Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
válasz
Lindus20
üzenetére
Automatrica es lotto ezek is mukodnek?
ÁSZF szerint van, biztos működik is. Viszont a mobilvásárlás - úgy tudom - alapból nem aktív. Kérni kell a bekapcsolását. Mivel ilyenkor a szolgáltató "hitelez" és pl. a lottóval sokat el lehet játszani, ezért díjelőleget kérhetnek. Később, hónapok múlva, amikor már kiderül, hogy rendes fizető vagy, akkor biztos adnak "hitelkeretet" a mobilvásárlásra.
Én várok még ezzel, előlegeket nem szeretek fizetni.
Parkolásra szoktam használni a mobilvásárlást. Erre megtartottam egy Dominót. Elintézem arról.
Mondták, hogy később lesz erre applikáció. Azt megvárom, megnézem. Ha jónak tűnik, akkor legfeljebb ezt is áthozom a Netfone-hoz. -
-
sifarr
senior tag
válasz
Lindus20
üzenetére
Hány előfizut lehet kozni egy néven?
Hányat szeretnél?
Ha van korlát, akkor az ÁSzF-ben benne kell lennie. Nézd meg!
Havi 2-4-es tételben biztos emelheted a számot, ha már kifizetted az előző havi számlád.
Megpróbálhatsz akár 20-at is hozni. Legrosszabb esetben díjelőleget kérnek.
-
sifarr
senior tag
válasz
Lindus20
üzenetére
Ami meg nem tetszet plusz telefon dij felvan szamolva a havidjhoz az mellett plusz reszlet dija.
Te már szerződtél és már az első számládat nézed?
A számlában 1 sor a "telefonszám havidíj", ez a beszélgetés havidíja. A következő rész az "opciós díjak". Itt egy sor mindenképp van, az internet díja.
Neked volna akkor még egy tétel "plusz telefon díj" címen?
Ha igen, akkor azt nem értem. Nem hinném, hogy ez lenne a kaució. (Bár, ha nagyobb összeg, akkor lehet.) A kauciót a szolgáltatók egyben szokták kérni. Ha ilyet fizetned kell, külön díjbekérőn inkább el tudnám képzelni.De a legegyszerűbb: hívd fel őket, és ők elmondják, mi micsoda.
-
sifarr
senior tag
válasz
Lindus20
üzenetére
Nem azert kerdeztem csak barkivel megesik hogy 1-2 napot csuszik.
Fizesd csoportos beszedéssel, és akkor nem fogsz csúszni. Nem kell attól félni. A számlád összege havonta úgyis ugyanannyi lesz. Legfeljebb a 100 sms túllépése, a nemzetközi hívások vagy a nem EU-s roaming növelhetik esetileg.
Nekem az első, januári számlát február 1-én vonták. Valószínű, hogy mindon hónap első munkanapján lesz a terhelés. Tehát kiszámítható, a fedezet biztosítása tervezhető.Kaukciomreszevel hogy van?
Egyedi döntés, pont úgy mint minden más szolgáltatónál. Főleg azért, mert készüléket is veszel. Befolyásolhatja, hogy a készüléket egyben fizeted ki, vagy részletfizetést kértél. -
4Grider
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Parkolásra szoktam használni a mobilvásárlást. Erre megtartottam egy Dominót. Elintézem arról.