garius előtt akiknek scroll-t is kellett olvasni, ott barbár elöl, earth golem vagy mi plusz fire elemental hátul, középen a csapat, scroll olvasás közben healelgetés majd egyesével leszedtem őket.

Új hozzászólás Aktív témák