Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Gregorius
üzenetére
sárkányt elsőre megvertem. (első karim talán barbár vagy harcos volt) koncepció: barbár+törpe elöl mögötte a wizard meg a sorcerer és lövik a greater missile stormot (persze előtte a greater spell mantle-t le kellett szedni néhány tűzlabdával róla) a missile storm meg simán sebezte, elöl állók is néha eltalálták és meghalt szépen minden veszteség nélkül. a 2 sárkányos résznél, ahol egyszerre ketten vannak már kicsit nehezebb volt de számítottam valami meglepetésre úgyhogy 3 sornyi buff volt minden karin amikor elindultam vissza, igaz szar partyval mentem, de sikerül viszonylag simán elintézni őket, senki nem halt meg. a végén szenvedtem kicsit egyedül amikor asszem shadow-okkal teli helyen kellett futkorászni teleportból teleportba, na oda bementem úgy hogy senki nem tudott ütni csak a saját kari és az elején elvarázsoltam a felét
akkor meg stoneskin scrollok mindenki elöl jero-val meg hátulról szedtem lefelé őket, ez jó is volt, csak lassan ment, a legnehezebb pont talán a 3 mittudoménmi legyőzése volt közvetlenül a garius előtt akiknek scroll-t is kellett olvasni, ott barbár elöl, earth golem vagy mi plusz fire elemental hátul, középen a csapat, scroll olvasás közben healelgetés majd egyesével leszedtem őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Honda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Tekken 7 Playstation 4
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor meg stoneskin scrollok mindenki elöl jero-val meg hátulról szedtem lefelé őket, ez jó is volt, csak lassan ment, a legnehezebb pont talán a 3 mittudoménmi legyőzése volt közvetlenül a garius előtt akiknek scroll-t is kellett olvasni, ott barbár elöl, earth golem vagy mi plusz fire elemental hátul, középen a csapat, scroll olvasás közben healelgetés majd egyesével leszedtem őket.